💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 9 (24.10 - 30.10)

• 147 408
  • 4 367
  •   1
Отговори
# 3 390
  • София
Второ място на Сините в понеделник:
Безстрашните взимат Генчо и Георги
Супергероите взимат Елица, Мира и Зори.

Това му беше планът на Гената, но мъниците Мани и Фейгин друго изиграха.

Нямаше ли да му станат кокошките много на дон Алекса обаче?
Видял съм го да се репчи само на Касим. На друг мъж не е скачал. С Гого и другото само жени, перфектен сценарий за властване.

# 3 391
Не казвам, че Гого трябва да приема и одобрява действията на Мани и Фейгин, но той никога не се опита да се постави в техните обувки. През цялото време в синьото племе живееше в някаква друга реалност, нищо не вижда, нищо не чува, и после изненадан от случилото се. Очаквах от добър и чувствителен човек като него, да бъде доста по-нетолерантен към агресията и тормоза. Това, че гласувал срещу Илиян, а не срещу Мани е защита, но от елиминация, не е никаква защита от постоянната агресия.
По-напред прочетох, че Алекса бил казал, че нямало да номинира Мани и Фейгин, ако бяха останали заедно, защото им го бил обещал.. смешка пълна, кой щеше да номинира, Гого и Виктория ли?
А защо трябва да влиза в техните  обувки?
За да разбере защо е постъпила така.
Как може да разбереш нечии действия, ако не се поставиш на негово място и не погледнеш от неговата камбанария?!
Като го изгониш от стаята?!
Като му дръпнеш една назидателна реч за чест и достойство?!
Не мисля!

Последна редакция: пт, 28 окт 2022, 11:54 от sineva 1

# 3 392
Скрит текст:
Ауч, Гената звучи като да го е настъпил някой по опашлето. Simple Smile Изглежда днес отива на елиминации и беснее.
Тъй,  тъй. И не само това, ами и доста идеи събира от темата и играе в лайфовете буквално с цитати от тук. Много ми е забавен.
Отказвате да повярвате, че средата в племето на сините е била токсична последната седмица, нали? Не ви се иска да повярвате на заплахите /скрити от камерата/, явният тормоз, крясъците и обидите?
Не ви се вярва, че и в племето на червените след идването на Алекса и Викктория е било същото? Няма проблем за вас - нормални работи? Генчо /и Георги!/ си измисля, щото гроздето е кисело?
Хайде по-спокойно!
Дали е имало тормоз в едно режисирано предаване можем само да гадаем. За мен не е имало. Във всички племена, във всички сезони е имало търкания, дракане и скандали. После клъцни-срежи и монтаж.
Защо реши, че не съм спокойна - просто питам. Grinning
Аз пък вярвам и оттам нареждам цялата поредица от събития по съвсем различен начин.

# 3 393
Фейгин според мен цялото племе я харесваше. Да имаше груби изказвания към нея, защото тя е прекалено мила и позволява.

Точно така, понеже е мила сама си е виновна за гърча .

# 3 394
  • софия
Скрит текст:
Ауч, Гената звучи като да го е настъпил някой по опашлето. Simple Smile Изглежда днес отива на елиминации и беснее.
Тъй,  тъй. И не само това, ами и доста идеи събира от темата и играе в лайфовете буквално с цитати от тук. Много ми е забавен.
Отказвате да повярвате, че средата в племето на сините е била токсична последната седмица, нали? Не ви се иска да повярвате на заплахите /скрити от камерата/, явният тормоз, крясъците и обидите?
Не ви се вярва, че и в племето на червените след идването на Алекса и Викктория е било същото? Няма проблем за вас - нормални работи? Генчо /и Георги!/ си измисля, щото гроздето е кисело?
[
Ама изобщо не беше фокусът върху това за което подскачате.  Отдавна се отказах тази тема да я нищя.  Всеки има собствен поглед над ситуацията и нито искам да го променям,  нито се дразня от това, че не разбира моето становище. Та идеята ми беше, че в момента в който го настъпят Генчо рязко се скрива и се показва леля Гена. Ей тези пропуквания и недостатъчните му възможности да си спретне читава стратегия го докараха до тук. Да си позволява извън играта да напада хора, да се опитва да блесне, като хвърля кал върху другите. Даже, когато се опита да защити двете момичета го направи по начин, по който пак той да изпъкне. Аз съм мъж, аз такова нещо не мога да направя. Наистина ми е много забавен.😁

# 3 395
Гого да влезел в обувките на Мануела. А ние не можем ли да влезем в неговите обувки? Thinking

# 3 396
Днес при червените ще е интересно. Фейгин, Алекса и Виктория имат имунитет.
Ако коалициите на Елица и Алекса играят заедно, Георги или Генчо ще има четири гласа.
Тоест  Георги, Генчо и Фейгин трябва да си купят два гласа и ще обърнат играта. Сега ще видим дали ще имат достатъчно акъл да го направят. И дали Ралица ще им продаде Joy

Гого да влезел в обувките на Мануела. А ние не можем ли да влезем в неговите обувки? Thinking
Тя сигурно е 36 номер. Как да стане? JoyJoyJoy

# 3 397
В Анкетата от мен:
Днес грошове няма да се харчат, Генчо и Михаела ще е дуела, съюзници ще бъдат Алекса и Ралица, Генчо ще победи Михаела. Играчите в елиминцията трябва да започват при абсолютно равни условия, никакви предимства.

Любимата ми фаза от игрите е точно втора, защото може би малко повече от половината игри през нея са съставени от индивидуални сблъсъци между играчите. През тази фаза най-много си проличават добрите атлети, защото обикновено територията е щафета, останалите две игри са или индивидуални сблъсъци или на принципите последния останал печели / племето е силно,колкото е силен най-слабия му член.

Последна редакция: пт, 28 окт 2022, 12:33 от Bengun

# 3 398
Няма много полезни ходове Гената. Ама и при леля Женя нямаше да има.

# 3 399
Днес при червените ще е интересно. Фейгин, Алекса и Виктория имат имунитет.
Ако коалициите на Елица и Алекса играят заедно, Георги или Генчо ще има четири гласа.
Тоест  Георги, Генчо и Фейгин трябва да си купят два гласа и ще обърнат играта. Сега ще видим дали ще имат достатъчно акъл да го направят. И дали Ралица ще им продаде Joy
Тя сигурно е 36 номер. Как да стане? JoyJoyJoy
Е не, че той ще има много по-голям крак с този ръст! Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 3 400
Някой спомена, че всички любимци разлюбени, но за мен все още с изключението на Виктория няма никого, когото да не харесвам. И въпреки, че характера й ми докарва алергични реакции и флашбеци, от които потрепервам, Виктория играе една от най-добрите игри. От Резерва до "дясната ръка" на кръстника, от първата номинирана до един от най-нехаресваните хора и все пак с най-малки шансове за номинация. Има посредствени възможности в игрите, но умът й сече, просто има други черти, които аз не мога да си обесня.

Всички играчи реагират човешки на ситуации, в които са поставени, както и по-различен начин. Емоциите им са валидни, дори и да не са прави. Това, което за мен е прекрачване на границата не е гнева на някого, а как и колко продължително го изразява, както и необоснованата жестокост. И двете за мен са неща, които Виктория ги е показала многократно, Алекса в по-малка степен. Останалото са бели кахъри.

Гого няколко пъти е влизал в лайфове и поствал сторита и снимки с Мани и ко. Това, което гледаме - те са го преживели вече, предполагам са стигнали до някакво примирие, но не е и задължително. Защо да се харесват след случилото се? Продължавам да нямам никакви проблеми с неговото поведение, даже тази доза дребнавост му придавала повече комплексност.

За мое огромно съжаление мисля, че Михаела ще си иде довечера. Не го заслужава за мен, но такъв е живота. Някои грешки имат необосновано висока цена. По всичко видяно от нея е един от най-раздаващите се  хора на терена и много се надявам да греша и още да я гледаме. На съвета и след това не беше ядосана, просто много наранена и ми стана много жал. Игра е, но това са си хора, със сигурност боли и не е толкова лесно да фрагментираш нещата.

# 3 401
  • София
Вики и Алекса не се търпят вече от телевизионна гледна точка.
Специално любимеца на продукцията, сръбския ''дон Корлеоне'' му поднесоха на тепсия готова коалиция от жена му. То това и беше идеята на продукцията. Две отделни племена, два лагера и после каквото и да стане, Алекса е защитен през цялата втора фаза. Никога не е било опция да бъде изпратен при Безстрашните, защото там никога нямаше да му се получи евтиния цирк и поведение.
Зорница сигурно потъва в срам като се гледа каква клюкарка е. Срам и позор са червените жени. Не са там за собствената си игра, а за чуждата такава.

# 3 402
Какви полезни ходове за Генчо? Той нали сам каза, че иска да го номинират.  И правилно. Сега в ИВ са много малко хората които могат да го победят.
Колкото и да ме дразнеше в началото с патологичния си страх от Алекса сега ми звучи доста добре в малкото време, което гледам. Повечето от искрените и лични моменти ги превъртам.

# 3 403
Гената е демагог. Ако затворя очи и слушам само речите му, като нищо мога да го объркам с настоящ партиен лидер, известен с валутния си прякор.😏 Гената поднася като факти събития, за които е чел или гледал на екран, но не е присъствал. Отделно ги е доукрасил и използва, за да манипулира нагласите на зрителите. Чиста проба реваншизъм,  предстои да наблюдаваме напрежение между него и Алекса.
И двамата са ми еднакви, Гената е една идея по-открито манипулативен, докато Алекса - малко по-прикрит.

# 3 404
Тотално грешиш.Самият Гого каза, че я е харесвал и я спасил, като настоявал Илиян да е номиниран, а не Мани.
Аз съм написала, че Гого не харесва Илиян.
И това за обувките, ако някой не те харесва въобще няма да му дреме на теб какво ти е. На Мани дреме ли й защо Виктория е толкова агресивна, какво и се е случило, че е станала такава?
Гого е в спортна игра, не в психологическа, че да влиза в нечии обувки.

Общи условия

Активация на акаунт