💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 9 (24.10 - 30.10)

• 147 063
  • 4 367
  •   1
Отговори
# 3 855
  • UK
Къде може да се гледа днешния епизод, прибрахме се точно за промото на новия епизод?

# 3 856
Не наистин , нямат право тези хора, искаме игри искаме джумбиш, но това е издевателство. Ей това е вече истински тормоз и терор и за играчите и за зрителя .
Лека банда,
 Мишето истинска черна пантера .
Герги не виках за теб ама да ги ступаш пиле и Дългата , и Бека, и Леля

# 3 857
  • София
Много ме е яд за Гогчо, ама каквото-такова. Трябва да съм обективна. Не му върви на индивидуални битки и това е. Трябва да го приема, че е отборен играч, а не индивидуалист.
Той е имал едва две индивидуални битки, и в едната имаше помощник, не съм сигурна, че са достатъчни, за да се състави категорично заключение за представянето му на такива.

# 3 858
Аз пък познах!

# 3 859
  • Брюксел / София
Ами, ще ме анатемосате за този коментар, но за мен Жорката е по-силен играч от Гого. Колко елиминационни битки има вече Жорката?! И все е победител! Докато Гого, на който съм фен, се дъни постоянно на индивидуалните битки. Моят фаворит е фифо, но смятам че Жорката също е мн силен. Гената също, но има доста игри, където би се издънил: финната моторика не му е сила Simple Smile

# 3 860
На някой направи ли му впечатление, че Алекса не харесва Гошо?

Също така след съвета се опита пак да определи тона и да всява страх и справедливост, но Гошко мама не му се даде. Определено Супергероите бяха единствения шанс да си прокара играта.

# 3 861
  • SF
Въобще не ме интересува Гого при този епизод.
Георги и Михаела го направиха.

# 3 862
Къде може да се гледа днешния епизод, прибрахме се точно за промото на новия епизод?
Доколкото знам във vbox7 качват епизодите на части веднага след епизода.

# 3 863

Е как да го харесва, само той не се хвърли да му целува ръцете на спасител. И двамата с Викито бяха много тихи, даже умърлушени, той като се върна.

# 3 864
  • UK
Доколкото знам във vbox7 качват епизодите на части веднага след епизода.
Мерси, аз нямам достъп до Vbox, в арена или някой друг торент дали ги няма?

# 3 865
Гого не е много силен на точност, но се представи добре тук. Малко късмет не му достигна. Факт е, обаче, че има доста места, които може да са му препъникамък на елиминационен дуел, особено с едно стабилно предимство за противника. Не бих заложила, че ще се върне на 100%.

# 3 866
Достойна игра и на двамата! Браво на Мишето! Даде всичко от себе си и съжалявам, че си тръгна. Георги също ми е симпатичен, но предпочитах Мишето да разбърка картите в племето. Харесвам я. Тя и Ралица имат много положително излъчване.

# 3 867

Е как да го харесва, само той не се хвърли да му целува ръцете на спасител. И двамата с Викито бяха много тихи, даже умърлушени, той като се върна.
Дааам, и Алекса се опита малко като с Илиян и Касим, да го засегне, да го жегне, ама не минава. Жорко има гадже, има грошове, има Генчо, има манджа...Ни мож го пипна.

# 3 868
Аз даси кажа заЖорето още вчера казах че той не харесва Крачун и Малчо. В началото ми изглеждаше леко фирнаджийска лопата, но май ще се окаже най точния от всички там. Хареса ми, че не запя в общия хор за разлика от останалите. Сякаш си е само достатъчен и не вижфа причина да лиже задници.

# 3 869
  • София

https://play.nova.bg/video/igri-na-volyata/season-4/igri-na-voly … 2022-10-28/609652

Общи условия

Активация на акаунт