💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 9 (24.10 - 30.10)

• 147 142
  • 4 367
  •   1
Отговори
# 3 810
Их, колко сладко посрещане Blush Умиляват ме двамата (тримата даже)

# 3 811
  • SF
Ужас... какви са й коленете на Фейгин!

# 3 812
Още един достоен и голям атлет си тръгна , заради интрижки и манипулации. Прецакаха си формата тъпите продуценти за да го доближат по близо Сървайвър., като го напълниха с измислени "стратези". 🤮 Адска тъпотия. 😡
  На добър път Мише !!! Беше огромно удоволствие да те гледаме на терен. 👏👏👏

# 3 813
Гената как го перна доволно Жорко през главата. 😂😂😂😂 Направо са като семейство тримата с Фейгин, Гената - Патриархът. 😂😂😂

# 3 814
  • Другата България
Много сладка Сашка.

Ох, Зори само за грошове пита!

# 3 815
Жалко за Михаела, мисля, че можеше много още да покаже.
Георги ми е много симпатичен и много ми се искаше тази битка да беше между Мира и Михаела, за да победи втората и по-симпатичните ми коалиции да оцелеят. Но уви...

Яд ме е, че Георги и Генчо не си използваха грошовете - закъде ги трупат? Георги беше най-богатият (заедно с Алекса, но вече еднолично), а Генчо бешее само с един петдесетак назад. По ценоразписа от предния път, можеха да жертват едни 150 гроша за три гласа и да пратят Мира. Ако падне, отслабват коалицията и почти изравняват своята, а без Елица имаха шанс да привлекат Зорница. Щеше да е страхотен ход.

# 3 816
На Мишето не ми хареса социалната игра. И малко ме разочарова на арената - в смисъл, добра беше, показа много добри неща, много пъти блесна повече от другите жени, но аз в началото очаквах от нея да бъде едва ли не женски Гого през сезона. Но въпреки всичко и въпреки отпадането, тя си ми остава една от най-любимите играчи този сезон и готин човек. Ще ми липсва. Сериозен и силен играч беше.

# 3 817
Георги се радва на грошовете, които имат с Генчо. Но за съжаление не знае, че Продукцията вече се е погрижила за зануляването им с томахавката Sad

# 3 818
Успех в живота на красивото Мише! Невероятно комплексен играч и достоен човек, само позитивни неща мога да кажа за нея, излиза с чисто име.

# 3 819
  • София
Мани откъде изкара тази коса?

# 3 820
Ох пак ли линейки на терен…

# 3 821
  • София
Кошмар. Георги е бил в доста тежко състояние. Фейгин също. Дано всичко е наред като видим епизодът в понеделник.

# 3 822
Олелеле другата седмица ще се изпотрошат пак Sad

# 3 823
Понеделник ще е някакво мазало….. Жал ми стана чак

# 3 824
  • Буркина Фасо
Алекса :  оня е мрътав Smiley

Общи условия

Активация на акаунт