💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 9 (24.10 - 30.10)

• 147 202
  • 4 367
  •   1
Отговори
# 3 600
.

Последна редакция: пт, 28 окт 2022, 20:50 от Donna Paulsen

# 3 601
Яхвайте Бентлито преди да е стигнало границата 🤣
Иначе чест и почитания, че не се е нашарил ✌😎

Добре де, тези фенки всяка вечер гледат Алекса по слипче, къде си мислят, че може да крие татуировки? 😁
Ти и mon day ме развратихте 🤣 Спирам да влизам в темата 🤣 И докато при нея има някакви наченки на разкаяние, при теб нещо не го усещам 🤣🤣🤣

# 3 602
Не може ли снимката на бентлито да е в спойлер при тези безкрайни цитати ? Моля Simple Smile

# 3 603
Този сезон така ще го запомня ,с липсващите парчета на пъзела с главни действащи лица Гого ,Мани,Вики и Фейгин.Така както и първия сезон все още се помни ,защото има с какво - с гладенето на ризата на Веско .Другите три сезони нямат такива ярки акценти и съм ги забравила Sweat Smile
Пропускаш сезон 3 - Мани Joy Почти се научи да плува към края на сезона. Joy

# 3 604
  • София
И Алекса запя в общия хор 😉

# 3 605
  • София
Грешка и недоглеждане от моя страна. Reading is fundamental.

За да не е спам, оставям един мийм от prosto_za_fun в Instagram:

Последна редакция: пт, 28 окт 2022, 21:19 от La Vikinga

# 3 606
Фифо от пясъка изрови две парчета и толкова липсваха от руля, ама после всички забравиха за едното
Мда... Също както видяха в началото на реденето, че липсват, но не се сетиха да се огледат по трасето и да ги потърсят.

# 3 607

Скрит текст:
Но показва три с пръстите, лисица е Алексио.
Находчив кадър за отговор на този въпрос.

# 3 608
  • София
Скрит текст:

Скрит текст:
Но показва три с пръстите, лисица е Алексио.
Признайте му поне чувството за хумор. Laughing

# 3 609
Този сезон така ще го запомня ,с липсващите парчета на пъзела с главни действащи лица Гого ,Мани,Вики и Фейгин.Така както и първия сезон все още се помни ,защото има с какво - с гладенето на ризата на Веско .Другите три сезони нямат такива ярки акценти и съм ги забравила Sweat Smile
Ярък акцент от сезон 3.
НеоМани антикрампи.

# 3 610

Това не знам защо, но повече ме притеснява, отколкото да ме радва. Дано да не ги е прецакал нататъка и затова да ги слага. 😂😂😂 Знам, че принципно има положителното качество да има реална себеоценка, и все пак така открито да признава по- добрите от себе си? 😀

# 3 611
  • SF
Хайде, Bengun, пожелавай приятно гледане и да се почваме!

# 3 612
  • София
Ралица с нова серия интересни отговори на въпроси
Отново слагам в скрит текст

няма истински спойлери!

Скрит текст:

# 3 613
Алекса е много фотогеничен, на снимки е хубавец, а в игрите ми е смешен. Като му видя малоумното бретонче и много ме досмешава, и аз си бях офъкала такова като малка.

Aaliyah, само се правя, хич не се разкайвам. Взех решение да развратя теб и който още мога, защото все ще качите нещо мръснишко, което аз съм пропуснала. Ето това вече е стратегия! Trollface 
Скрит текст:
Яхвайте Бентлито преди да е стигнало границата 🤣
Иначе чест и почитания, че не се е нашарил ✌😎

Добре де, тези фенки всяка вечер гледат Алекса по слипче, къде си мислят, че може да крие татуировки? 😁
Ти и mon day ме развратихте 🤣 Спирам да влизам в темата 🤣 И докато при нея има някакви наченки на разкаяние, при теб нещо не го усещам 🤣🤣🤣

Последна редакция: пт, 28 окт 2022, 21:13 от mon day

# 3 614
Приятно гледане!

Общи условия

Активация на акаунт