💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 9 (24.10 - 30.10)

• 148 532
  • 4 367
  •   1
Отговори
# 285
Елица говори за селски манталитет?Алоо Ели ти знаеш ли с кой живеееш?Най- големия селянин  от 4 сезона в Игри  на волята.Смях .Един за друг са си .Тъпи и прости.

# 286
  • Пловдив
Фейгин пак издъни нещата, но поне няма да саботира Гого.
Според мен затова не гласува за Гого. Тя е едно дете и сърцето й е чисто, затова и Илиян и Мани лесно я манипулират. Просто не искаше да саботира Гого, защото той нищо лошо не й е направил.

# 287
Кефи ме Генчо, право си казва всичко в очите, без да лицемерничи излишно.

Ахаххаха,Елица на български казано не обича селяни комплексари и агресивни. Трябвало е и сръбски да си го каже, че не и се е получило с избора. 😂

# 288
  • София
Елица, Вики и Рали са капитанките
Аз съм 1 от 3, като за Ралица бях на косъм да гласувам, колебаех се до последно... Ама избрах Лефтеров.
Истината е, че Жени избра капитана, практически еднолично.

Това ясно, само да не вземе да забие нож в гърба на Фифо, че тогава ще се взриви интернета.

# 289
Много ми е мъчно тази сладурка Ралица как се радва на капитанството, а какво всъщност стои зад избора и' и какво им се готви зад гърба. Милата сигурно и е много тъпо сега като гледа.

# 290
Харесва ми този сезон, че показва че жените са не по-малко боклуци от мъжете, когато им се даде власт.

# 291
  • Другата България
1-2-3-4-5.....и нека постовете, че Фифо е сексист, започнат СЕГА!
Голямо дърво е този човек, жената щяла да бъде “допълнение“. Аз го разбрах какво визира, ама с това “допълнение“....

# 292
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Трите жени от червения отбор ми напомнят едни бели пернати /не, не са лебеди/птици.
Елица е нетърпима, жалко че хич не се сеща, че уж е олимпийска медалистка
и не и отива подобно поведение. Мира какво и се слага и роболепничи пред нея, грозно е.
Зори е no comment, слушаш и не вярваш на ушите си.

# 293
Жълтите са сигурни, че ще избират. На Филип му трябва мъж, жена - може, като допълнение, от него да мине 😂
Ралица лети в облаците, Крал Филип я ръкоположи за рицар 🙂

# 294
Филип е абслютен кон с капаци и има тактичността на дънер, поне не го каза пред жените в племето си, че щяха него да го опънат на знаме, коалиция или не.

# 295
Много интересна демонстрация на субективизъм - уж всички гледат едно и също, а виждат съвсем различни работи. Например личността на Цецо гледана през очите на двата лагера Simple Smile

# 296
Елица говори за селски манталитет?Алоо Ели ти знаеш ли с кой живеееш?Най- големия селянин  от 4 сезона в Игри  на волята.Смях .Един за друг са си .Тъпи и прости.

Любовта е сляпа. И за нея и за Вики и Цецо важи с пълна сила. Най-заслепените от всички сезони досега.

# 297
Има стори при Чакалов ,събрали са се в бара на Жени естествено да зяпат важния епизод.

# 298
Какъв цвят са очите на Гого?
Тъмен калцит със смарагдови нишки 🤣

# 299
Защо не гласуват пореден път за Гого за капитан? Най-силният от четворката им, уж всички го харесват и т.н., а не гласуват за него.
Подозирам, че тази вечер е заради потенциалния избор, който капитанът трябва да направи относно евентуалните нови членове на племето.
Но си е унизително за Гого както и да го погледнеш. Неговите дружки яко го баламосват.

Общи условия

Активация на акаунт