💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 9 (24.10 - 30.10)

• 147 356
  • 4 367
  •   1
Отговори
# 3 750
# 3 751
Скрит текст:
Знам, че ще влезе в статистиката на момчетата, но аз не го броя (да, да, знам "Гогомания", заслепена съм и тлнл Laughing) обаче реално Мишето нищо не правеше.
Иначе и двамата са ми симпатични, ценни като качества и като участници в сюжета, така че и за двамата ще ми е мъчно.
Аз също съм фен на Гого и също като Михаела го смятам за най-комплексен, оценявам, че той успя да навакса преднината на Генчо много бързо, но и Генчо беше много точен, това му е един от силните компоненти. Разбира се, смятам,че битката между Гого и Валери беше доста по-оспорвана и изтущителна, не сравнявам технически "загубите", но статистически са такива.
[/spoiler]

Да, обективно Генчо си беше точен, Гого изненадващо бързо навакса обаче. Аз дори мислех, че ще е по-зле, защото от една друга битка, в която вкарваха кошове на брега си направих извод, че точността не му е силната страна.
Вече си преразглеждам мнението и съм благодарна на Мани за саботажа, ми то за 4 дни при Жълтите Гого получи повече ефирно време, отколкото за целия си престой при Супергероите. Laughing
При битката с Валери загубата си беше безапелационна, няма как да се отрече.

Много са сладки заедно Жоро и Фейгин. Много съвети съм давала към продукцията за всички години писане, само в това да създадат любовна двойка се вслушаха.

# 3 752
  • SF
Михаела защо заобикаля понтона??????????????????

# 3 753
Михаела се справя невероятно с гребането, красота.

# 3 754
Скрит текст:
Загубата е на сметката на Гого, но практически вината за загубата е на Михаела, която беше много слаба в тази игра.
Но факта си е факт - пореден провал в игра индивидуален дуел, която е самостоятелна за Гого .. до момента е 0/2.
Joy ПристрАстен си, и си личи.
Какъв провал, ако Гого се целеше в кошовете на Михаела и тя стоеше като дърво до тях, дали нямаше да ги нацели, как смяташ?
Индивидуална игра за мен е такава, в която си сам срещу противника, и всичко зависи от теб. Само от теб. Като Фифо - Чакалов. Фифо - Аспарух. Тази, която предстои. Когато си зависим от друг, и сте двама, грешките на единия неминуемо рефлектират върху двамата.
Михаела хитро беше скрила последния кош зад кола на конструкцията, но не успя да го задържи неподвижен там.

Статистически това е индивидуална битка на съюзниците и в статистиката ще влезе като победа на Генчо, ще бъде отбелязано участието на Гого в нея. Отделно Генчо ще си получи и точката за класирането по точки, а Гого ще получи само още една игра, в която е участвал.
Статистически е провал. Няма пристрастия тук.
Иначе съм написал
Цитат
Загубата е на сметката на Гого, но практически вината за загубата е на Михаела, която беше много слаба в тази игра
И продължвам да го мисля.

# 3 755
  • София
Излязох за малко и не видях какво е предимството на Георги?

# 3 756
Уф, обикновено чета темата за спойлерите и съм информирана, но тази седмица гледах да наваксам тук и сега нищичко не знам(и не питам, де). Много ми е напрегнато да ги гледам. Все пак съм за Мишето.

Ако играя на арената съсредоточено и Димо изведнъж ми изврещи АААУУУУ ще съм на успокоителни три дена после.

# 3 757
  • София
Излязох за малко и не видях какво е предимството на Георги?

Първият път не минава през калта.

# 3 758
Георги много е отслабнал, поне 3 дни е бил най-много на сухари и картофи
Завидяха му на безкрайното ядене, докато стояха гладни другите на реката и оскъдните запаси в стопанството  Wink

Предимство на Георги - първия път има право на НЕминаване през калния ров

# 3 759
  • София
Тя Виктория на какво ли не се дразни?
Блокирала е мой приятел, защото ѝ е пратил смееща се реакция на стори. И то след 2-3 минути, шегуваме се, че никой не ѝ пише и затова успява веднага да види всичко...
SobSobSob

# 3 760
  • SF
Да не минава през калния ров на първото преминаване и мисля, че имаше 1 или 2 халки по-малко, но само за първото преминаване.
Но змейката я мина сравнително бързо. Добре се справи.
И сега вече води убедително.

# 3 761
Сега виждате ли защо съм фен на Михаела!
😃 То май в този форум всички сме и фенове. 😃 За мен лично тя е най- комплексната жена за този сезон ,а може би и за всички сезони на ИВ.

Последна редакция: пт, 28 окт 2022, 22:13 от Joy 05

# 3 762
И двамата са ми симпатични. На Мишето малко ме е яд защото се беше хванала за Джаферович, но и тя ми се симпатична.

# 3 763
  • Където морето целува небето...
Страхотна Михаела на халките! Хубава битка без  компоненти в полза на единия или другия. Браво и на двамата до тук!

# 3 764
  • SF
Михаела на халките е уникална!

Общи условия

Активация на акаунт