💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 9 (24.10 - 30.10)

• 147 165
  • 4 367
  •   1
Отговори
# 3 465
Алекса е много хитър. Дон не знам, но как продукцията не се е сетила да пусне "Елате пиленца при бати" докато е ограден само от боготворящи го жени, се чудя. Satisfied Satisfied Satisfied А нали си пада и певец - можеше и него да накарат да им я изпее. Satisfied

Търкалям се от смях JoyJoy: Направо си го представих какво култово Тик-ток клипче ще стане. Joy Рева Joy
Идеален материал за господарите Joy

# 3 466
В справедливия подбор и поставянето на всички играчи в равни условия бих повярвала само, ако видя Джаферович в едно племе с Тошко Диктактора, Юлиан, Катя - сестра на Йоана, Мани, Соня, Неделчо, по-изразени характери... А то какво - дали ѝ да ръководи група ученици, на които тя им води дневника! Дори си мисля, че сама си ги е подбрала. И след това Филип и Чакалов, сега и Гого, да се оправят както могат...

# 3 467
Алия, пращаш свои снимки, което е нечестно. Това е нелоялна конкуренция спрямо останалите момичета Grinning
Какви снимки съм пращала 🤣🤣🤣
На предната страница Grinning
Ама на снимката не съм аз 🤣 Вярно, че приличам много на Валерия, но на снимката е тя 🤣 Предлагам я, а дали Гого ще я одобри ще видим 🤣 То с неговите претенции аман 🤣🤣🤣

# 3 468
  • София
Работила съм с 'викащи' агресори и такива тип 'Мани и Илиян'. И двата вида не са окей, но при първите поне можеш да се защитиш, а при вторите не знаеш откъде ти е дошло, трябва да минат месеци докато се усетиш кой мъти водата.

Мани не трябваше въобще да се коалира с Илиян, тя си е достатъчно комплексна и умна и можеше да се лепне са силната коалиция.

И двата не са окей наистина, и не виждам смисъла да издигаме едно низко поведение, сравнявайки го с друго низко поведение. Но честно казано, Мани и Илиян не смятам са чак такива, каквито се опитва да ги изкарат тук (подлия тип). Хората забравят, че това е игра, която малко или много изисква подлост и голяма част от нещата, които виждаме в играта, не са част от профила на тези хора навън. Докато избухливите агресори са си такива навсякъде, това си им е в характера, както и методиките на Алекса. Цецо не е истински лош, но е глупавичък и се подведе по Виктория. В играта той беше кукла на конци и от устата му често излизаха чужди слова.

А Мани нямаше как да се класира в "силната" коалиция. Първо, това не са тип хора, с които тя мели брашно. Второ, ядрото беше ясно и там тя винаги щеше да е бушон. Трето, трябваше да се мазни на Виката за да стои, а това Мани не би могла да го прави. Единствената причина, поради която Недосегаемите се опитаха да я привлекат беше, че за тях Троицата се оказа неочаквано устойчива и упорита и започна да става сериозен проблем. Мани не е от хората, с които Виктория и Алекса биха играли (лесни за водене, за манипулиране), и това за мен е комплимент към нея.

# 3 469
  • Другата България
Още малко смешно от лайфа снощи .Питаха Фифо какво става с неговата група Бамбук ,той нищо  съществено не отговори ама се смя .Една фенка му написа ,че е готова да му подари искания Айфон ,ако се ...съблече гол до 10 минути .Ми....и аз чаках ама не се съблече .Laughing Жоро пък излезе от лайфа и каза ,че отива да яде -нищо ново Sweat Smile Фифо каза,че ако Алекса и Вики бяха дошли при Безстрашните и Жени не беше се коалирала с него ,то той веднага щял да се групира с Алексата и Сие Hands Muscle
Ами, “дърво“. Що, какво като Жени се е коалирала с него? Той личен интерес гони, не този на Жени.
Сега можеше да направи същото с Гого и Рали. Ама Жени та Жени.....Жени ще му намаже ските веднага, когато се стигне до нейния личен напредък в играта.

# 3 470
Съжалявам, че пак се връщам на дупето на Алекса 🤣, но то наистина е много хубаво 🤣. Което си е така си е така🤣. Нормално да носи слип, тази стомна не трябва да се крие 🤣.

# 3 471
И аз смятам, че Цецо не е лош човек, но много попива от злобната Виктория. Като по цял ден й слушаше злобното намилане.. Виктория стана неприятна още с реакцията си като я номинираха съвсем в началото и двете коалиции не бяха още силно изразени.
Също така много ме подразни, че в този етап на играта подхрърлиха на Рали едни 50 гроша, а когато тя си поиска повече й отказаха. А на Алексата още в резервите му дадоха 100 и като поиска още 100 "за Елица", продукцията беше "няма проблем, вземи тези 200 гроша, които други играчи изкарват за 3 битки".

# 3 472
Мани точно имаше оферта от силната коалиция, но офертата не включваше Илиан, Касим и преди това - Велислава. Заради Илиан Мани и Фейгин отказаха. Мани и Илиан решиха, че или ще е тяхното, или няма да има племе, а Фейгин беше въвлечена в това против вътрешното ѝ убеждение. Точно така и Гого каза на Мани: сега си щастлива само ти. Фейгин не е. И никой друг не е.
Наистина съжалявам, че Виктория има отблъскващ маниер на общуване и това провали цялата дипломация, иначе Мани щеше да приеме, а пък Фейгин беше приела, но Илиан и Мани я отказаха.
По същия начин и Илиан има отблъскващ маниер и вероятно неговата личност е направила невъзможно включването на Гого към тяхната групичка.

# 3 473
  • София
И аз вчера се замислих, че от всички номинации във всички племена до момента, сърдене и закани за последваща разправа имаше само при Вики и Цецо, може някой да съм пропуснала, де , но не се сещам за друг, който толкова много да се сърди, че е номиниран.
Ето, дори и Михаела снощи, не го очакваше, но нищо не каза. Достоен човек. Ами, като са те номинирали отиваш и се биеш, имаш си едно наум за нататък и така.

# 3 474
И още малко за Генчо, моя гледна точка.
“Насилието“ на Генчо над жените по никакъв начин не отстъпва пред това на Алекса и Вики, наблягам на кавичките. Както казах, Генчо от първия ден си каза, че жени не харесва /в смисъл, като сила и т.н., но необяснимо за мен това със сексизма се приписа само на Фифо/. Открито играеше срещу Елица, Мира, после и Зори, за мотивите му съм напълно съгласна - имаше ги. Но заради това, че можеше да мисли, да предвижда, да реди ходове напред, за което . Така се играе, а не като двете “дървета“ Филип и Гого. Само че един по един си загуби съюзниците, и не се учудвам, ако това, че е искал да напуска е наистина така. Такъв тип “алфа мъжкари“ не се чувстват никак ок, когато загубят публика и поддръжници. А Гената остана сам, Гошо отново ще кажа - той си играе неговата игра, и така според мен ще стигне доста по-напред дори от самия него. Пореден удар сега е отказа на Алекса и Вики да го подкрепят. И какво му остава - хейт. Доказателство за мен е и поведението му след приключването на формата - той продължава да обижда Зорница в мрежата, изключително “мъжкарско поведение“ демонстрира, обяснява се, разказва моменти, на които не е присъствал, но пък му е разказано за тях от.....Илиян....всячески се опитва да насочи общественото внимание към вече нарочените “агресори“, просто сипва с големия черпак и той, само защото ВЕЧЕ е и лично засегнат. Тоест, отново продължава да манипулира, както само той си може. Което не означава, че Вики и Алекса се държаха, са се държали добре с Фейгин - напротив, но в случая Фейгин интересува Генчо точно колкото мен ме интересува ...Мани например, тоест - никак. Генчо си гони личния интерес, но за мен ако ще сравнявам “насилие“ - това на Генчо над Зори, което продължава и в момента, не отстъпва на другото. Докато нито Вики, нито Алекса, нито дори Цветан са си позволили след формата да обиждат който и да било - участници или фенове.
В кавички или не, остъпва, много отстъпва. Затова й харесах Генчо в последствие- въобще не е такъв сексист, какъвто уж  трябваше да бъде. Това, че не търпи лигавщини и обсесии, че не се връзва на женски номера, не го прави женомразец. Елица беше трудна за понасяне, на Зори определено й виждам позитивната страна, но виждам и колко точно го е дразнила и дразни все още явно. Той е последователен в поведението си, на мен пък логиката на Виктория и Цветан каквото е било в игрите, си е там, не ми допада. В игрите ще  се размазваш да крещиш по хора, които няма да ти отговарят, ще си кривиш устата от злоба 24/7, после изведнъж е било само в игрите. Ми дай да се понатупаме малко, после е било само игра. 😀 Предпочитам поведението на Генчо и го подкрепям.

# 3 475
  • София
Така е.
Ако номинациите са с мотив "слабо звено", то Филип трябва да е най-сърдит. Но циркове от него не видяхме.
Видяхме истерии от Виктория най-вече и от Цецо. Сякаш всички са им длъжни да не ги номинират.

# 3 476
  • Стара Загора
...

Последна редакция: пт, 28 окт 2022, 16:14 от wanconboy

# 3 477
Илиян не го харесвам, но е смешно, че Виктория и Алекса смятаха, че ще разцепят по този начин "злата троица", а техен Цецко не си го даваха.Договорката беше за слаби играчи, не за вакханалиите им. Фейгин първа се сдуши с Илиян, после се люшкаше по коалициите. Видя се, че и в червеното племе след малко крясъци, вменяване на жестока вина тя се огъна. Да не споменаваме, че си преиначават като нареждат. За Касим уж го били извели от стаята, внушава се, че се барикадирал, а момчето се било оправяло за вечеря просто.На Фейгин ѝ се давали сума шансове да я преместят като пешка, но тя не кълвяла видиш ли.
Много ясно, че няма да има племе ако не са тримата, щом са си стискали ръцете двете коалиции за едно, а е излизало друго.Толкова по тази тема от мен, повече не смятам да дъвча.

Последна редакция: пт, 28 окт 2022, 14:34 от Bimbiflo

# 3 478
“Насилието“ на Генчо над жените по никакъв начин не отстъпва пред това на Алекса и Вики, наблягам на кавичките. .......Генчо си гони личния интерес, но за мен ако ще сравнявам “насилие“ - това на Генчо над Зори, което продължава и в момента, не отстъпва на другото. Докато нито Вики, нито Алекса, нито дори Цветан са си позволили след формата да обиждат който и да било - участници или фенове.
В кавички или не, остъпва, много отстъпва. Затова й харесах Генчо в последствие- въобще не е такъв сексист, какъвто уж  трябваше да бъде. Това, че не търпи лигавщини и обсесии, че не се връзва на женски номера, не го прави женомразец. Елица беше трудна за понасяне, на Зори определено й виждам позитивната страна, но виждам и колко точно го е дразнила и дразни все още явно. Той е последователен в поведението си, на мен пък логиката на Виктория и Цветан каквото е било в игрите, си е там, не ми допада. В игрите ще  се размазваш да крещиш по хора, които няма да ти отговарят, ще си кривиш устата от злоба 24/7, после изведнъж е било само в игрите. Ми дай да се понатупаме малко, после е било само игра. 😀 Предпочитам поведението на Генчо и го подкрепям.
Еха, значи подкрепяме един ДОКАЗАН тормоз след играта и обиди, защото ни е симпатичен Генчо и е последователен в обидите, а пък недоказан 24/7 /там ли бяхте/ тормоз осъждаме, защото не ни кефят "насилниците", въпреки, че не са си позволявали никакви квалификации по личните профили на други участници.
Илиян също каза, че е дразнил постоянно, това подкрепяте ли? Би трябвали НЕ, ако съдим по горното.

Последна редакция: пт, 28 окт 2022, 14:33 от Lafusko

# 3 479
  • Другата България
Скрит текст:
“Насилието“ на Генчо над жените по никакъв начин не отстъпва пред това на Алекса и Вики, наблягам на кавичките. Както казах, Генчо от първия ден си каза, че жени не харесва /в смисъл, като сила и т.н., но необяснимо за мен това със сексизма се приписа само на Фифо/. Открито играеше срещу Елица, Мира, после и Зори, за мотивите му съм напълно съгласна - имаше ги. Но заради това, че можеше да мисли, да предвижда, да реди ходове напред, за което . Така се играе, а не като двете “дървета“ Филип и Гого. Само че един по един си загуби съюзниците, и не се учудвам, ако това, че е искал да напуска е наистина така. Такъв тип “алфа мъжкари“ не се чувстват никак ок, когато загубят публика и поддръжници. А Гената остана сам, Гошо отново ще кажа - той си играе неговата игра, и така според мен ще стигне доста по-напред дори от самия него. Пореден удар сега е отказа на Алекса и Вики да го подкрепят. И какво му остава - хейт. Доказателство за мен е и поведението му след приключването на формата - той продължава да обижда Зорница в мрежата, изключително “мъжкарско поведение“ демонстрира, обяснява се, разказва моменти, на които не е присъствал, но пък му е разказано за тях от.....Илиян....всячески се опитва да насочи общественото внимание към вече нарочените “агресори“, просто сипва с големия черпак и той, само защото ВЕЧЕ е и лично засегнат. Тоест, отново продължава да манипулира, както само той си може. Което не означава, че Вики и Алекса се държаха, са се държали добре с Фейгин - напротив, но в случая Фейгин интересува Генчо точно колкото мен ме интересува ...Мани например, тоест - никак. Генчо си гони личния интерес, но за мен ако ще сравнявам “насилие“ - това на Генчо над Зори, което продължава и в момента, не отстъпва на другото. Докато нито Вики, нито Алекса, нито дори Цветан са си позволили след формата да обиждат който и да било - участници или фенове.
В кавички или не, остъпва, много отстъпва. Затова й харесах Генчо в последствие- въобще не е такъв сексист, какъвто уж  трябваше да бъде. Това, че не търпи лигавщини и обсесии, че не се връзва на женски номера, не го прави женомразец. Елица беше трудна за понасяне, на Зори определено й виждам позитивната страна, но виждам и колко точно го е дразнила и дразни все още явно. Той е последователен в поведението си, на мен пък логиката на Виктория и Цветан каквото е било в игрите, си е там, не ми допада. В игрите ще  се размазваш да крещиш по хора, които няма да ти отговарят, ще си кривиш устата от злоба 24/7, после изведнъж е било само в игрите. Ми дай да се понатупаме малко, после е било само игра. 😀 Предпочитам поведението на Генчо и го подкрепям.
Ами, добре.
Различни хора, различни гледни точки.
Щом за теб е ок поведението на Генчо след предаването спрямо Зорница, и обидите, които ѝ отправя, добре. Пак казвам - разни хора, разни идеали. Аз се радвам, че хората, на които аз симпатизирам, не го правят, иначе щях да се почувствам лично разочарована.
Друг е въпроса, че аз не виждам някой да си е “кривил устата от злоба 24/7“.

Общи условия

Активация на акаунт