💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 9 (24.10 - 30.10)

• 147 300
  • 4 367
  •   1
Отговори
# 3 780
  • София

Завидяха му на безкрайното ядене, докато стояха гладни другите на реката и оскъдните запаси в стопанството  Wink

Урочасаха го, даже знам кой - някой от светлооките-Звезди, Елица или Генчо 😜
Урочасан или не, добре си хапваше, направо с непукизъм... Stuck Out Tongue Winking Eye

# 3 781
  • София
Страхотна битка между двамата. Втората обиколка беше решаваща и там Георги удари. Михаела е адски силна в повечето компоненти. Видяхме на халки и гребане как се справи. Дори с топчето беше сравнително бърза. Жалко, че загубата идва дюшеш за Евгения. А на Рали ще и бъде много тежко, когато Михаела не се върне.

# 3 782
Или Георги е много добър на змея или малко са го пипнали от миналата година и сега ми се струва по-преодолим.

Забелязала съм, че принципно мъжете се справят по-добре на змея. Предполагам, че заради по-голямата си маса и сила са по-стабилни. Но тук няма толкова голяма разлика.

# 3 783
Жалко за Михаела, винаги ми става кофти когато някой се закучи на някой елемент и другия да дръпне много, след това наваксването е почти невъзможно. Инак щеше да е по-оспорвано и вълнуващо за гледане.

Димо да го вземат да коментира световното по футбол Joy

# 3 784
  • Другата България
Много си я харесах Михаела още от началото, като една Лара Крофт е. Яд ме е, че някак в сянката на Жени, не разкри потенциала си, накакви объркани ходове между коалиците направи. Сега ако и си тръгне Жени се бетонира без никакъв шанс за опозиция срещу нея.
Хубава битка, поздравления и за двамата.
Има шанс, но няма надежда той да се оползотвори, защото преминава през двете “дървета“ Филип и Гого.
Другият момент е, че Ралица отново ще сгреши, и ще играе с Мани, която силно се надявам да е отпадналата следващата седмица, именно защото Рали нищо не може да направи сама. Не може и с онези двамата, защото пък Гого надали ще влезе с Мани в коалиция. Просто шансът е много минимален, с много условности, и затова аз поне нямам надежда за нищо повече там. Евгения вече се бетонира, като гледам, докато Гого е там, и Мани също, поне Фифо не е застрашен.

# 3 785
Уникална е Михаела на трасе, кеф да я гледаш. Тя, Елица и Мани са най-силните жени в този сезон, само ръстът понякога им пречи *Цецо доволно потрива ръце*

# 3 786
Който и да си тръгне ще е ужасно жалко.😪 И двамата за мен от самото начало са едни от най- добрите. И само като се сетя ,че Мишето е там заради Джаф и ми иде да крещяяяяяя. 😡

# 3 787
Добре е, че намериха битка, която не е нито мъжка, нито женска, а им дава шанс за равностойна борба. Харесва ми.

# 3 788
  • София
Много съм доволна! Обаче Джофето кой ще я махне сега Cry

# 3 789
  • Варна
Красива игра!
Давам си сметка, че много ми влияе емоционалността на състезателите. Елементите са едни и същи-висене, ров, море, но ми се струват красиви, когато ги минават Георги или Михаела и ужасни, примерно когато Цецо пръхти по тях.

# 3 790
  • София
Браво на Георги - супер представяне! И още по-добър ход е разпитването за състоянието на племето на "Безстрашните".

# 3 791
  • София
Значи, змеят със сигурност е пипнат. На завоите ги нямаше тези "бордове", имаше само на 1-2, а сега само на 1-2 нямаше.

# 3 792
Прекрасна Михаела! Прекрасен играч и финал! И колко е красива!
Браво на Георги!

# 3 793
Михаела най-ми харесваше от жълтите, язък. И ми е най-красива от техните

# 3 794
Алексио и Мира номинираха Георги шото ме бил толкова силен хаха😁😁😁. Нека продължават да го пращат на елиминации. Реално само Филип и Гого ще му се опрат.

Общи условия

Активация на акаунт