💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 9 (24.10 - 30.10)

• 148 028
  • 4 367
  •   1
Отговори
# 3 015
Туй Мани си е много хубавко, даже и миличко изглежда, а какво змийче е всъщност Simple Smile

# 3 016
Виктория, колкото и да ми е неприятна има много добър поглед над играта и мисли доста трезво, сравнение с ония двете оплаквачки.

Генчо за пореден път показва, че е малкото мозък в оригиналните червени.

# 3 017
Гого, излагаш се .... сърдитата ученичка тцтц

# 3 018
  • Другата България
Един наивник на ..млада възраст.
Гого.

# 3 019
Социалната игра на Жени е смайващо слаба - това да скастриш най-близкия си човек така е много шокиращо и огромна грешка, но явно прекалено много я уважават и са респектирани, че не се ядосват и не решават да направят нещо срещу нея.

# 3 020
Не съм казала, че говори зад гърба й, а че винаги я злепоставя пред останалите, което не е ок за мен.

Джафа обаче винаги насмита Мирела само пред публика, което не ми харесва.
В лицето ѝ каза, да не се крие зад нея, не зад гърба ѝ. Кога е говорила срещу нея зад гърба ѝ? Винаги я е защитавала досега.

# 3 021
Гого не се държи много мъжки,каквото и да е направила Мани това е просто една  игра.Много злоба се четеше в думите му или разочорование  не знам ,ама  не съм очаквала да се държи по този начин .

- Моля влюбените в Гого да не ме нападат ,а да гледат реално на нещата ,а не през розави очила!

# 3 022
Айдееее бързо се прегрупираха 5 на 3 за жълтички и 4 на 3 при червенки.😁 Една баничка за десерт.😆 И към играта ходом марш.А сега да видим тази седмица как ще се смени бройката.😁

# 3 023
  • София
Мама Джафа пак Джафка
Гого голямо мрънкане, че се наложи да направи избор
Мира и Зори се доказват на Алекса. Блякс
Виктория веднага се почувства застрашена
Зори скрои шапките на Генчо, Георги и Фейгин, ама Викиту нема да допусне други жени до Леско
Милото Мирелче, разочарована от себе си, вместо от Джафа
Виктория дала шансове на Фейги Joy (да й падне в мрежата)
Генчо пак се крие зад фалшива доблест
Фейгинчето милата много лесно я манипулират... Между нея и Мирела, не знам коя е по-лесна
Гого много злобен бее... Да беше си мълчал цяла игра

# 3 024
  • Стара Загора
Противната Виктория няма ли да си ходи най-накрая?!? Аман!

# 3 025
Гого май си пада вярно по Мани, друго обяснение нямам. Бая страст в това ощипано поведение. 😂😂😂😂

# 3 026
  • София
Добре си беше Гого га беше просто едно храстче и мълчеше, какво му трябваше да проговаря ...

# 3 027
Гого не се държи много мъжки,каквото и да е направила Мани това е просто една  игра.Много злоба,и  не съм го очаквала колкото и да е разочарован  така да се държи .Това не е начина.

- Моля влюбените в Гого да не ме нападат ,а да гледат реално на нещата ,а не през розави очила!
Аз не съм влюбена в Гого. Ама чак пък много злоба. Разочарован е, яд го е, ама чак пък злоба.

# 3 028
  • София
Хаха, Гого какъв е сладур, като ръмжи срещу Мани. Grinning Поне да го видим тоя човек извън битките. И това ли ще мине за психически тормоз -"Трябва ми тигана"? Grinning

# 3 029
  • Другата България
Социалната игра на Жени е смайващо слаба - това да скастриш най-близкия си човек така е много шокиращо и огромна грешка, но явно прекалено много я уважават и са респектирани, че не се ядосват и не решават да направят нещо срещу нея.
Етапът е такъв, че тя е 100% убедена в лоялността на Мирела. То си ѝ личи. Дори само заради начинът, по който я гледа, а дори не са ни излъчили всичко. Преценила е съвсем правилно, че Мирела ще остане с нея каквото и да направи, дори успя да ѝ внуши, че е виновна, точно както Мани и Илиян правеха с Фейгин.
На мен ми харесаха думите на Мишето към Мани, когато обясняваше за Фифо. “От самото начало Евгения не е спряла да говори за него, да ни настройва срещу него....“ Ти да видиш! Добре де, а защо вие го позволихте това нещо? След като е ясно, че е така защото Филип ѝ е отказал първоначално да играят заедно, и тогаа тя вкара това с женската коалиция. Как пък се сетиха да играят, когато им припари!

Общи условия

Активация на акаунт