💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 9 (24.10 - 30.10)

• 147 108
  • 4 367
  •   1
Отговори
# 3 570
  • Другата България
Скрит текст:
Фейгин и Мани също са спортисти.
Но и големи, дългогодишни спортисти може да саботират при определени условия. Понякога букмейкърите решават.

Играех в един отбор, известен с черното тото. Мъжете редовно продаваха мачове, но женския отбор не беше получавал предложение. Та свързват се капитанката и казват: трябват ни 3 да саботират. Във волейбола за да продадеш мач ти трябват, разпределител, либеро и само един нападател. Тогава бедни години ама наистина бедни, някои момичета деца имаха. Айде ще се даваме. Излизаме преди мача да загряваме ама и трите едни омърлушени…все едно до сега са ни били. Дойде капитанката и вика: момичета, май не е нащо тва… дайте да играем!
Та единствения ми саботаж в живота пропадна.
Разказвам го за да се види, че винаги има две страни монетата. Има спортисти, които могат и такива, които не могат. Едните не са по-малко от другите в никакъв случай!
А, точно за това става въпрос. Точно за това и съм потресена от дъното на душата си от саботажа. Close За мен, като бивш спортист това е недопустимо и по никакъв начин не мога да го оправдая.
Гледала съм всички сезони на Игрите и вече се смятах за обръгнала, но казвам ви, от първи сезон не бях изтрещявала така. Close
Joy Наистина ли? Явно съм ти липсвала. Ама сега си много “мека“, вероятно защото не съм в противниковия “лагер“.

# 3 571
  • До сърцето...
....Обичам шумни хора просто, това е. Джангър да има 🤣
Ама ти не си като ... `ората. Все разни нетипични мнения вадиш. И оправяш вкуса на темата Stuck Out Tongue Winking Eye

# 3 572
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Само малка, добронамерена корекция. Елица никога не е била олимпийски шампион. Медалист да, но шампион със златен медал не. Малка, но съществена разлика Hands Pray

# 3 573
Има една стара житейска мъдрост - Кажи ми кои са приятелите ти, за да ти кажа какъв си.
Това от мен за снимката на "силните".
Ето и другата гледна точка - разглеждам хората от снимката като войници, които са били заедно на бойното поле. Сигурна съм, че си знаят кусурите, надали одобряват всичко един в друг,  но общото изживяване ги сплотява до степен да игнорират всичко останало, защото каквото и да си говорим, само участниците знаят какво точно е било вътре. И пак само помежду си могат да си хейтят продукцията или да си коментират неизлъчени неща. Ние можем само да гадаем от поднесеното ни на екран, докато те си знаят как и какво им е било. Няма нищо по-нормално от това, да се събираш с хората, с които си бил най-дълго заедно.
Тази житейска мъдрост /ей сега ще ви отегча до смърт/ впрочем беше много популярна през годините на социализма, защото перфектно обслужваше класовото разделение. Зрелите хора, обаче вземат от всекиго по нещо, най-доброто, защото успяват да погледнат отвъд негативните страни, които всички така или иначе притежаваме.

Последна редакция: пт, 28 окт 2022, 20:14 от _Hope_

# 3 574
Има два варианта за парчето от пъзела или всъщност двете парчета. Или Гого и Вики покрай адреналина са бързали да редят, а не да губят време да търсят и са се надявали да минат метър или всичко е сценарий. И предвид двете липсващи парчета, мисля че е второто.

# 3 575
  • SF
Те Фейгин я изкараха Олимпийски шампион, при положение, че само се яви на Олимпиада.
Мирела в играта с брадвите беше горда, че е победила 2 олимпийски шампионки.
Но няма значение. И в шестицата да попадне, е голямо постижение.

# 3 576
Не знам, гледайки епизод след епизод у мен се поражда съмнение за игра с предизвестен край. Алекса наследява от раз постланотото от Елица. Мира и Зори буквално му клекнаха. А и от самото признание на Елица че тя не е искала да влиза, но явно от продукцията са я натисна ли. Все ми мирише на договорка за победата.
А и с този псевдо тормоз ми идва в повече.
Догодина може да вкарат още един чужденец кандидат победител - Сами Хосни. Представям си и него в какви филми ще го за бъркат. Дано само не са пак двойка.

# 3 577
Ако погледнем нещата от друг ъгъл 90% от българите са с психични заболявания, но не са диагностицирани 🤣.То нормален би ли живял в тая джунгла🤣.
Така че нека не съдим никой от играчите🤣
Поздрав за всички бивши и бъдещи пациенти 🤣

# 3 578
Има два варианта за парчето от пъзела или всъщност двете парчета. Или Гого и Вики покрай адреналина са бързали да редят, а не да губят време да търсят и са се надявали да минат метър или всичко е сценарий. И предвид двете липсващи парчета, мисля че е второто.
Едно е липсващото парче, не са две.

@_Hope_  - Да, това също го има.

# 3 579
  • София
Напротив, вчера в лайфа Генчо каза, че е подходил наивно към Алекса, с доза надежда/мъжкарски и открито също каза/, а те са му се изсмяли зад гърба. Щял да говори  днес след епизода повече, надъхал се е, явно че днешният съвет не носи много позитиви за него.
Генчо понеже успешно омая много от своите съплеменници, е очаквал да има и същия ефект върху Алекса. Аз също коментирах, че на Алекса Генчо не му е неприятен и не е наследил антипатиите на Елица към него, но само малко след това видяхме Алекса да заявява, че ще играе с вече съществуващата си коалиция, което намирам за най-логичната следваща стъпка, що се отнася до развитието му в играта. Генчо е още един играч, който очаква другите да играят за него, и е разочарован, когато това не стане. Такава беше и Елица в играта, може би затова имаха толкова сблъсъци.

Последна редакция: пт, 28 окт 2022, 20:37 от La Vikinga

# 3 580
Престраших се и аз да напиша една част от мнението си относно формата Simple Smile .. нооо Виктория и Алекса вече са нетърпими за мен .. хора който викат ме натоварват - а единствено крясъци от Виктория виждам 😂 как е издържат другите незнам. Алекса е толкова хлъзгав и с цялото си държание ( да се чудиш ще ти кресне или ще те хвали ) и това пеене … брр .

Дяволо , много ти се кефя как подържаш темата и коментарите към нея !!! Адмираций.
На всички във форума - купона тук е винаги. Simple Smile

Приятно гледане на епизода по - късно.

#Гого 😇
Ох, сигурно нещо ми има 🤣 Мен крясъците на Вики и Алекса ми действат разхлаждащо 🤣 Грам не ме напрягат, скъсвам се да се смея 🤣 Обичам шумни хора просто, това е 🤣 Джангър да има 🤣
😜и аз така! Гасни пали клечица и толкоз.
Виктория не я харесвам като играч, но  тази тенджера под налягане е присъща на отборните играчи.Те на всеки мач се дерат в съблекалните и си късат ризите и "кръвните" връзки, а след това са  си ок и не държат"гарез".Но незнам , ме вади моментално от обувките!!!🤣

# 3 581
Евгени Иванов коментира при Гала тази седмица, мернах обсъждането на саботажа, каза, че за  финал, където стават първи с отбора по волейбол двама от съотборниците не си говорели изобщо, но излизат и играят като отбор.

Чакалов - браво, от четири години се говори и никой не го е направил.

Валери не чух какво мнение има, изглежда скромен и възпитан, ако имаше късмет да остане, щеше да ми интересно с кой щеда се коалира или да  избере бъде нечия пионка

# 3 582
  • софия
Сега се сетих нещо по темата за това до колко всичко случващо се, което ни представят зависи много от монтажа. Защото виждам, че обяснявате как Гого и Вики сами са си виновни за пъзела защото не са потърсили частта. Това са показали, но дали е така...нале.
 Та снощи във лайфа на момчетата Фифо каза, че Мани много се е мотаела. Не е смогвала, на два три пъти е изоставала и гласът и се е чувал на десетина метра зад него. А снощи тука беше: Ето, Мани е машинка, тая смотла Виктория за нищо не става.
 Съжалявам само, че примерът е точно с Мани, защото сега пак ще се почне войната на двете групи. Не го пиша с тази цел. Пиша го за да се разбере, че не всичко, което е показано е само и единствено цялата истина.

# 3 583
  • Другата България
Една много позитивна снимка.

# 3 584
Тук май не се прави разлика между спортно състезание и телевизионно шоу.
Защо сравнявате саботажа в едното и другото?
Интересно, в Сървайвър действието на Мани и Фейгин щеше да бъде определено като гениално.

Последна редакция: пт, 28 окт 2022, 20:39 от Donna Paulsen

Общи условия

Активация на акаунт