Изглежда днес отива на елиминации и беснее.
Ама пълни глупости. Мани нито изглежда уплашена, нито тормозена. Фейгин е просто объркана. Ама забравихме когато я разплакаха нейните хора. Ето, аз виждам нещата различно, нормално е за мен да.
Ама пълни глупости. Мани нито изглежда уплашена, нито тормозена. Фейгин е просто обаркана. Ама забравихме когато я разплакаха нейните хора. Ето, аз виждам нещата различно, нормално е за мен да.
/, да е бил бивш на някого, настоящ на трети, да е мъж на участничка в друг формат, и т.н., значи просто си е попадение. И съвсем целенасочено беше поставен в точно това племе, на Елица, която се е очаквало да рИве за Алекса, и да го иска там. Поредна точка в полето на Тупарев, Тушев, Фродо&Ко.
В никакъв случай не бих определила това момиче като беззащитно, лично мое мнение е, че даже е много нагла. Направила си нещо, гордееш се с постъпката си, добре. Няма проблем. Но да се заяждаш с човек, който видимо си наранила и разочаровала с точно тази постъпка, надявайки се да измъкнеш някаква сериозна реакция от него, за да може той да застане на прицел за следващите елиминации, е меко казано долно и жалко. Типично “Илиянско” поведение. Ама много повече си приличат Мани и Илиян, от колкото си мислех. От какъв зор беше този заядлив коментар, да внимава Гого да не липсва някое парче от баницата ? Е така, от чиста злобарщина. Е, много добре си реагира Гого, даже е много уравновесен. Препоръчани теми