💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 9 (24.10 - 30.10)

• 147 163
  • 4 367
  •   1
Отговори
# 3 525
Не знам защо се учудвате, че продукцията изпорти саботажа. Едно, че умират за сеир, както и миналата година с надениците. А второто е, че така разчистиха пътя към финала на Джаферович. Мани и Гого вече няма шанс да играят в коалиция никакъв, а иначе съвсем не беше ясно - Ралица със саби, Фифо, Мани, Гого срещу Лефтеров, Жени и Мирела...Като нищо можеше шефката да изгърми заедно с хубавата Мирела.
Другото, което се случи е, че съвсем извезаха ореола на Алекса с реакцията му към Фейгин.
Нямам дете, но кръщелницата ми е голям фен на Алекса за ужас на форума Joy

# 3 526
  • Другата България
Скрит текст:
Сериозно ли не знаете защо е бил скандала между Мирела и Михаела? Следвайте линията Лефтеров-Мирела-Валери и ще се досетите. Нали знаете лафа: няма по-опасно нещо от наранената жена? Stuck Out Tongue Closed Eyes

За съжаление не само режат от продукцията, а и снимат до определен час вечер. Истинския купон започва вечер, Когато операторите си тръгнат. И не говорим само за скандали. Участниците са си правили страхотни купони на резиденцията, също и много са си споделяли, обаче монтаж, майка...

Да, Жоро се е намесил да защити Фейгин и не е дадено. Дишайте защитнички на рицарския образ Satisfied Знам го от участник в "мелето".
Не знам защо толкова подценявате монтажа, но само глупак влиза в реалити вярвайки, че какъвто е, такъв ще го показват. Да, Мери Ан, знам какво ще ми кажеш! Smile

Скрит текст:
Виктория е играла освен в изброените отбори още в Левски, Азербайджан, мился и в Швейцария беше...да се подценяват спортните ѝ успехи е доста жалко.

Зори също се пече на тоя огън. Момичето откровено ми глупее, но това не значи, че всеки път като мигна и тя не е затворила мъжете с по две обиколки на плуване. Момичето е изключително подготвено физически. Все едно да кажем, че на Стоичков умствения капацитет някога му е пречел да вкарва голове.

Липсваш в темата. Това първо.
Второ, радвам се, че има хора, които толкова добре ме познават, че и мислите ми четат. Ама то аз съм като отворена книга, а и всичко, което мисля, си го казвам директно, тъй че - аз казах ли ти???
А, и още. Каквото и да кажеш за участниците и това, че не всичко е така, както изглежда, а има и други взаимоотношения, няма да ти повярват повечето хора. Знам, че и това съм ти го казвала, но пак да кажа. Аз затова спрях да се опитвам да казвам за сезон 1, защото мога да го докажа, но това пък значи да прецакам именно “участник в мелето“. Договорите още важат, а аз не съм на 15 и 5те минути слава отдавна съм си ги взела.

# 3 527
  • София
Дяволо, супер си!
Това ми е първо гледане на Игри на волята и май ще е последно. Иван и Андрей с много усилия ме отказаха от Фермата. Тупарев е по-добър от тях, защото ще ме откаже от раз.

# 3 528
Хм, Дяволче, готино мнение, но мнооого субективно на моменти. Smile Нормално де. Може би ако беше гледал лайфа вчера, щеше да промениш мислите си за някои неща, именно защото оценяваш ИГРАТА. Беше интересно, и то не заради Куков. Все пак не само на "готините" лайфовете си струват. За протокола: Зори каза, че Георги е от най-близките и хора. Него не е предала. И....Алекса има доста фенове, не тук, по принцип

Мери Ан, Договорите не са ли за една година?

Последна редакция: пт, 28 окт 2022, 17:41 от Lafusko

# 3 529
  • Другата България
Не.
Има клаузи с различен срок и период.

# 3 530
  • София
Зори не е предала Георги, моля?
Снощи наговори куп глупости и за него.

Край, изчетох ви. Сипвам си едно изстудено. 😀

# 3 531

И като сме на тема саботажи ..... Trollface най-доброто за мен довечера ще е Рали и Мишето да саботират и на съвета да срелят по Джаферович с помощта на Мани и грошовете, ако трябва и сабите. Джаф е контузена и най-вероятно ще отпадне, а Михаела ще се върне и играта се обръща яко в тяхна полза. Trollface

Fuck не го направиха ......... емиииии,  ще си сърбат попарата тогава Unamused или по-скоро ще духат супата. Trollface

# 3 532
  • софия

Сипвай, сипвай. Не си човек, дявол си, ама и дяволите имат лимит. Я що вещици сме. 😁
 Наздраве, сила и безсмъртие!
 Довечера искам една хубава битка и по-добрият да победи. ( миналия път, като го пожелах това направихме 100 страници в скубане и хапане. Ако и сега стане същото спирам с пожеланията)

# 3 533
И още малко за Генчо, моя гледна точка.
“Насилието“ на Генчо над жените по никакъв начин не отстъпва пред това на Алекса и Вики, наблягам на кавичките. .......Генчо си гони личния интерес, но за мен ако ще сравнявам “насилие“ - това на Генчо над Зори, което продължава и в момента, не отстъпва на другото. Докато нито Вики, нито Алекса, нито дори Цветан са си позволили след формата да обиждат който и да било - участници или фенове.
В кавички или не, остъпва, много отстъпва. Затова й харесах Генчо в последствие- въобще не е такъв сексист, какъвто уж  трябваше да бъде. Това, че не търпи лигавщини и обсесии, че не се връзва на женски номера, не го прави женомразец. Елица беше трудна за понасяне, на Зори определено й виждам позитивната страна, но виждам и колко точно го е дразнила и дразни все още явно. Той е последователен в поведението си, на мен пък логиката на Виктория и Цветан каквото е било в игрите, си е там, не ми допада. В игрите ще  се размазваш да крещиш по хора, които няма да ти отговарят, ще си кривиш устата от злоба 24/7, после изведнъж е било само в игрите. Ми дай да се понатупаме малко, после е било само игра. 😀 Предпочитам поведението на Генчо и го подкрепям.
Еха, значи подкрепяме един ДОКАЗАН тормоз след играта и обиди, защото ни е симпатичен Генчо и е последователен в обидите, а пък недоказан 24/7 /там ли бяхте/ тормоз осъждаме, защото не ни кефят "насилниците", въпреки, че не са си позволявали никакви квалификации по личните профили на други участници.
Илиян също каза, че е дразнил постоянно, това подкрепяте ли? Би трябвали НЕ, ако съдим по горното.
Разликата е, че не смятам, че поведението на Генчо за тормоз. Обратното, цялата тази обсесия и мания на Елица и цялостно диктуване около нейните настроения на всички, аз пък това намирам за отвратително. Не е най- добрата дума, с която е нарекъл Зори иначе, имате право,       но той беше в кофти позицията спрямо тях, даже му се възхищавам на търпението в самата игра.
За Илиян се съгласявам, не одобрявам поведението му и никога не съм го одобрявала. Затова и харесвам Мани- тя просто отстоява позициите си, той умишлено търси проблем. Отговарям Ви с личното си мнение, защото предполагам, ме попитахте лично. Simple Smile

# 3 534

Дяволо, евала за силите да поддържаш толкова теми, че и да ги изчиташ! Наздраве!

# 3 535
  • София
Ралица с много интересни мнения за Жени, Мирела, племето си, фаворитите си, коалицията на ''Силните'' и т.н.
Слагам в скрит текст, защото са 12 броя и нямам време да намалявам размерите.
Супер интересно е, препоръчвам.

Няма спойлери от формата и неговото бъдеще

Скрит текст:

# 3 536
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Хлътна Вики по вожда, то не бяха прегръдки, глава на рамото му Само ако беше с 30 см по-висок Алекси , Викито и Елито щяха да се сборят. На кралица Виктория и така не и пречи, ама него го комплексира като го гледа отгоре .

Въобще не съм съгласна,че има някакви романтични симпатии между тях  или дори такива от Виктория.
Преди няколко седмици в един от нейните синхрони тя каза,че Гого и Алекса не ги приемала за мъже,защото й стигали до тука (като посочва гърдите) и само Цветан й се доближава до мъж.

Просто на нея й е много удобно да е близка с Алекса(отделно и се знаят като резерви) - силен играч с грошове,томахавки и солидни коалиции винаги зад гърба си.Какви ли още подаръци му гласи Тупаров,че да избута до финала без зор?!
Жалко за Генчо,че пак е мишена. Много го харесвам като играч.

Относно Зори - Хем простичка с речник от 200 думи,хем тарикатче. Оценявам й обаче физическите качества и я намирам за солидна на трасето.

В анкетата няма да участвам,защото знам кой отпада.

# 3 537
# 3 538
  • Другата България
Доволна съм от всичко казано от Ралица, точно такива отговори очаквах от нея.
Продължава да не ме разочарова.

# 3 539
  • София

Точно нарязах луканка. Подготовка за довечера Grinning

п.п. Рали за пореден път с много точни коментари за нещата, които сега вижда от екрана. Със сигурност съжалява, че няма как да ги е предвидила по време на формата.

Последна редакция: пт, 28 окт 2022, 18:36 от Mandalorian

Общи условия

Активация на акаунт