💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 9 (24.10 - 30.10)

• 147 158
  • 4 367
  •   1
Отговори
# 3 615
  • SF
Кой кого сега....

# 3 616
Скрит текст:
И Алекса запя в общия хор 😉
Скрит текст:
Но показва три с пръстите, лисица е Алексио.
Признайте му поне чувството за хумор. Laughing
Мен лично ме накара да се усмихна, да Simple Smile

Приятно гледане на епизода на всички.

# 3 617
Какви са тези нелепи развързани боти на Ралица, там не е ли лято още?

# 3 618
  • SF
И настава смут, защото сега не знаят за кого да гласуват.

# 3 619
Има една стара житейска мъдрост - Кажи ми кои са приятелите ти, за да ти кажа какъв си.
Това от мен за снимката на "силните".

Точно, Гого може да е много способен, но факта, че движи с тези ми стига да не го харесвам вече. Освен това повече и от викане, не понасям саркастичен и жлъчен начин да се отнася мъж  към жена, и то пред публика, както направи той.

# 3 620
Ех, Жорето колко се нахили като разбра, че Фейгинчето е с имунитет Heart Eyes

# 3 621
Зори ,Зори 😂😂

# 3 622
  • SF
Зори: Може би Генчо подценява моя интелект. Simple Smile

# 3 623
Има една стара житейска мъдрост - Кажи ми кои са приятелите ти, за да ти кажа какъв си.
Това от мен за снимката на "силните".
 Това изобщо не важи за 21 век.
Има хора ,които могат да бъдат приятели с всеки , просто защото са много земни.

Последна редакция: пт, 28 окт 2022, 21:13 от Joy 05

# 3 624
  • Sofia
Липсват ми десетина страници в догонването, въпреки усилията. Колкото и да не ми се иска, не мога да подмина този пост, който подкрепям на 1000%. Затова ще дам моите 5 стотинки по темата за злата троица и Виктория. Слагам в скрит текст, за да не досаждам. Simple Smile
Скрит текст:
Цитат
author=Merri_An link=topic=1493839.msg45497859#msg45497859 date=1666904295]
Нали знаеш колко обичам да си говорим с теб в темите за ТВ формати? И дори обичам да споря, защото винаги спора с интелигентни хора ми е носил голям кеф. Обаче, загубих им бройката на дните вече, колко дни се пише само за това, и пак за това, и се навъртях много страници основно с хейт и наистина едно и също. А и моето мнение съм го написала вече, относно цялата ситуация. И всеки един от главните герои. Нищо лично към теб, но няма да дискутирам по темата повече. Знам, че ще ме разбереш правилно.
Разбира се, ще се върна сега да ти прочета мненията. Simple Smile
Иначе е нормално да се коментира, то това си е събитието на сезона. Засенчи изцепките на Манка от предния сезон!
Разбира се, че е нормално, но да не излиза от рамките на добрия тон и да не прераства в коментари за инакомислещите. Иначе....хайде ще систематизирам, въпреки, че няма значение, но на теб не ми пречи да го кажа отново. Аз не харесах Мани и Илиян от първия ден още, дори не знаех защо. Мани на терена няма нищо общо с Мани в социалната игра, да уточня. Опитвам се да ги деля, макар че ми е трудно. Докато за Илиян мнението ми остана непроменено докато излезе от предаването, и истински се зарадвах. Този човек е идеален за другия формат, който следим, макар че и за там трябва да се поошлайфа още, и може и да съм му фен. Тук, с това поведение спечели моята неприязън. Но най-много ме “впечатли“ личното му признание, че нарочно е дразнил постоянно Вики и Алекса, че и Цветан, за да агресират и да го ударят, след което да ги дисквалифицират. Аз съм сменяла отдел, и то на добра позиция бях,  заради точно такъв “тих“ агресор. Мил, усмихнат, манипулативен, който умее да намери слабите страни на хората, които са срещу него, и да започне да ги използва тихо, подмолно, кротко, без да повишава тон, докато се усмихва насреща , за да ги унизи, да каже и направи нещо в точния момент, с което да ги предизвика, за да избухнат и да го “отнесат“ те, докато той самия ни лук ял, ни мирисал, “невинен“, “нищо не направил“, горкия той...и т.н. И всичкото това заради лична изгода, естествено. И за да не “агресирам“ аз, по моя си начин, шумен, открит, директен, просто се преместих. Тихите “агресори“ за мен са далеч по-“опасни“ от шумните, емоционалните, дори на моменти невъздържани хора. Те ще избухнат първично, заради емоция, но в повечето случаи няма да го направят с лоши мисли, напротив. Утре ако ти се наложи, точно те ще ти подадат ръка. Докато манипулатора си остава такъв, особено ако гони лични цели и е готов да ги постигне с всякакви средства. В които не влиза “честна игра“. И това си пролича по време на цялата му игра, особено когато двамата с Мани крояха планове за Фейгин и накрая той като по-.....отворен, отиде да я дообработи той, “машата му“ остана настрани. Тази вечер чухме, че си е признал пред Генчо това, че именно той е измислил и плана със саботажа, Мани и Фейгин отново бяха маши в ръцете му. През цялото време потърпевша беше Сашка, именно защото и той, а и Мани, усетиха къде точно са слабите ѝ страни, и “удариха“ точно там. Просто я използваха. Да, за някои това може да е приятелство, но моето понятие за приятелство е малко по-различно, разбирането ми за него. Не оправдавам изобщо поведението на Вики и на Цецо на моменти, на Алекса също, но ги разбирам. И вероятно ще е банално, че го повтарям постоянно, но за мен медала винаги е с две страни. Просто различните хора  обръщат различни страни, когато започват да го разглеждат. Едни започват от една, други от друга. Като прибавим и Тупарев като човека, който е измислил състезанието, за мен този хейт дни наред - към всички, е неоправдан. Затова и спрях да пиша по темата, гледам напред към следващите епизоди.
Извинявай за “чаршафа“, но на теб реших да ти обясня, защото знам, че ще разбереш правилно.
[/quote]
Скрит текст:
В играта, както и в живота всеки е такъв, какъвто е, колкото и да се прикрива, истината лъсва.
Гого- прекрасен, като атлет и много спокоен и уравновесен, като човек. Въпреки, че моят любимец е Фифо, шапка му свалям за стоицизма и търпението пред Манкината наглост. Спортмен до мозъка на костите си, не разбирам за какво е упрекван? С радост бих приела такъв човек в обкръжението си.
Илиянката, ех Илиянката, каквото и да напиша, все ще е малко. Нелицеприятен външно и още повече вътрешно. Гнил, гнил, гнил, та чак токсичен. Много се надявам по никакъв повод да нямам и най-бегъл досег с подобен типаж!
Манка - калпазанка,  "беззащитната" ми тя. Силна и корава да плете интрижки и мръсни номерца. Без да се свени нито притеснява ти "забива брадвата в гърба", после  рязко губи силите си и става "уязвима". 
Фейгин - Тя пък "малка" и наивна била! Тук ще бъда кратка " ум г@з затрива". 
Виктория - на моменти "попресоли манджата", но я разбирам, предпочитам да комуникирам с явен и открит "агресор", както тук масово е наричана. Ще си поспорим, ще си повикаме, ще си изясним, кой, какво, защо и как, и утре пак ще разчитаме един на друг. Подмолните и тихи агресори са друга бира, с която се надявам да нямам допир по никакъв начин. Снощи гледах "беззащитната" Манка, която премигна два пъти, бързо и трезво прецени ситуацията, и още по-бързо се преориентира, къде да впие пипалца. Енергиен вампир, както Гого много правилно я определи.
А сега се връщам, че страниците си ме чакат. Simple Smile

# 3 625
Зории ти си глупава.Това е самата истина!!

# 3 626
Гената и Георги са пишман стратези. Да ги бяха ползвали тези грошове. Алекса ще ги опатка, без проблем.
Фейгин ще стане страхотна млада жена!

# 3 627
Оххх, тия червените ме убиват, всеки гласува по сърце Joy

Михаела изгоря.

# 3 628
Не ме изненада Алекса с двата гласа за Георги.
Генчо успя да си отложи излизането на арената с омагьосването на Алекса. Проработи му идеята, браво!

# 3 629
  • Другата България
Ауууу, пореден фал в моята прогноза.
Посипвам си главата с пепел.

Генчо каква самодоволна усмивка извади....ей така се “работи“ Алекса, а не дърварската като Илиян.

Общи условия

Активация на акаунт