💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 9 (24.10 - 30.10)

• 147 108
  • 4 367
  •   1
Отговори
# 3 585
  • SF
Изглеждат като истински фигуристки! Трябваше да зумна, за да разпозная, че са те, а не състезателки.

Последна редакция: пт, 28 окт 2022, 20:44 от Esmee

# 3 586
Яхвайте Бентлито преди да е стигнало границата 🤣
Иначе чест и почитания, че не се е нашарил ✌😎

# 3 587
  • София
Скрит текст:
Мани ме спечели отдавна и се радвам, че е точно такава, каквато я видях още първата седмица. С нито едно действие или дума не ме е разочаровала. Един от най-силните образи участвали в ИВ. За мен най-силния женски персонаж от всички сезони до тук.
Мани и Амелия-Мира за мен са жените, показали най-силен характер в ИВ до момента.
Аз бих добавила и Ваня, най-малкото, защото само тя имаше смелостта да се изправи срещу Миелн на финалния (импровизиран) племенен съвет, да му зададе открито въпроси, на които се видя, че той не успя да отговори. За първи път ни беше показан в негативна светлина, не че това имаше някакво значение в последния ден от формата, но за мен беше показателно и ме накара да искам малко повече Борислав да спечели последната битка.

# 3 588
Това не е Сървайвър. Накрая имаш многокомпонентна битка в която трябва да победиш, не те избира жури за победител.

Бентли дръжки, по-скоро е Застава JoyJoyJoy

Последна редакция: пт, 28 окт 2022, 20:40 от Serene__

# 3 589
  • Другата България
Не знам кой прави “сравнение“.
Аз поне коментирах само реакцията на хората, които са се занимавали и се занимават със спорт, след саботажа и защо според мен тя е такава. И според мен ще е такава независимо къде се намират, дали в ТВ шоу, или на стадиона на “Лудогорец“.
Що се отнася до “Сървайвър“, там нито един от тези не го виждам като участник, въпреки, че Алекса може и да се пробва, не бих се изненадала.

# 3 590
  • София
Да сменя малко темата.

Някой схвана ли Джафера що така порица Мирела? Според мен си намери повод да може да каже след съвет-два, че е изгубила доверието ѝ (каквото и да значи това).

Хитра лисица е Джаферович. Първо направи женска коалиция, заради численото превъзходство. Настройваше жените, че Фифо е лош и лошият, но силен Фифо разчисти няколко силни играчи, измежду които още един не слаб мъж от племето - Чакалчето.

Джафера се отърва от Илина, която отказа да пее в нейния хор.

Междувременно играта напредна и слаби играчи като Касим, Веси, Цецо и т.н. отпаднаха, оставяйки племената като цяло по-силни.

Тук Джафи се сети, че повече не може само жени да я пазят и предпазливо с помощта на Лефтеров прегърна Фифо. Мирела, Рали и Мишето трудно ще ѝ разчистват противници като Алекса и Генчо, но силният Фифо е напълно възможно да го прави.

И хоп, дойде време да се държи за Фифо, започвайки да чисти една по една по-непослушните жени.
Но за да не излезе сметкаджийката, каквато несъмнено е, трябваше да измисли повод да "изгубват" безценното ѝ доверие.

Ето как Мирелка реши, че пред всички ще изтъкне как стои зад мама Джафи, демонстрирайки лоялност, но вместо това получи публично порицание и според мен изобщо не разбра откъде ѝ е дошло, чак взе да се оправдава в синхрон колко била виновна.

Е, шапка ѝ свалям на Джафата. За да повърна в нея.

Последна редакция: пт, 28 окт 2022, 20:57 от Илит

# 3 591
Щеше, но това не е Сървайвър. Поне за мен двете игри се играят по различен начин. И в двете има социална игра и коалиции, но до там. Лично мен ме дразнят сървайвърските номера в Игрите. Друга ми е настройката за това предаване и следователно никога не бих подкрепяла такива участници. То и затова все съм наопаки. 🤣

Последна редакция: пт, 28 окт 2022, 20:44 от precious*

# 3 592
  • SF
Евгени Иванов коментира при Гала тази седмица, мернах обсъждането на саботажа, каза, че за  финал, където стават първи с отбора по волейбол двама от съотборниците не си говорели изобщо, но излизат и играят като отбор.

Щефи, Евгени Иванов е вуйчо на Виктория. Какво да каже човекът...
А и тук се правят коалиции, наговаряния, номинации.
Ако в професионалния спорт след загуба отборът трябва да се раздели с един играч, посочен от останалите, ще бъде същата работа. Не съвсем същата, а доста по-голяма!

Едното е игра, другото е професия, национален флаг, федерации. Зарежете ги тези сравнения.
Фейгин не би си саботирала треньора.

# 3 593
Фифо от пясъка изрови две парчета и толкова липсваха от руля, ама после всички забравиха за едното

# 3 594

Помислих че е това е Сано.

# 3 595
Скрит текст:
Да сменя малко темата.

Някой схвана ли Джафера що така порица Мирела? Според мен си намери повод да може да каже след съвет-два, че е изгубила доверието ѝ (каквото и да значи това).

Хитра лисица е Джаферович. Първо направи женска коалиция, заради численото превъзходство. Настройваше жените, че Фифо е лош и лошият, но силен Фифо разчисти няколко силни играчи, измежду които още един не слаб мъж от племето - Чакалчето.

Джафера се отърва от Илина, която отказа да пее в нейния хор.

Междувременно играта напредна и слаби играчи като Касим, Веси, Цецо и т.н. отпаднаха, оставяйки племената като цяло по-силни.

Тук Джафи се сети, че повече не може само жени да я пазят и предпазливо с помощта на Лефтеров прегърна Фифо. Мирела, Рали и Мишето трудно ще ѝ разчистват противници като Алекса и Генчо, но силният Фифо е напълно възможно да го прави.

И хоп, пак дойде време да се държи за Фифо, започвайки да чисти една по-една по-непослушните жени.
Но за да не излезе сметкаджийката, каквато несъмнено е, трябваше да измисли повод да "изгубват" безценното ѝ доверие.

Ето как Мирелка реши, че пред всички ще изтъкне как стои зад мама Джафи, демонстрирайки лоялност, но вместо това получи публично порицание и според мен изобщо не разбра откъде ѝ е дошло, чак взе да се оправдава в синхрон колко била виновна.

Е, шапка ѝ свалям на Джафата. За да повърна в нея.
Моля ви, нека не повръщаме още 🤣 Приплакни си устата с вино, налей си едно уиски, пусни си “Кукавица” и прозрението само ще те споходи 🤣
Мирелка газелка е на шейната, само оправят още трасето и Джафи ще й даде начален тласък 🤣

# 3 596

Добре де, тези фенки всяка вечер гледат Алекса по слипче, къде си мислят, че може да крие татуировки? 😁

# 3 597
  • София
Мила Атова стана звезда Heart Благодарим, Чакалче. Heart

Скрит текст:
Това е супер! Heart Развесели ме "Чингис Хан", Жени Д'арк също си е попадение. Bowtie Много мило, че Чакалов го е споделил. Yellow Heart

Последна редакция: пт, 28 окт 2022, 20:50 от La Vikinga

# 3 598
Този сезон така ще го запомня ,с липсващите парчета на пъзела с главни действащи лица Гого ,Мани,Вики и Фейгин.Така както и първия сезон все още се помни ,защото има с какво - с гладенето на ризата на Веско .Другите три сезони нямат такива ярки акценти и съм ги забравила Sweat Smile

# 3 599
  • софия
Фифо от пясъка изрови две парчета и толкова липсваха от руля, ама после всички забравиха за едното
Няма такова нещо. Парчето беше само едно, но с две дупки в които да се вкарат дръжките на руля. Те и за това се объркаха, че липсващите парчета са две.
 Сървайвър и Игри на волята са само погледнати отгоре и от далеко еднакви формати. За мен са коренно различни.
 240 страници, а сме само петък. Дяволче, казваш в Ергенът много се пишело и нямат настигане 😁
 Аааа и си написах домашното. Моите чавета не гледат формата. Ноооо, имам представителна извадка от три тийнки.  Тъй, че чакам анкетата подготвена.

Последна редакция: пт, 28 окт 2022, 20:52 от СлаБе

Общи условия

Активация на акаунт