💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 9 (24.10 - 30.10)

• 147 051
  • 4 367
  •   1
Отговори
# 3 870
Не мога да повярвам, че има хора, които одобряват поведението на Вики и Алекса къв Фейгин. Това е тотална липса на емпатия и подкрепа за булинга. Аз се ядосвам на червените момичета,  може ли пред тях да мачкат момичето, а те дума да не кажат.

Сценарий, играеш сега или гориш

# 3 871
Аз даси кажа заЖорето още вчера казах че той не харесва Крачун и Малчо. В началото ми изглеждаше леко фирнаджийска лопата, но май ще се окаже най точния от всички там. Хареса ми, че не запя в общия хор за разлика от останалите. Сякаш си е само достатъчен и не вижфа причина да лиже задници.

Много сладък, държи се като детенце, някак инфантилно, но всъщност е непукист и е над нещата. Алекса каза, че не осъзнавал къде отива, но той много добре си осъзнаваше, просто не се впрягаше.

# 3 872
  • SF
Каааак ми се иска да стане чудо и Фейгин, Георги и Генчо да стрелнат по Викториоя другата седмица.
Как само ми се иска.
Харесва ми да гледам номинирана Виктория. Слагам бананите в ушите и само по устните и физиономията й чета какви изтъркани закани ръси.
Дано стане чудото.
И след номинации да привика Фейгин и да я нахока за грешните избори, които прави.
Как ми се иска....

# 3 873
  • София
На някой направи ли му впечатление, че Алекса не харесва Гошо?
Е как да го харесва, само той не се хвърли да му целува ръцете на спасител.
Дааам, и Алекса се опита малко като с Илиян и Касим, да го засегне, да го жегне, ама не минава. Жорко има гадже, има грошове, има Генчо, има манджа...Ни мож го пипна.

И на мен ми направи впечатление отношението на Алекса. Уж едно такова великодушно "Обичайте се", но веднага след това коментар за колко дълго. 😠

И лошото е, че мож' го пипна Георги. Алекса има томахавка за зануляване не на 350, а на 350 000 гроша. 😟

# 3 874
Много яко клипче на Георги и Фейгин:
https://vm.tiktok.com/ZMFSDaDWh/
Фифо в някаква реклама: (🔞)
https://vm.tiktok.com/ZMFSDfv7q/
Иии Гого,поздрав за Бг мама и всички фенки: 😂
https://vm.tiktok.com/ZMFSDbQso/

# 3 875
Фейгин много разцъфна с този селско-идиличен романс. Simple Smile Разхубави се за часове. Любовта променя хората - вътрешно и външно.

# 3 876
Не знам на кой му е по-неудобно - Фейгин пред камерите за Георги или на Гого като споменат БГмама Joy

# 3 877
  • София
Е много са сладки Heart Eyes

# 3 878
Хубава, бурна седмица в ИВ, която ще се запомни.
Много ми е любопитно да видя рейтинга на тази седмица след две или три седмици, когато излезе .Имам усещането, че ще е рекорден за предаването от началото на излъчването му в България.

# 3 879
И на мен ми направи впечатление отношението на Алекса. Уж едно такова великодушно "Обичайте се", но веднага след това коментар за колко дълго. 😠

И лошото е, че мож' го пипна Георги. Алекса има томахавка за зануляване не на 350, а на 350 000 гроша. 😟

Аз по-скоро психически имах предвид. Според мен с 500 гроша ще направяд ход следващата седмица и много бързо ще ги порежат. И тогава ще е мазало и ще почне истинска война.

# 3 880
  • UK
Къде може да се гледа днешния епизод, прибрахме се точно за промото на новия епизод?

https://play.nova.bg/video/igri-na-volyata/season-4/igri-na-voly … 2022-10-28/609652
Благодаря

# 3 881
  • София
Щом ще качват Георги на кокилите, искам и гюлето да я видя!:rage:

# 3 882
Георги ми е Фифо 2,пращат го на елиминации той се връща още по богат о силен 😁

# 3 883
Мишето и Гената за топките. Оказа се, че Мишето е победила сама себе си и Генчо го потвърждава.

# 3 884
  • София
Георги ми е Фифо 2,пращат го на елиминации той се връща още по богат о силен 😁

Имаше в някоя игра, не помня вече коя и кога, но един го пращаха на всяка игра, а той стигна до финала Hands Ok Hand

Общи условия

Активация на акаунт