💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 9 (24.10 - 30.10)

• 147 453
  • 4 367
  •   1
Отговори
# 3 405
  • софия
Някой вчера спомена, че иска директен сблъсък между леля Жени и Вики. Аз искам друг титаничен сблъсък. Леля Жени срещу леля Генка.  И Жени да го счупи от бой на арената. Ей тогава как ще се забавлявам.
 Мушамичке,  пак право в целта.  Ей тъй съм и аз. На всички се кефя, даже и на Вики. Всеки си играе играта. Този сезон за мен е най-добър от всички до сега. И силни играчи и много обрати. До сега не съм била в такова напрежение да не мога да предвидя горе долу ходовете в играта. Евалата на всички замесени.
 В анкетата гласувах, че Жорката ще е на пангара, грошове няма да се харчат. Любимата ми фаза е първа. Когато всички са задружни,  бият се рамо до рамо и се опитват да се нагодят към играта.

# 3 406
  • Другата България
В Анкетата от мен:
Днес грошове няма да се харчат, Генчо и Михаела ще е дуела, съюзници ще бъдат Алекса и Ралица, Генчо ще победи Михаела. Играчите в елиминцията трябва да започват при абсолютно равни условия, никакви предимства.

Скрит текст:
Любимата ми фаза от игрите е точно втора, защото може би малко повече от половината игри през нея са съставени от индивидуални сблъсъци между играчите. През тази фаза най-много си проличават добрите атлети, защото обикновено територията е щафета, остналите две игри са или индивидуални сблъсъци или на принципите последния останал печели или племето е силно,колкото е силен най-слабия му член.
Joy Стигна до моя извод, че няма да е Гошо, нали?
Особено пък като чета за реакциите на големия мъжкар Генчо, който е обиден и огОрчен и довечера “ще продължи да прави разкрития за насилника Алекса, и подгласничката Йори“, още повече си затвърждавам мнението.
Гената е демагог. Ако затворя очи и слушам само речите му, като нищо мога да го объркам с настоящ партиен лидер, известен с валутния си прякор.😏 Гената поднася като факти събития, за които е чел или гледал на екран, но не е присъствал. Отделно ги е доукрасил и използва, за да манипулира нагласите на зрителите. Чиста проба реваншизъм,  предстои да наблюдаваме напрежение между него и Алекса.
И двамата са ми еднакви, Гената е една идея по-открито манипулативен, докато Алекса - малко по-прикрит.
+100, както е “модерно“ да се пише.

# 3 407
Видял съм го да се репчи само на Касим. На друг мъж не е скачал. С Гого и другото само жени, перфектен сценарий за властване.
А Илиян с лещата и ограничителната заповед за кухнята?

# 3 408
И още един коментар за номинацията на Жълтите.
Истината е, че имунитета на Сините в племето помогна много за бъдещата игра на Жени. Ако го нямаше щеше да допусне грешката според мен да стреля по Мани. И въпреки всичко заковаха четири гласа на Михаела - Жени, Лефтеров, Фифо и Мирела. Имали са подготвен вариант предварително, но съм почти сигурен, че под емоцията на "разкритието" щеше да мине на заден план.

Защо да е грешка Жени да гласува за Мани?Мани е удобната жертва. Гласуването против нея запазваше позициите на Жени в племето.Ралица и Михаела ще продължават да си мислят че женската коалиция е жива.По този начин Жени можеше след време, според това на къде задуха вятъра пак да се върне към тях и да се обърне срещу Гого и Фифо.Те са силни играчи и тя има мотив да ги изхвърли.Според мен на Жени хич не и стана приятно, че новите са имунизирани защото това я принуди да си разкрие картите и да вземе явно страна. Както видяхме това веднага активизира Ралица и Михаела и тръгнаха да търсят противодействие.А ако гласува жени срещу Мани, всички щяха да са доволни и да си мислят че са в коалиция с Жени.

# 3 409
La Vikinga,

не знам дали ще го видиш, но днешните сторита на Ралица мисля, че подкрепят теорията ми от вчера.

СлаБе,

и на мен първа фаза ми е най-любима, на мила ми е на душата, хората са и по-неизцедени. Неделчо и той си каза, че в някакъв момент всичко просто те изцежда и тя и искрата я няма, затова й хората се изнервят все повече и повече и малко почва да става доста токсично, което е неминуемо. Абе на племена ми харесват.

Като цяло най-тъпо ми е последната седмица, защото нещата почват да се случват толокова бързо, че аз не мога да се осъзная кой напуснал, кой спечелил, не мога да инвестирам някакви емоции та за мен топ 8 са ми едно и също.

# 3 410
В Анкетата от мен:
Днес грошове няма да се харчат, Генчо и Михаела ще е дуела, съюзници ще бъдат Алекса и Ралица, Генчо ще победи Михаела. Играчите в елиминцията трябва да започват при абсолютно равни условия, никакви предимства.

Любимата ми фаза от игрите е точно втора, защото може би малко повече от половината игри през нея са съставени от индивидуални сблъсъци между играчите. През тази фаза най-много си проличават добрите атлети, защото обикновено територията е щафета, остналите две игри са или индивидуални сблъсъци или на принципите последния останал печели или племето е силно,колкото е силен най-слабия му член.

Залагам, че Генчо ще си викне Георги и той ще му спечели предимство на елиминационната. Това предимство ще е решаващо в битката, без него би отпаднал. Продукцията няма да изтърве шанса за още сеири при червените, а Мишето е прикрита и не толкова интересна за тях.

# 3 411
  • София
Видял съм го да се репчи само на Касим. На друг мъж не е скачал. С Гого и другото само жени, перфектен сценарий за властване.
А Илиян с лещата и ограничителната заповед за кухнята?
Добре. Леща гейт и бобец ги забравих Grinning

# 3 412
  • Другата България
Ауч, Гената звучи като да го е настъпил някой по опашлето. Simple Smile Изглежда днес отива на елиминации и беснее.
Тъй,  тъй. И не само това, ами и доста идеи събира от темата и играе в лайфовете буквално с цитати от тук. Много ми е забавен.
Чудя се, не му ли е минавало през ума, че сам се докара до това положение?
Връщам се тук, че всячески се опитвам да отсявам постовете, в които НЕ се пише за “насилието“, че то едно и също, копи-пейст.
Не. Поне аз не мисля, че такова нещо може да му е минало през ум. Още снощи, а и преди писах, че Гената по манипулативност не отстъпва на Илиян, дори и на Евгения. Тримата за мен са топ стратезите на сезона, но докато първите двама са един участвал, а друг гледал “Сървайвър“, заради което им одобрявам само стратегическите ходове, то Гената е роден такъв. На него някак му идва отвътре, влезе с ясна заявка, че не харесва жени, събра се със силен мъж, привлече само заради каузата и като гласове Звезда, а после и Веска - двете най-слаби физически жени, опита със Зори, но с нея стана малко тука има-тука нема, затова и е тази неприязън към нея. Обаче сега остана сам. Гошо си играе неговата игра, той е отделна вселена И на Гената не му остана нищо друго, освен да търси Алекса, като се опита да играе по линията на “мъжкарството“. Дори и мен подведе, че може и да е искрен при първия им разговор. Обаче, единствената му цел е да отстреля трите жени, в които се цели от самото начало. Видно и очеизвидно. Вече. И понеже Алекса и Вики снощи го отсвириха, и както и предположих ще го номинират довечера, за него това е необяснимо, и естествено, използва това, което може най-добре - да манипулира. Предимството му е, че е силен физически и за мое съжаление, ще се връща от битки, докато не го догодят и него с някой пъзел или топче. Но няма да е скоро, така мисля, интересен е за публиката и Тупарев няма лесно да се раздели с такъв образ.

# 3 413
  • София
Тези определения на Алекса с Кръстника, Дон и пр. които чета са иронии надявам се, защото в този си образ е много нелеп и не е никакъв кръстник или мафиот. Просто има една идеално подредена игра на заден план. Вкаран в най-разнородното племе след три седмици на реката и един милион загуби, за всеки случай с 200 гроша (а трябваше отдавна да е елиминиран във формата след 2 загуби), а после отиде в правилното племе с подготвена от жена му коалиция.

# 3 414
Хлътна Вики по вожда, то не бяха прегръдки, глава на рамото му Само ако беше с 30 см по-висок Алекси , Викито и Елито щяха да се сборят. На кралица Виктория и така не и пречи, ама него го комплексира като го гледа отгоре .

# 3 415
Алекса вечния капитан не виждам кой вече може да го барне до финала.Той има авторитет голям ,поддържници много повече от тези на Джафи ,да не говорим за грошове .

# 3 416
За поставянето в обувките на Мани визирах престоя в племето, как пък не се замисли как се чувстват момичетата когато Виктория ги овиква. Със собственическо поведение на Алекса, тип "аз съм шефа", Гого пак нямаше никакъв проблем. Да, момичетата играха в коалиция с Илиян, но Мани не е Илиян. Все едно да кажеш, че Мирела е отвратителен човек, защото играе с Жени. Иначе евала на Мани колко обрана беше по време на съвет, никога не обиди директно това дърво Цецо. Просто обясняваше, че за нея той не се представя достатъчно добре и затова го номинира. От това, което аз съм видяла, никога не е тръгнала да му скача, да му вика и да го обижда грубо.

# 3 417
Скрит текст:
В Анкетата от мен:

Залагам, че Генчо ще си викне Георги и той ще му спечели предимство на елиминационната. Това предимство ще е решаващо в битката, без него би отпаднал. Продукцията няма да изтърве шанса за още сеири при червените, а Мишето е прикрита и не толкова интересна за тях.
Да, възможно е и да е Георги. Зависи как мине съвета. Ако не го подразни Алекса на него би го взел, ако обаче е обратното тогава да - ще е Георги.

# 3 418
Тотално грешиш.Самият Гого каза, че я е харесвал и я спасил, като настоявал Илиян да е номиниран, а не Мани
Аз съм написала, че Гого не харесва Илиян.
И това за обувките, ако някой не те харесва въобще няма да му дреме на теб какво ти е. На Мани дреме ли й защо Виктория е толкова агресивна, какво и се е случило, че е станала такава?
Гого е в спортна игра, не в психологическа, че да влиза в нечии обувки.
За Мани и Илиян видях и се поправих.
Но за обувките не съм съгласна. Щом си в дадена ситуация с едни хора и от тяхното поведение зависи съдбата ти в играта, не може да не ти дреме, защо са постъпили по един или друг начин, какво ги е накарало да направят едно или друго нещо.
В живота също е така, ако просто приемаш нещата такива каквито са без да разбереш защо са се случили рискуваш да ти се случат отново. Винаги е добре да си наясно какви са мотивите на хората, с които общуваш, да постъпват по един или друг начин. Иначе човек се оставя на случайността и чуждите настроения.
Мани и компания нямаше да саботират, ако с тях се бяха отнесли човешки. Агресията към тях, а не фактът че са номинирани и пак щяха да бъдат, провокира тази крайна мярка.
Гого се държа, като кон с капаци, който вижда резултата, но не го интересува как се е стигнало до него. Което си е грешка, в  подобна ситуация пак да е неприятно изненадан.

Последна редакция: пт, 28 окт 2022, 12:43 от sineva 1

# 3 419
и на мен първа фаза ми е най-любима, на мила ми е на душата, хората са и по-неизцедени. Неделчо и той си каза, че в някакъв момент всичко просто те изцежда и тя и искрата я няма, затова й хората се изнервят все повече и повече и малко почва да става доста токсично, което е неминуемо. Абе на племена ми харесват.

Като цяло най-тъпо ми е последната седмица, защото нещата почват да се случват толокова бързо, че аз не мога да се осъзная кой напуснал, кой спечелил, не мога да инвестирам някакви емоции та за мен топ 8 са ми едно и също.
Много ми харесваше и играта (и форума Laughing) до миналия петък и разбиването на синия отбор на последния им съвет. Бях им фен и когато губеха, и в победната им серия. Сега ми е по-тегаво. Надявам се, че напрежението на екрана малко ще намалее.

Общи условия

Активация на акаунт