💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 9 (24.10 - 30.10)

• 147 833
  • 4 367
  •   1
Отговори
# 2 505
Цитат от ФБ:
България била такава заради хора като Мани и Фейгин и ние които ги защитаваме и разбираме? Не, България е такава точно заради хора като малтретират психически, агресивни са и налагат мнението си!
Малтретиране, Боже хора, вие наистина не знаете, какво е малтретиран човек. Мани и Илиян далеч не са жертви. А ако са,  Тяхното към Фейгин също е малтретиране по тази логика.
Ще те допълня. Още ми е пред очите един диалог между Мани и Илиан преди последните им номинации заедно. Тогава Фейгин се колебаеше дали да номинира Цецо или да даде празен глас.
Илиан с ехидна физиономия и ужасен поглед каза на Мани, че ще говори с Фейгин и каза: Няма да и кажа за кой да гласува, само ще я насоча правилно.
После пак говорете за приятелство, малтретиране и насилие.
Накрая на този диалог хитрите манипулатори си плеснаха ръцете в знак на взаимно одобрение на "гениалния" си план. После знаем какво следваше.
Толкоз за жертвите и "малтретираната" троица.

# 2 506
  • Другата България
Бен,
Отново да кажа, че визирах съвсем друг абзац от твоя пост, който съм уточнила в предишния свой.
И отново ще кажа, че не отричам написаното от теб, просто ПОСЛЕ, пред жълтото племе, Мани в типичен неин стил се извъртя и се оправда с Фейгин. Все тая, не ми се занимава повече. Ясно е какво казвам, има го и в предаването.
Няколко неща от лайфа..
Мани и Илиян са знаели за имунитета през първата седмица и това е била една от причините да искат да се разпаднат. Ако си бяха останали племе, пак те щяха да са на пангара, а така се спасяват за поне седмица.

Ама не го слушайте този Илиян какво говори. Да дойде и да прочете в бг мама защо са направили саботажа.  Илиянкаааа, чакай да ти подскажа. Защото сте били денонощно малтретирани 7 седмици. Всъщност, простено му е на момчето. Тия лошите Виктория и Алекса са го счупили от тормоз и още е объркан и не е на център.
 На няколко места срещнах коментар какви хора сме били да се присмиваме на психическият тормоз. Не мисля, че някой тук може да се присмее на толкова наблолялаи взимаща ежедневно жертви тема. По скоро се усмихваме на съфорумките, които са си бучнали по една значка защитници на неоправданите.  Друг е въпросът, че тези неоправдани идея си нямат, че са такива.
Joy Отново съм съгласна с всяка една написана по-горе дума.
Просто темата отново заби в посока, която явно доста хора приемат лично, не бих се наела да предполагам защо. Тъй че и аз си лягам. Може след малко да иронизирате и мен, през копчето на елечето ми е. Sunglasses

# 2 507
Когато някой играч стане токлова харесван, да не кажа обожаван, еле пък от споделящите в бг-мама, неминуемо ще си навлече и негативи. И нашият Гого от "Осанна!" до "Разпни го!" - мина целия спектър момчето. Ами просто това е най-обикновен достоен свръхчовек! Simple Smile

Мен друго ме притеснява: толкова много майки искат да го успокоят, да му помогнат да се овладее в такъв тежък момент, а този шанс се оттдава баш на Евгения Джаферович! Виждате ли каква ирония на съдбата, пардон, на играта! Simple Smile Класната строи учениците, ама сега май ще има хора с намалено поведение... Ей, как не посмя Михаелчето да я отстреля, вероятно поради респект. Но тук за малтретиране, за повишаване на тон не може и дума да става, категорично!

# 2 508
И още нещо,което ме мъчи(и си лягам,обещавам):
Ето това е класика за лицемерие, за прикрита агресия и театро пред новите съплемнници. Но щом се налага да го обяснявам, няма смисъл. Можеш да си лягаш 🙂
Ами то тогава и болднатото е един пасивно-агресивен коментар. Дали е възможно все пак поне тук в темата да не даваме разрешение кой какво да прави.

# 2 509
Ахахаха .. на съвета Мани как нахендри Гого да номинира Михаела, браво ! Защото според мен си даде сметка, че няма да гласува срещу Фифо и нямаше да остави Ралица да го прати на арената.
Точно това каза и Мани в лайфа. Гласува за Фифо, защото е очаквала, че Гого няма да гласува за него. А тя като не гласува за Михаела, един вид си остави вратичка към нея и Рали.

# 2 510
Е, хайде сега...обещаното си е обещано. Приеми го като Лека нощ!
Пък чувствителни...
Хм, не бях аз, но благодаря все пак. Лека!

# 2 511
Не пиша това като нападка към никого. Искам само да попитам защо все още продължаваме с това кой какво не е казал , и какво е казал ? От къде знаете Георги дали после не е защитил Фейгин пред другите ? Или преди това ? От къде знаете дали Филип само мълчи и се пуска по течението ? От къде знаете, че Гого е “безгласна нотка” ? Това че и тримата, които визирах по-горе, са безинтересни за продукцията, защото не са скандалджии, или не въртят подли интриги ( което автоматично води до това, че няма защо да излъчват тяхни синхрони или да показват повече от тях ), трябва непременно да значи, че това което ние виждаме и което някои хора тук са решили за истина, в действителност е така ? Не се спряхте с това кой колко говори и как седи отстрани и мълчи. Е, не мога просто нищо да не кажа ( за пореден път ). За продукцията е най-добрият ход, така да избират какво да показват, и такъв хубав монтаж да врътнат, че да ни държат пред телевизорите все едно очакваме новият епизод на Листопад. Там им е изгодата, точно за това само определени неща ни се показват. Защо да е в тяхна полза да показват кой как се опитва да пречи на скандали да се развиват, като точно тези определени скандали им правят рейтинга и заради тях ние изписваме по 100 страници тук ?
200 пъти написах, че харесвам Гого, когато си сложи перката на гащите и литне по терена.
Днес разкри нещо, което не ми хареса. Чувствам се ограбена от него. Отне ми нещо, което ми беше дал.
Пак си остава силен, но вече ще го подкрепям по-равно.

С какво Ви разочарова толкова Гого? Питам от любопитство Simple Smile
Аз лично, видях реакция на обиден и огорчен човек, когото както каза той "са направили на глупак". Напълно нормално да е бесен, аз още като гледах епизода, как се Обвиняваха с Виктория, че не са успели да го наредят, че са се провалили, че племето се разпада заради тях, се почувствах ужасно... Той скача в лодка, копа, двама дърпаха, други двама натискаха... Разбирам, че не са искали да бъдат в племето вече, но за всичко си има начини, за мен техния не беше правилен. Аз няма да променя мнението Ви, но наистина ми е любопитно, ако прецените, може да ми отговорите Simple Smile

Аз ще отговоря (не вместо съфорумката), а защото и мен ме разочарова. Не защото беше разочарован и огорчен, до някаква степен защото го изрази жлъчно, но дори и това разбирам донякъде. А защото толкова време мълча, не му е пречело явно отношението в племето, не са му пречели скандалите... Но виж, резултатът от всичко това явно му попречи и изведнъж Гого се оказа способен на позиция, че и никак кротка даже. Той каза на Мани, че ценностната й система е нула, но за мен той домонстрира нулева ценностна система с това си поведение. И фактът, че месеци по-късно явно още не е преглътнал жлъчта да степен да налива масло в огъня с драматични снимки на рани, говори много какви са му приоритетите. Няма как да харесам човекът, който се оказа, че е.

# 2 512
Голяма каша стана. Да ме светнете,  моля, че наистина не ги вдявам стратегиите, но пък все протича някаква логична мисъл в главата ми.
Имаме значи план на троицата да разпаднат племето. Илиян си тръгва, но заветът му остава, както и заръката да довършат мисията. И тук става интересно.
Маги и Фейгин дали са допускали, че продукцията ще разкрие саботажа? Ако не са, много лоша преценка, защото все знаят по нещичко от предишни участници и би трябвало да осъзнават,  че такъв скандал няма да бъде пропуснат.
Ако са допускали, че саботажът ще се разкрие, защо по дяволите саботираха? Ако бяха останали в синьото племе, щяха да са номинирани, факт. Сега също ще са номинирани, но и с минимални шансове да се закачат в нечия коалиция, ако се спасят на арената, защото доверието към тях ще е нулево. Да не говорим за хейта, който отнесоха. Какво спечелиха, освен, че изпълниха мисията, изкована от пишман стратега Илиян? Пропускам ли нещо?
И, да, ще изпият чашата до дъно, защото всеки избор носи последици /тъкмо съм загряла след лекцията, дето дръпнах на детето 😁 /.
Стана ми много жал за Фейгин, после се сетих как се радват и развяват тримата в сторита за добре свършената работа, та рязко ми мина. Като ще играеш злодей, поне дръж тая линия докрая.
Гого си реагира нормално, предвид колко беше афектиран. Виктория беше тази, която пресоли.
Гого не се е разговорил чак сега, монтажистите го разговориха него. И никой не е имал предвид, че сега е научил за саботажа,  а че вчера е научил за умишленото спъване движението на лодката.Още днес изяснихме това.
Сега Джаферович ще ги сготви един по един.

# 2 513
И още един коментар за номинацията на Жълтите.
Истината е, че имунитета на Сините в племето помогна много за бъдещата игра на Жени. Ако го нямаше щеше да допусне грешката според мен да стреля по Мани. И въпреки всичко заковаха четири гласа на Михаела - Жени, Лефтеров, Фифо и Мирела. Имали са подготвен вариант предварително, но съм почти сигурен, че под емоцията на "разкритието" щеше да мине на заден план.

# 2 514
  • София
Аз също разбирам, че за някои хора темата с психическия тормоз е болно място и затова свръхреагират, но моля ви - тук не става дума да си в семейство с насилника или да ти е шеф и перспективата да е доживот; участниците са заедно от колко, месец и нещо? Напълно наясно са, че след още някоя седмица седянката се раздига, кой откъде е и повече никога няма да се срещнат, ако не желаят. Чак толкова да са се сгърчили и изтормозили, не мога да си представя.

# 2 515
  • София
А докато Ралица разказваше за скритото парче,……. Генчо дали не си е казал “ Бреййй, как не се сетих и аз да го направя?!” Grin

Доста хора съботираха тази игра. Само жълтите играеха и се мислеха за добри, докато другите дърпат литката в другата посока Joy

Последна редакция: чт, 27 окт 2022, 01:43 от ketito

# 2 516
Ако Джаферович е знаела за имунитета, Раличка нямаше да е капитан. Лефтеров щеше да е.
Само Илиан и Мани са знаели за този имунитет?

# 2 517
Ако Джаферович е знаела за имунитета, Раличка нямаше да е капитан. Лефтеров щеше да е.
Само Илиан и Мани са знаели за този имунитет?
И Туджаров... ама е забравил да каже на Жени... 🤪

# 2 518
  • Другата България
Скрит текст:
Голяма каша стана. Да ме светнете,  моля, че наистина не ги вдявам стратегиите, но пък все протича някаква логична мисъл в главата ми.
Имаме значи план на троицата да разпаднат племето. Илиян си тръгва, но заветът му остава, както и заръката да довършат мисията. И тук става интересно.
Маги и Фейгин дали са допускали, че продукцията ще разкрие саботажа? Ако не са, много лоша преценка, защото все знаят по нещичко от предишни участници и би трябвало да осъзнават,  че такъв скандал няма да бъде пропуснат.
Ако са допускали, че саботажът ще се разкрие, защо по дяволите саботираха? Ако бяха останали в синьото племе, щяха да са номинирани, факт. Сега също ще са номинирани, но и с минимални шансове да се закачат в нечия коалиция, ако се спасят на арената, защото доверието към тях ще е нулево. Да не говорим за хейта, който отнесоха. Какво спечелиха, освен, че изпълниха мисията, изкована от пишман стратега Илиян? Пропускам ли нещо?
И, да, ще изпият чашата до дъно, защото всеки избор носи последици /тъкмо съм загряла след лекцията, дето дръпнах на детето 😁 /.
Стана ми много жал за Фейгин, после се сетих как се радват и развяват тримата в сторита за добре свършената работа, та рязко ми мина. Като ще играеш злодей, поне дръж тая линия докрая.
Гого си реагира нормално, предвид колко беше афектиран. Виктория беше тази, която пресоли.
Гого не се е разговорил чак сега, монтажистите го разговориха него. И никой не е имал предвид, че сега е научил за саботажа,  а че вчера е научил за умишленото спъване движението на лодката.Още днес изяснихме това.
Сега Джаферович ще ги сготви един по един.
Ей в това, болднатото е “ключът на бараката“, и няма да спра да го повтарям. Толкова лайфове минаха, и то дори с присъствието на “малтретираните“ - Илиян, Мани, Фейгин. Всички до един, дори и Вики и Цветан, всички казваХА, че Гого е искал да ходи на номинационни битки, че е страхотен човек, добър, кротък, просто си е такъв. Тренирал си е, готвил им е, през повечето време е спял, когато е имало за какво - и в разговори е влизал, и в дискусии също. Просто това НЕ Е ИЗЛЪЧЕНО. Всички по един или друг повод коментират, че много неща са спестени, много изрязани, много монтирани, други умишлено пък наблегнато на тях....всичко е с цел именно да се насочи хейта/респективно любовта на зрителя към даден участник в определен момент. Няма да се уморя да давам примера и с Гошо и неговото хранене на реката пред всички, “случайно“ на осветено пространство, на масичка и столче, пред наредените отново “случайно“ гладни съплеменници. С Гого стана същото. Той няма да е последен, просто е пореден. Продуцентите си играят с хората като с шахматни фигури, само ги местят по дъската, накрая партията независимо от ходовете на пешките и офицерите ще е спечелена от Цар Продуцент.

# 2 519
А може избирателно да са дали инфо от продукцията. Едни опулени, други не чак толкова...има нещо.

Общи условия

Активация на акаунт