💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 9 (24.10 - 30.10)

• 147 194
  • 4 367
  •   1
Отговори
# 3 000
Никой ли не се сеща от жълтите, че не са и предложили нищо за племето, а само лична награда? Или че не може да споделя? Голям проблем станало. Надявам се Михаела и Ралица поне да се съберат с Мани за подкрепа

# 3 001
  • София
Ставаме свидетели на исторически първи опит на Ралица и Михаела за самостоятелни стъпки в играта, след два месеца и когато една от тях е с единия крак вън от формата. Bowtie

# 3 002
ОМГ Алекса как държи Мира и Зори за ръце, сякаш казват молитвата преди вечеря  и Патриархът на семейството Алекса им дава своята благословия JoyJoyJoy Само челядта липсва JoyJoyJoy
Радвам се, че Михаела, Ралица и Мирела погледнаха. По-добре късно, отколкото при излъчването.
Бяха като в някакъв култ, секта Елица. 😂😂😂😂😂😂😂 То името даже звучи добре. Елица между другото е привлекателна жена, има един такъв чар не мога да го опиша, който го усеща му е ясно, та тия двете направо ми бият на потиснати лесбийски ласки вече. 😂😂😂

# 3 003
Зорница ще вземе приз номер едно за най малумната участничка от 4 сезона.
Че защо. Гледа себе си. Нищо лошо не виждам. А пък Гената и Георги си казали всичко. Егати стратезите

# 3 004
А за Мани в момента положението не е чак толкова зле. Има възможности да развие игра, но при всички случаи ще се наложи да мине през арената тази или следващата седмица.

# 3 005
Джафа обаче винаги насмита Мирела само пред публика, което не ми харесва.
Защо злепоставяш най-близкия си човек пред останалите? Ами кажи си на Мирела каквото имаш да и казваш на четири очи.

# 3 006
При червените всички се молят и искат благоволението на дон Алекса Grinning

# 3 007
Ставаме свидетели на исторически първи опит на Ралица и Михаела за самостоятелни стъпки в играта, след два месеца и когато една от тях е с единия крак вън от формата. Bowtie
Тихо, ще го урочасаш сега и ти.

Мани, ако я изкарат срещу някой Безстрашен може и да има шанс, ако бие като им намали бройката.

# 3 008
  • Другата България
Алекса, Вики, Мира и Зорница.
Дон Алекса и неговите приближени. Типичния мафиотски съвет, и Донът в ролята си.

# 3 009
Някъде напред четох мнение /предположение, че мълчат жълтото племе и се покоряват на Джаферович, защото се надявали да станат известни по инстаграмски и инфлуенсъри.
Щом мечтата им е да се занимават с нищоправене и известно време да ги разпознават си заслужават Жени да ги търгува.
Накрая от снижаване може и на финал да я изтипосат, тъкмо ще и оздравеят пръстите до тогава.

# 3 010
Жал ми е за Мишето и Рали  защото късно се усетиха и падната в капана на Евгения.

# 3 011
  • София
Джафа обаче винаги насмита Мирела само пред публика, което не ми харесва.
В лицето ѝ каза, да не се крие зад нея, не зад гърба ѝ. Кога е говорила срещу нея зад гърба ѝ? Винаги я е защитавала досега.

# 3 012
Замина ми прогнозата за съвета на Червените, ако се стигне дотам. Няма да са Мира и Зорница, най-вероятно ще е Георги.

# 3 013
Ако Филип има повече акъл в главата, сега е момента да направи мъжка коалиция - 3-ма са и да се обедини с Ралица, Михаела и с Мани. Пращат Мърела на елиминация, тя вероятно ще загуби, особено ако е с Михаела и Джаферович остава сама, т.е. следващата е.  Това ще спре непрекъснатите номинации на Филип.

# 3 014
Хареса ми анализа и на Вики и Алекса и на Георги и Гената.

Общи условия

Активация на акаунт