💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 9 (24.10 - 30.10)

• 147 823
  • 4 367
  •   1
Отговори
# 2 490
  • София
Абе Джаф не може да не се е досетила, ама нали не е застрашена , дреме й.

Или даже й е било изгодно да се прави на ударена, един вид притисната от обстоятелствата? Иначе схемите щяха да започнат преди съвете и хич не се знаеше гласовете как ще се разпределят и кой какви предимства ще извади. А тя си беше опекла коалицията с Лефтеров и Фифо. Доколко помня, не обсъждаше ли точно тя преди няколко епизода какво ще правят като дойдат новите? Не говореха ли тогава и за този имунитет?

# 2 491
Още не съм изгледал целия епизод, обаче не мога да се сдържа.

Виктория се държи като гаулайтер.
Отвратителна жена.
Фейгин просто трябваше да стане от масата и да се махне, не беше длъжна да и се обяснява.

Браво на Мани - пред племената защити Александра, пред Жълтите се изправи и им каза, че отново би постъпила по същия начин при същите обстоятелства.

Продукцията си получи цирка и трафика. Не им е за първи път да издънват стратегически ходове и решения, няма и да е за последен.

А Гого вече не ми е в двата плюса със сигурност, отдавна се каня да го сваля едно ниво надолу и след това, което видях от него до момента в епизода съм сигурен, че за мен лично е правилно решение и позицията му не е за двата плюса.

# 2 492
Аз пък видях скрита страст в неумело изиграното възмущение на Гого, сричайки думите по сценарий и гледайки Мани - очаквах всеки момент да се награбят двамата. Много си подхождат.
Мани, момиче, ако четеш, връщай се в България и си спретвайте едни Гогоманчета, ще са много красиви дечицата.

Това е другата причина за по-бурната му реакция. Той си я харесва от самото начало и не е очаквал от нея такова нещо. От двата плюса рязко му отиде на нулата.

# 2 493
  • София
Цитат от ФБ:
България била такава заради хора като Мани и Фейгин и ние които ги защитаваме и разбираме? Не, България е такава точно заради хора като Алекса, Виктория и Джаферович , които имат двойни стандарти, малтретират психически, агресивни са и налагат мнението си!

В комвнтар някой по-назад говореше, че саботажът ни правел робска нация. Робското е да те мачкат и ти пак да ги защитаваш. Точно на робството се опълчиха Мани и Фейгин.

# 2 494
200 пъти написах, че харесвам Гого, когато си сложи перката на гащите и литне по терена.
Днес разкри нещо, което не ми хареса. Чувствам се ограбена от него. Отне ми нещо, което ми беше дал.
Пак си остава силен, но вече ще го подкрепям по-равно.

С какво Ви разочарова толкова Гого? Питам от любопитство Simple Smile
Аз лично, видях реакция на обиден и огорчен човек, когото както каза той "са направили на глупак". Напълно нормално да е бесен, аз още като гледах епизода, как се Обвиняваха с Виктория, че не са успели да го наредят, че са се провалили, че племето се разпада заради тях, се почувствах ужасно... Той скача в лодка, копа, двама дърпаха, други двама натискаха... Разбирам, че не са искали да бъдат в племето вече, но за всичко си има начини, за мен техния не беше правилен. Аз няма да променя мнението Ви, но наистина ми е любопитно, ако прецените, може да ми отговорите Simple Smile

# 2 495
Щом не си склонна да обсъждаш - мястото ти не е тук. Тук не сме да споделяме рецепти. Има си тема и тя се обсъжда според хора, характери и ситуации и всеки казва неговата/нейната гледна точка. И никой не е насилен да чете Grinning Grinning (Поне не сме изложени на психическият тормоз, на който са били Мани и Фейгин денонощно)

# 2 496
И още нещо, съгласна съм, че поведението на Виктория и Алекса е на типичен насилник - първо те омагьосва с приказки, после започва да те притиска и променя начина на живот, на мислене, крещи, обижда, понякога посяга, но после те прегръща и гали по главата, дори може да се извини - до следващия път.
Затова домашното насилие в България процъфтява, защото максимата, бий ме - обичам те, сякаш се е сраснала с националния ни манталитет, защото не се разпознава насилника, а жертвата е обвинявана, че сама си е виновна.
И институции, и близки, и познати игнорират признаците, както и тук толкова хора оправдават това поведение.
Въпреки, че всичко е сценарий, явно държането на двамата им идва от вътре и ако целта на продукцията е да покаже този наболял проблем, евала, но едва ли, всичко е за рейтинг и трафик.

И ти се прави на спасител , много е важно това, без него си потънал. Слава Богу не ми се е случвало, но съм била многократно свидетел . И да жертвата винаги се прави на жертва , любимия довод на обществото, да не му се нарушава рахата

# 2 497
Все нещо ме спираше да харесам  Гого така, както множеството тук го боготвореше. Тази вечер си затвърдих мнението за него. Може да е силен в игрите, но липсата на гръбнак му изигра лоша шега.
     Покрай другарският съд на Фейгин получих дежа вю. Очаквах онова култово " Извини се бе, извини се!". Въпреки, че се огъна под натиска на агресорите ѝ симпатизирам.
Моето мнение, написано от друг 👍
Ами...какво да кажа. Имала съм право да не харесвам най- харесвания...Не бива така, не бива. И не е красиво. Едно лице и физика изобщо не са достатъчни. Има едни други нещица, които правят цялата картинка.
Напълно съгласна и с постовете и на Есме и Лъвица, много добри, много точни.
За мен Мани е най- стабилния, най в час играч. Но ме е яд, че не си даде гласа за друг. Нищо, тя е умна, очаквам нови блестящи ходове.

# 2 498
  • софия
Няколко неща от лайфа..
Мани и Илиян са знаели за имунитета през първата седмица и това е била една от причините да искат да се разпаднат. Ако си бяха останали племе, пак те щяха да са на пангара, а така се спасяват за поне седмица.

Ама не го слушайте този Илиян какво говори. Да дойде и да прочете в бг мама защо са направили саботажа.  Илиянкаааа, чакай да ти подскажа. Защото сте били денонощно малтретирани 7 седмици. Всъщност, простено му е на момчето. Тия лошите Виктория и Алекса са го счупили от тормоз и още е объркан и не е на център.
 На няколко места срещнах коментар какви хора сме били да се присмиваме на психическият тормоз. Не мисля, че някой тук може да се присмее на толкова наблоляла и взимаща ежедневно жертви тема. По скоро се усмихваме на съфорумките, които са си бучнали по една значка защитници на онеправданите.  Друг е въпросът, че тези онеправдани идея си нямат, че са такива.

Последна редакция: чт, 27 окт 2022, 01:17 от СлаБе

# 2 499
  • Другата България
Скрит текст:

Отвратителна жена.
Фейгин просто трябваше да стане от масата и да се махне, не беше длъжна да и се обяснява.
Браво на Мани - пред племената защити Александра, пред Жълтите се изправи и им каза, че отново би постъпила по същия начин при същите обстоятелства.

Скрит текст:
Продукцията си получи цирка и трафика. Не им е за първи път да издънват стратегически ходове и решения, няма и да е за последен.

А Гого вече не ми е в двата плюса със сигурност, отдавна се каня да го сваля едно ниво надолу и след това, което видях от него до момента в епизода съм сигурен, че за мен лично е правилно решение и позицията му не е за двата плюса.
Пак гледай. Как в Резиденцията пред жълтите Мани обясни, че “Фейгин е искала да иде при червените заради Гошо, и как ТЯ и скрила частта от пъзела“. Направо се оправда с нея. Защитила трънки.

# 2 500
Цитат от ФБ:
България била такава заради хора като Мани и Фейгин и ние които ги защитаваме и разбираме? Не, България е такава точно заради хора като малтретират психически, агресивни са и налагат мнението си!
Малтретиране, Боже хора, вие наистина не знаете, какво е малтретиран човек. Мани и Илиян далеч не са жертви. А ако са,  Тяхното към Фейгин също е малтретиране по тази логика.

# 2 501
Ахахаха .. на съвета Мани как нахендри Гого да номинира Михаела, браво ! Защото според мен си даде сметка, че няма да гласува срещу Фифо и нямаше да остави Ралица да го прати на арената.

Скрит текст:
Скрит текст:

Отвратителна жена.

Скрит текст:

Пак гледай. Как в Резиденцията пред жълтите Мани обясни, че “Фейгин е искала да иде при червените заради Гошо, и как ТЯ и скрила частта от пъзела“. Направо се оправда с нея. Защитила трънки.
Мисля, че бяха около масата и Жени я попита би ли постъпила и сега така. Мани каза това което съм написал.

# 2 502
  • София
200 пъти написах, че харесвам Гого, когато си сложи перката на гащите и литне по терена.
Днес разкри нещо, което не ми хареса. Чувствам се ограбена от него. Отне ми нещо, което ми беше дал.
Пак си остава силен, но вече ще го подкрепям по-равно.

С какво Ви разочарова толкова Гого? Питам от любопитство Simple Smile
Аз лично, видях реакция на обиден и огорчен човек, когото както каза той "са направили на глупак". Напълно нормално да е бесен, аз още като гледах епизода, как се Обвиняваха с Виктория, че не са успели да го наредят, че са се провалили, че племето се разпада заради тях, се почувствах ужасно... Той скача в лодка, копа, двама дърпаха, други двама натискаха... Разбирам, че не са искали да бъдат в племето вече, но за всичко си има начини, за мен техния не беше правилен. Аз няма да променя мнението Ви, но наистина ми е любопитно, ако прецените, може да ми отговорите Simple Smile

Аз ще отговоря (не вместо съфорумката), а защото и мен ме разочарова. Не защото беше разочарован и огорчен, до някаква степен защото го изрази жлъчно, но дори и това разбирам донякъде. А защото толкова време мълча, не му е пречело явно отношението в племето, не са му пречели скандалите... Но виж, резултатът от всичко това явно му попречи и изведнъж Гого се оказа способен на позиция, че и никак кротка даже. Той каза на Мани, че ценностната й система е нула, но за мен той домонстрира нулева ценностна система с това си поведение. И фактът, че месеци по-късно явно още не е преглътнал жлъчта да степен да налива масло в огъня с драматични снимки на рани, говори много какви са му приоритетите. Няма как да харесам човекът, който се оказа, че е.

# 2 503
  • Другата България
Ахахаха .. на съвета Мани как нахендри Гого да номинира Михаела, браво ! Защото според мен си даде сметка, че няма да гласува срещу Фифо и нямаше да остави Ралица да го прати на арената.

Скрит текст:
Скрит текст:

Отвратителна жена.

Скрит текст:

Мисля, че бяха около масата и Жени я попита би ли постъпила и сега така. Мани каза това което съм написал.
Прочетох много добре какво си написал. Визирах ето този абзац
Цитат
пред племената защити Александра,

# 2 504
Скрит текст:
Скрит текст:

Отвратителна жена.

Скрит текст:

53:55 от епизода, качен в плейтубата, цитирам дословно:
Жени - "Ако върнем времето назад, би ли го направила отново?"
Мани - "Като знам какви ни бяха отношенията в нашето племе, бих"

Около масата в този момент са Гого, Жени, Михаела и Мирела.

Прочетох много добре какво си написал. Визирах ето този абзац
Цитат
пред племената защити Александра,
Ами да, Ралица попита и Мани каза, че ТЯ е скрила часта, което дефакто е лъжа, защото я скри Фейгин.
Фейгин можеше да се направи, че не е знаела. Реално за мен това е опит за защита. Пое вината за цялото деяние.

Последна редакция: чт, 27 окт 2022, 01:22 от Bengun

Общи условия

Активация на акаунт