💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 9 (24.10 - 30.10)

• 147 183
  • 4 367
  •   1
Отговори
# 3 795
Джаферович не знам за какви женски коалиции претендираше, но думите на Михаела за Ралица накрая бяха истинският пример за хубаво женско приятелство.

# 3 796
  • София
Само Илиян си прие отпадането като отпадане от игра - нито "му беше грозно", нито "не беше неговото". Smiley

# 3 797
  • SF
Жалко, Мише.
Радвам се, че Георги остава, но не и в състезание с Михаела. Но...

# 3 798
Жорето е голям сладур.

# 3 799
  • София
Алексио и Мира номинираха Георги шото ме бил толкова силен хаха😁😁😁. Нека продължават да го пращат на елиминации. Реално само Филип и Гого ще му се опрат.
Ако нямаше предимството и Мишето щеше да му се опре!

# 3 800
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Тръгваш си с вдигната глава Мише, повече от достойно представяне. Днес беше невероятна на халките и кануто. Браво и дано тройната коалиция дори и без теб да се разпадне по най-бързия начин.

# 3 801
Жалко Михаела заслужаваше да стигне много по-напред в тая игра за сметка на Виктория,Мирела,Зорница и Евгения !!!Които са за мен много по -слаби от нея .

Само не разбрах какво толково е направил Филип на Михаела.Нещо явно е спестено ,защото като цяло нищо не е показвано между двамата.

Последна редакция: сб, 29 окт 2022, 12:35 от *Аня*

# 3 802
Браво и на двамата за играта. По-добрия играч на арената днес победи категорично. Браво Жоро, заслужено се връщаш при Александра.
Яд ме е за Михаела. За мен лично тя не съумя да разкрие пълния си потенциал през този сезон. Както на арената, така и на тихия фронт, където допусна няколко  сериозни грешки. Успех в живота Мише!!! Един от играчите през сезона, с когото се разделям със съжаление. Браво момиче! Достойно участие в този много силен сезон.

# 3 803
Все пак Михаела излиза като победител - запазила е достойнството си и хората я харесват!
Повечето хора, влезли в реалита, се закопават сами себе си! И после трябва да ходят с чувал на главата си.

# 3 804
Хм..дали Георги няма да изхарчи някои от грошовете си, за да спаси Принцесата на следващ съвет Wink

# 3 805
Мишето и Ралито са толкова слънчеви момичета .. !

# 3 806
  • До сърцето...
Георги си тръгна без да каже "Чао" и водещия премълча. Но за Фифо много държеше да посочи този факт, че го и нахока. Явно играча им е казал нещо напреки, или коментирал нещо не по волята на продукцията.

# 3 807
  • Другата България
Аз откога пиша, че Георги не е за подценяване.

Жалко за Мишето, на светлинни години от Мирела и Евгения.
Защо всички се усещат, че в играта не е важно само физическата сила, а и социалната игра, едва когато си тръгват? Не гледат ли предишни сезони?

# 3 808
  • София
Поздрав за Михаела и нейните фенове. Едно от най-силните момичета този сезон. Достоен опонент!

# 3 809
  • София
"Съжалявам, че няма да се върна в племето и да завърша това, което започнахме" - може би, ако не го бяхте започнали във втория месец от формата...

Общи условия

Активация на акаунт