💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 9 (24.10 - 30.10)

• 147 241
  • 4 367
  •   1
Отговори
# 3 420
  • София
Сега се сетих, че при отпадане на Генчо и Георги, всички грошове отиват по сметката на Безстрашните. Това не е за пренебрегване. Вече кой ще се облажи, е отделен въпрос.

В даден етап ще пада яко надцакване с Алекса, ако не ги изгърмят преди това.

# 3 421
Ауч, Гената звучи като да го е настъпил някой по опашлето. Simple Smile Изглежда днес отива на елиминации и беснее.
Тъй,  тъй. И не само това, ами и доста идеи събира от темата и играе в лайфовете буквално с цитати от тук. Много ми е забавен.
Чудя се, не му ли е минавало през ума, че сам се докара до това положение?

Не мисля, че може да види грешката в собствените си действия. Гената много го удря на мъжка чест, но и не успява да си контролира личните емоции. Не харесва Зори и оттам тръгна за мен неговото падение. Има много добри ходове, но и досега не знам как можа така да я загуби - да наричаш някого глупав и непрекъснато да го дискредитираш и после да се чудиш защо не иска да застане с теб. Той според мен очакваше само с осанката на големия си мъж да подчини малкото момиче и направо не разбра как не стана.

# 3 422
Тези определения на Алекса с Кръстника, Дон и пр. които чета са иронии надявам се, защото в този си образ е много нелеп и не е никакъв кръстник или мафиот. Просто има една идеално подредена игра на заден план. Вкаран в най-разнородното племе след три седмици на реката и един милион загуби, за всеки случай с 200 гроша (а трябваше отдавна да е елиминиран във формата след 2 загуби), а после отиде в правилното племе с подготвена от жена му коалиция.
Естествено е, че е ирония. То с тези протекции от всички възможни страни от продукцията просто си е нелепо.
Иначе си има тази натурална харизма да омайва хората.

# 3 423
  • Другата България
И още малко за Генчо, моя гледна точка.
“Насилието“ на Генчо над жените по никакъв начин не отстъпва пред това на Алекса и Вики, наблягам на кавичките. Както казах, Генчо от първия ден си каза, че жени не харесва /в смисъл, като сила и т.н., но необяснимо за мен това със сексизма се приписа само на Фифо/. Открито играеше срещу Елица, Мира, после и Зори, за мотивите му съм напълно съгласна - имаше ги. Но заради това, че можеше да мисли, да предвижда, да реди ходове напред, за което . Така се играе, а не като двете “дървета“ Филип и Гого. Само че един по един си загуби съюзниците, и не се учудвам, ако това, че е искал да напуска е наистина така. Такъв тип “алфа мъжкари“ не се чувстват никак ок, когато загубят публика и поддръжници. А Гената остана сам, Гошо отново ще кажа - той си играе неговата игра, и така според мен ще стигне доста по-напред дори от самия него. Пореден удар сега е отказа на Алекса и Вики да го подкрепят. И какво му остава - хейт. Доказателство за мен е и поведението му след приключването на формата - той продължава да обижда Зорница в мрежата, изключително “мъжкарско поведение“ демонстрира, обяснява се, разказва моменти, на които не е присъствал, но пък му е разказано за тях от.....Илиян....всячески се опитва да насочи общественото внимание към вече нарочените “агресори“, просто сипва с големия черпак и той, само защото ВЕЧЕ е и лично засегнат. Тоест, отново продължава да манипулира, както само той си може. Което не означава, че Вики и Алекса се държаха, са се държали добре с Фейгин - напротив, но в случая Фейгин интересува Генчо точно колкото мен ме интересува ...Мани например, тоест - никак. Генчо си гони личния интерес, но за мен ако ще сравнявам “насилие“ - това на Генчо над Зори, което продължава и в момента, не отстъпва на другото. Докато нито Вики, нито Алекса, нито дори Цветан са си позволили след формата да обиждат който и да било - участници или фенове.

# 3 424
  • София
Браво на Жени и Генчо. Направиха от една комична игра, напрегната и интересна. Жени просто имаше по-бързи по трасето воини, докато ''мега силната'' Виктория едвам се тътреше по трасето. Чудесно се справяха и двамата с топчето и лабиринта.
Всички адмирации за Джаферович. Много интелект и сила има в тази жена, бравос!

Мирела как бе смъмрена и тя даже си го признава без свян. Леле, леле...

Червените не ми се коментират, Такива прекрасни играчи като Генчо и Георги да са пушечно месо на жените и Алекса е нелепо и направо скандално и не искам да коментирам, просто защото се нервирам и ще изръся някоя обида.

# 3 425
Хлътна Вики по вожда, то не бяха прегръдки, глава на рамото му Само ако беше с 30 см по-висок Алекси , Викито и Елито щяха да се сборят. На кралица Виктория и така не и пречи, ама него го комплексира като го гледа отгоре .
И дон Цеци щеше да се бори за сърцето на кралица Виктория. В пряк двубой с Алесио щеше да го изклати от въжето. JoyJoy

# 3 426
Ауч, Гената звучи като да го е настъпил някой по опашлето. Simple Smile Изглежда днес отива на елиминации и беснее.
Тъй,  тъй. И не само това, ами и доста идеи събира от темата и играе в лайфовете буквално с цитати от тук. Много ми е забавен.
Отказвате да повярвате, че средата в племето на сините е била токсична последната седмица, нали? Не ви се иска да повярвате на заплахите /скрити от камерата/, явният тормоз, крясъците и обидите?
Не ви се вярва, че и в племето на червените след идването на Алекса и Викктория е било същото? Няма проблем за вас - нормални работи? Генчо /и Георги!/ си измисля, щото гроздето е кисело?
Е сега, то това важи и в обратната ситуация. Отказвате да повярвате и не ви се иска, че не е било точно така. А щом са скрити от камерата, защо трябва да вярвам или е само защото някой го казва? Обиди не видях или ако тук таме е имало са били и от двете страни. Между токсична среда и тормоз разликата е огромна. Дори момичетата и Илиян никога не са казвали, че са тормозени. Да, да знам, било ги е страх. Disappointed Relieved Ама пълни глупости. Мани нито изглежда уплашена, нито тормозена. Фейгин е просто объркана. Ама забравихме когато я разплакаха нейните хора. Ето, аз виждам нещата различно, нормално е за мен да.
За вас Георги и Генчо не си измислят, за мен Вики и Алекса не си измислят. Аз чух и двете страни. Генчо няма как да знае ситуацията при сините, ако не му е преразказана. А тя му е преразказана от Илиян. Виктория, каза, че съжалява за избухването си след саботажа и е прекалила, да призна си. Но...никога не е имало заплахи, извън дразгите и скандалите, нормални в хода на играта между коалициите. Но, не ви се вярва нали. Пак е нормално, харесваме различни хора.

И нека наистина се спре вече с тази тема за тормоза, ясно е ,че винаги ще има различни гледни точки. То в този ред на мисли, Генчо подлага Зори на постоянен тормоз. Ама тя е недостойна , тъпа била , незнамкакваси била, нещастница била това не е тормоз неее. Че даже продължава и след предаването.  Че и пишат и други хора, да и пожелават хубави неща, защото си е позволила да заеме позиция. Значи Мани изразява позиция и това е супер, Зори прави същото същото и е много тъпа. /по изказвания тук/.

Мери-Ан, много обективно мнение за Генчо

Последна редакция: пт, 28 окт 2022, 17:44 от Lafusko

# 3 427
Скрит текст:
“Насилието“ на Генчо над жените по никакъв начин не отстъпва пред това на Алекса и Вики, наблягам на кавичките. Както казах, Генчо от първия ден си каза, че жени не харесва /в смисъл, като сила и т.н., но необяснимо за мен това със сексизма се приписа само на Фифо/. Открито играеше срещу Елица, Мира, после и Зори, за мотивите му съм напълно съгласна - имаше ги. Но заради това, че можеше да мисли, да предвижда, да реди ходове напред, за което . Така се играе, а не като двете “дървета“ Филип и Гого. Само че един по един си загуби съюзниците, и не се учудвам, ако това, че е искал да напуска е наистина така. Такъв тип “алфа мъжкари“ не се чувстват никак ок, когато загубят публика и поддръжници. А Гената остана сам, Гошо отново ще кажа - той си играе неговата игра, и така според мен ще стигне доста по-напред дори от самия него. Пореден удар сега е отказа на Алекса и Вики да го подкрепят. И какво му остава - хейт. Доказателство за мен е и поведението му след приключването на формата - той продължава да обижда Зорница в мрежата, изключително “мъжкарско поведение“ демонстрира, обяснява се, разказва моменти, на които не е присъствал, но пък му е разказано за тях от.....Илиян....всячески се опитва да насочи общественото внимание към вече нарочените “агресори“, просто сипва с големия черпак и той, само защото ВЕЧЕ е и лично засегнат. Тоест, отново продължава да манипулира, както само той си може. Което не означава, че Вики и Алекса се държаха, са се държали добре с Фейгин - напротив, но в случая Фейгин интересува Генчо точно колкото мен ме интересува ...Мани например, тоест - никак. Генчо си гони личния интерес, но за мен ако ще сравнявам “насилие“ - това на Генчо над Зори, което продължава и в момента, не отстъпва на другото. Докато нито Вики, нито Алекса, нито дори Цветан са си позволили след формата да обиждат който и да било - участници или фенове.

Гената на един от рагзоговорите с трите жени на масата май даже му се беше разтреперил гласа от безпомощност и му идеше да ревне. Сигурно тогава е бил момента, в който е мислел за напускане.

# 3 428
Тъй,  тъй. И не само това, ами и доста идеи събира от темата и играе в лайфовете буквално с цитати от тук. Много ми е забавен.
Отказвате да повярвате, че средата в племето на сините е била токсична последната седмица, нали? Не ви се иска да повярвате на заплахите /скрити от камерата/, явният тормоз, крясъците и обидите?
Не ви се вярва, че и в племето на червените след идването на Алекса и Викктория е било същото? Няма проблем за вас - нормални работи? Генчо /и Георги!/ си измисля, щото гроздето е кисело?
Е сега, то това важи и в обратната ситуация. Отказвате да повярвате и не ви се иска, че не е било точно така. А щом са скрити от камерата, защо трябва да вярвам или е само защото някой го казва? Обиди не видях или ако тук таме е имало са били и от двете страни. Между токсична среда и тормоз разликата е огромна. Дори момичетата и Илиян никога не са казвали, че са тормозени. Да, да знам, било ги е страх. Disappointed Relieved Ама пълни глупости. Мани нито изглежда уплашена, нито тормозена. Фейгин е просто обаркана. Ама забравихме когато я разплакаха нейните хора. Ето, аз виждам нещата различно, нормално е за мен да.
За вас Георги и Генчо не си измислят, за мен Вики и Алекса не си измислят. Аз чух и двете страни. Генчо няма как да знае ситуацията при сините, ако не му е преразказана. А тя му е преразказана от Илиян. Виктория, каза, че съжалява за избухването си след саботажа и е прекалила, да призна си. Но...никога не е имало заплахи, извън дразгите и скандалите, нормални в хода на играта между коалициите. Но, не ви се вярва нали. Пак е нормално, харесваме различни хора.

И нека наистина се спре вече с тази тема за тормоза, ясно е ,че винаги ще има различни гледни точки. То в този ред на мисли, Генчо подлага Зори на постоянен тормоз. Ама тя е недостойна , тъпа била , незнамкакваси била, нещастница била това не е тормоз неее. Че даже продължава и след предаването.  Че и пишат и други хора, да и пожелават хубави неща, защото си е позволила да заеме позиция. Значи Мани изразява позиция и това е супер, Зори прави същото същото и е много тъпа. /по изказвания тук/.
Право в целта! Hands Thumbsup Hands Clap

# 3 429
Няма да се повтарям, всичко сте казали.

Ще направя само една вметка, защото пак се написа глупост, която не е вярна. Гого, въпреки, че сега го хейтят, но не така, както примерно Вики, пак му симпатизират феновете, защото за 3 дни профила му е ИГ набъбна с 2к последователи и той е единственият играч от формата с най - много лайкове и коментари под постовете си. Има дори повече от Мирела. Коментарите под постовете му са основно положителни, и има само 2% хейт. Това говори твърде много какъв човек е. И по това, което съдя, с Мани са си оправили отношенията.

И тъй като съм един от най-вършите му фенове, за да бъда обективна ще кажа, че Гого може да отпадне само на силова битка, с влачене, дърпане носене + включен елемент плуване. Това са му най-слабите страни. То в такива битки други елементи няма, така, че Продукцията като нищо може да го прецака, ако се изправи срещу силов играч и отпадне в първата си и единствена елиминационна битка. Толкоз.

# 3 430
  • Другата България
Скрит текст:

Гената на един от рагзоговорите с трите жени на масата май даже му се беше разтреперил гласа от безпомощност и му идеше да ревне. Сигурно тогава е бил момента, в който е мислел за напускане.
Не съм изненадана. Вярвам му, и го разбирам. За такъв тип хора това да загубиш почва под краката си е голям шок, именно защото както казах - така мисля, разбира се, той не играе като Илиян и Женя, той просто си е такъв, изобщо Генчо е голямо попадение на психолозите и екипа по подбора. В десятката са с него, досега не съм чела за него да се е познавал с някого /в тази връзка снощи прочетох, че и Зори и Гошо са се познавали от плуването, така де Joy/, да е бил бивш на някого, настоящ на трети, да е мъж на участничка в друг формат, и т.н., значи просто си е попадение. И съвсем целенасочено беше поставен в точно това племе, на Елица, която се е очаквало да рИве за Алекса, и да го иска там. Поредна точка в полето на Тупарев, Тушев, Фродо&Ко.
А, и като говорим за него, преди време тук писа потребителка /отново се извинявам, че не помня никове/, която си е писала с участник, който се е оплакал от продукцията и е вкарал .....елемент на флирт с нея. Залагам тубата с нафта на Бен, че това е именно Генчо.

# 3 431
  • София
От мен в анкетата:

1) Да
2) Едва ли, може да си позволи да загуби един член от своята коалиция и пак да имат предимство с капитанския глас
А и противниците ще са с по-малко грошове вече.
3) Зорница с грошовете. Ако няма грошове, то Георги, нали Генчо им трябва заради грубата сила. Без него не ги виждам в игрите. Ама то и с Георги в не малка степен е така.
4) Михаела ако е срещу Зори. По принцип харесвам много Михаела, сред любимките ми е, но и Генчо и Георги са силни и правят играта по-интересна. Мишето имаше златен шанс, изтърва го. Но ако се върне ще съм щастлив също, защото хем я харесвам, хем с Рали и Мани могат да направят играта в жълтия отбор много сървайвърска.
5) Ралица естествено. Зори би взела Алекса. Георги би взел Генчо, а Генчо би взел Георги
6) Естествено, че НЕ. Не мога да разбера хората, които са гласували с 'да' Просто това е най-малоумното възможно нещо, което може да съществува в този по принцип опорочен от продуцентите формат!
7) Първата разбира се. Най-яките битки са там и общо взето почти всичко най-интересно.
Най-жалка и негледаема е точно финалната последна седмица. Скучна, досадна и с много тъпи игри като цяло, които не дават шанс на истински добре подготвените играчи да се разгърнат.

# 3 432
Само да вметна, че въпреки това което Мани каза на Арената, в следващият момент на Резиденцията пред Джаферович и почти всички други, тя каза, че Фейгин е била тази, която е извадила самото парче и е искала да отиде при Георги Simple Smile В никакъв случай не бих определила това момиче като беззащитно, лично мое мнение е, че даже е много нагла. Направила си нещо, гордееш се с постъпката си, добре. Няма проблем. Но да се заяждаш с човек, който видимо си наранила и разочаровала с точно тази постъпка, надявайки се да измъкнеш някаква сериозна реакция от него, за да може той да застане на прицел за следващите елиминации, е меко казано долно и жалко. Типично “Илиянско” поведение. Ама много повече си приличат Мани и Илиян, от колкото си мислех. От какъв зор беше този заядлив коментар, да внимава Гого да не липсва някое парче от баницата ? Е така, от чиста злобарщина. Е, много добре си реагира Гого, даже е много уравновесен.
Подлост? От Мани ? Която пое вината върху себе си? Която въпреки ,че Фейгин съжаляваше и плачеше и се изкара жертва пред всички, пак я защити и влезе в положение ? И нагла, защото се позволяв да се подиграва с ощипания Гого? Ако това е подлост, какво не е според вас?
Гого щеше да ми направи много по-доцра впечатление, ако вместо да се държи като дете и да гони Мани от стаята, просто я игнорираше . Това боли повече. Защото другото поведение е показване на слабост . Нямаш как да уязвиш другия, правиш го с детинщини.

# 3 433
За поставянето в обувките на Мани визирах престоя в племето, как пък не се замисли как се чувстват момичетата
Скрит текст:
когато Виктория ги овиква. Със собственическо поведение на Алекса, тип "аз съм шефа", Гого пак нямаше никакъв проблем. Да, момичетата играха в коалиция с Илиян, но Мани не е Илиян. Все едно да кажеш, че Мирела е отвратителен човек, защото играе с Жени. Иначе евала на Мани колко обрана беше по време на съвет, никога не обиди директно това дърво Цецо. Просто обясняваше, че за нея той не се представя достатъчно добре и затова го номинира. От това, което аз съм видяла, никога не е тръгнала да му скача, да му вика и да го обижда грубо.
Аз разбрах, че за престоят им в племето става въпрос. Акцентът ми беше, защо очакваме някой да направи нещо, което ние не сме готови да направим?

Последна редакция: пт, 28 окт 2022, 13:00 от precious*

# 3 434
Няма да се повтарям, всичко сте казали.

Ще направя само една вметка, защото пак се написа глупост, която не е вярна. Гого, въпреки, че сега го хейтят, но не така, както примерно Вики, пак му симпатизират феновете, защото за 3 дни профила му е ИГ набъбна с 2к последователи и той е единственият играч от формата с най - много лайкове и коментари под постовете си. Има дори повече от Мирела. Коментарите под постовете му са основно положителни, и има само 2% хейт. Това говори твърде много какъв човек е. И по това, което съдя, с Мани са си оправили отношенията.

И тъй като съм един от най-вършите му фенове, за да бъда обективна ще кажа, че Гого може да отпадне само на силова битка, с влачене, дърпане носене + включен елемент плуване. Това са му най-слабите страни. То в такива битки други елементи няма, така, че Продукцията като нищо може да го прецака, ако се изправи срещу силов играч и отпадне в първата си и единствена елиминационна битка. Толкоз.
Нещо като Морунката, героят на сезона посечен от раз.

Общи условия

Активация на акаунт