💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 9 (24.10 - 30.10)

• 147 139
  • 4 367
  •   1
Отговори
# 3 540
  • София
Ели с Мила 😊

Уф, допи ми се кафе

# 3 541
Повечето участници като ги питат кои са им фаворити за победа, винаги казват Фифо и Гого. Явно има защо

# 3 542
Аз обаче пак седя и разсъждавам- Виктория и Гого дето казаха как са се почувствали като глупаци (или не помня точно как се изразиха) на пъзела. Не ги направи саботажът на глупаци. Излязоха глупаци, защото се опитаха да минат метър с недовършен пъзел с ясното съзнание, че липсва парче. Излязоха глупаци, защото видяха липсата още в началото и не им хрумна някой да иде да издирва парчето. Голям драматизъм, за подбуждане на съжаление. Ъмммм не знам, изобщо не ми се вижда логична линията на сценария

# 3 543
  • Другата България
Повечето участници като ги питат кои са им фаворити за победа, винаги казват Фифо и Гого. Явно има защо
Остави участниците, аз мога да кажа, че си говоря в реала с доста хора, гледащи игрите, ами.....всеки е за Фифо или Гого.
Малко снимки на Мирела и Лефтеров като двойка. Ами - страхотни!
Скрит текст:

# 3 544
Излязоха глупаци, защото видяха липсата още в началото и не им хрумна някой да иде да издирва парчето.
Ето това и аз не го разбирам. Редили са руля малко повече от половин час, защо никой не го потърси. След края Фифо много бързо го видя къде е, какво им пречеше сами да си го потърсят?
Наистина глупаво.

# 3 545
  • София
Аз ще си замълча тук, че нали все ги защитавам, че не играят по сценарий, дори и когато им е спуснат по задължение... 🤐

# 3 546
И друг пък се е случвало да се затрие някое парче, и поне торбите са преравяли, сега Виктория и Гого си продължиха да си редят, че даже викат "готови сме" с две зеещи дупки.. и аз не ги разбрах.

# 3 547
  • Където морето целува небето...
И друг пък се е случвало да се затрие някое парче, и поне торбите са преравяли, сега Виктория и Гого си продължиха да си редят, че даже викат "готови сме" с две зеещи дупки.. и аз не ги разбрах.
При все, че Гого вече имаше случай, в който имаше липсващо парче, което беше останало в торбата. Трябваше да му светне лампичката, че може пак да се е случило нещо такова. Първо това трябваше да направят, а Виктория едва след края на играта претърси торбите.

# 3 548
Зори не е предала Георги, моля?
Снощи наговори куп глупости и за него.

Край, изчетох ви. Сипвам си едно изстудено. 😀
Дяволо, евала за силите да поддържаш толкова теми, че и да ги изчиташ! Наздраве!
И аз се присъединявам с големи благодарности за перфектното стопанисване на всяка тема с която се захванеш. Hands Clap С нетърпение очаквам темата ти за Световното по футбол. Soccer В суматохата от бързане да пиша, понякога забравям да благодаря на теб и Бенгън за огромния труд, който полагате в тази тема. Благодарение на вас тя се прочу с добро дори извън пределите на бг- мама с най-яката статистика, с каквато съм сигурна дори от продукцията не разполагат. 💯

# 3 549
  • Някъде там...
Аз, доколкото разбрах, още като са започнали да редят пъзела, са видели че липсва парче. Гого даже бил питал, явно хората от предаването наоколо, и е получил отговор, че всичко е в торбичките. Някой го беше споменал в темата, от лайф в ИГ. Не мисля, че чак накрая са се усетили. Едва ли са очаквали да изпадне от стегнатите торбички, иначе Алекса можеше да мине по трасето да потърси.

# 3 550
  • Другата България
А аз като съфорумката, седя и си мисля, по-скоро, гледам “Голямото преследване“, слушам по-точно, и си мисля. За предходната снимка на Вики, Цветан, Алекса и Гого. И защо те реагираха така на саботажа, не този, по принцип саботаж в отборно състезание. На собствения отбор.
Всички те са спортисти. За тях думата саботаж на собствения отбор е като тамяна за дявола. Нещо недопустимо. Дори и да погледнат на него като стратегия, самата им природа и разбиране не позволява да го приемат по този начин. Затова тази реакция, подчертавам, че имам предвид само саботажа, не реакциите след това. Затова и Ралица отговаря по този начин, и е на това мнение, тя също е спортист. Мисля си, че и Зори би реагирала така, но не знам дали някой изобщо я е питал за това. За Фейгин вече писах, няма да се повтарям. При други обстоятелства и с други “ментори“....

# 3 551
  • Където морето целува небето...
Аз, доколкото разбрах, още като са започнали да редят пъзела, са видели че липсва парче. Гого даже бил питал, явно хората от предаването наоколо, и е получил отговор, че всичко е в торбичките. Някой го беше споменал в темата, от лайф в ИГ. Не мисля, че чак накрая са се усетили. Едва ли са очаквали да изпадне от стегнатите торбички, иначе Алекса можеше да мине по трасето да потърси.
Да, усетли са се в началото, но не го търсиха, което е странното. Трябваше някой да обиколи трасето, да види в лодката. А те редиха с налучкване. Гого е питал, не знам какъв отговор е получил. Все повече мирише на продуцентска намеса. Интересно след като Фейгин извади парчето, кога имаше време да завърже стегнато торбичката и да не си личи.

# 3 552
А аз като съфорумката, седя и си мисля, по-скоро, гледам “Голямото преследване“, слушам по-точно, и си мисля. За предходната снимка на Вики, Цветан, Алекса и Гого. И защо те реагираха така на саботажа, не този, по принцип саботаж в отборно състезание. На собствения отбор.
Всички те са спортисти. За тях думата саботаж на собствения отбор е като тамяна за дявола. Нещо недопустимо. Дори и да погледнат на него като стратегия, самата им природа и разбиране не позволява да го приемат по този начин. Затова тази реакция, подчертавам, че имам предвид само саботажа, не реакциите след това. Затова и Ралица отговаря по този начин, и е на това мнение, тя също е спортист. Мисля си, че и Зори би реагирала така, но не знам дали някой изобщо я е питал за това. За Фейгин вече писах, няма да се повтарям. При други обстоятелства и с други “ментори“....
Много точно казано!
Тя и Елица въпреки кофти характера си и дразгите в племето се раздаваше на макс. Истински спортист! На битката тя също можеше да саботира, за да отиде при Алекса, но не го направи, а се раздаде на макс.
В Надкаста даже обясняваше, че е била болна последната седмица и също така има много контузии от борбата. И въпреки това се е раздавала на макс в битките. Не случайно е стана олимпийски шампион.

Последна редакция: пт, 28 окт 2022, 19:40 от Serene__

# 3 553
  • SF
Фейгин и Мани също са спортисти.
Но и големи, дългогодишни спортисти може да саботират при определени условия. Понякога букмейкърите решават.

# 3 554
Те пък щото Мани и Фейгин не се раздаваха за племето и не носиха подаръци, вместо лични предимства.

Never explain, never complain. Дизраели. Мотото на кралицата. Личи си къде живее Мани.😁

Общи условия

Активация на акаунт