💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 9 (24.10 - 30.10)

• 147 262
  • 4 367
  •   1
Отговори
# 3 555
Ралица с Михаела като гледам  епизода с номинации са си съвсем наясно, че Жени плете планове и всеки момент ще ги извърти.
Няма какво да е шокирана.
Могат да съжаляват, че си избират грешните авторитети, а не са толкова малки, какво е това пазене на Евгения, че не я пращат на елиминации - не разбирам.

# 3 556
  • SF
Мисля, че Георги ще е номиниран, защото Генчо положи усилия да се постеле пред Алекса, който още с влизането си, се обзаведе с антураж.
Виктория без Алекса е аут. Особено с лав сторите на Фейгин. Направо си я номинираха.
А и тя нямаше да смее да търси сметка на Фейгин. Щеше да си я хайти и да й се заканва, но щеше да е само пушилка.

# 3 557
  • Другата България
Това с подаръците и предимствата няма нищо общо с другото, за което говоря.

За Фейгин вече казах, тя /според мен/, при други обстоятелства, с други “приятели“, не би постъпила така.
А Мани не  е спортист, а рехабилитатор.
Другото е нещо като хоби.
Както и Фифо не е спортист, а електро...нещо си.
Имах предвид професионални спортисти.

# 3 558
Мани е била бикини фитнес. Как може да сравнявате ходенето на фитнес с хора, които от деца са по залите и ходят на безброй състезания? Close Двете неща са коренно различни.

# 3 559
Фейгин и Мани също са спортисти.
Но и големи, дългогодишни спортисти може да саботират при определени условия. Понякога букмейкърите решават.

Играех в един отбор, известен с черното тото. Мъжете редовно продаваха мачове, но женския отбор не беше получавал предложение. Та свързват се капитанката и казват: трябват ни 3 да саботират. Във волейбола за да продадеш мач ти трябват, разпределител, либеро и само един нападател. Тогава бедни години ама наистина бедни, някои момичета деца имаха. Айде ще се даваме. Излизаме преди мача да загряваме ама и трите едни омърлушени…все едно до сега са ни били. Дойде капитанката и вика: момичета, май не е нащо тва… дайте да играем!
Та единствения ми саботаж в живота пропадна.
Разказвам го за да се види, че винаги има две страни монетата. Има спортисти, които могат и такива, които не могат. Едните не са по-малко от другите в никакъв случай!

# 3 560
  • SF
Е, то така никой с никого не може да се сравнява. Професионален волейболист и професионална художествена гимнастичка също - едните влизат в големия спорт на 15, другите на 5.
Добре, не ги сравнявайте. Несравними са.
Електро, рехабилитатор, а Фейгин е студентка в момента, така че и тя не печели заплата от спорта, щом ще сме толкова буквални.
Няма професионални спортисти в играта.

Последна редакция: пт, 28 окт 2022, 20:02 от Esmee

# 3 561
Те и подводниците са спортистки, но са пропуснали часа по феърплей.
Луканките дето донесоха на племето им излязоха през носа. Ще кажеш, че са донесли карибско съкровище и отбора трябва цял живот да им е благодарен.
За един кренвирш племето трябва сега да им прости саботажа ли?

# 3 562
Има една стара житейска мъдрост - Кажи ми кои са приятелите ти, за да ти кажа какъв си.
Това от мен за снимката на "силните".

# 3 563
  • Другата България
Мани е била бикини фитнес. Как може да сравнявате ходенето на фитнес с хора, които от деца са по залите и ходят на безброй състезания? Close Двете неща са коренно различни.
Именно, точно това имах предвид.
Говоря за дисциплината и отборния дух, и това, че от една конкретна до друга конкретна възраст, различна за различните спортове, това освен професия, ежедневие, е и начин на живот.
А, ето и Бела може да каже така ли е. Спортистка.
А, тя вече го написала, аз с моята скорост и правенето на сто неща....

# 3 564
  • Някъде там...
Аз мисля, че номиниран ще е Генчо. Има два сигурни гласа от Мира и Зори, и оттам нататък вече зависи Алекса накъде ще наклони везните, но си мисля, че той няма да се обърне срещу наследената коалиция. Може би има малък шанс да посочи Георги, но заради плуването, по-скоро не.
Георги ми е трудно да преценя къде ще удари, той е непредвидим. И макар че Генчо му каза за кого ще гласува, той може пак да номинира Мира и да даде по този начин празен глас. Фейгин е толкова смачкана в момента, че ще гласува с коалицията....
Така че битката я виждам Генчо срещу Михаела. И вече зависи каква ще е играта, защото ако е топчета, Генчо го е закъсал.

# 3 565
Престраших се и аз да напиша една част от мнението си относно формата Simple Smile .. нооо Виктория и Алекса вече са нетърпими за мен .. хора който викат ме натоварват - а единствено крясъци от Виктория виждам 😂 как е издържат другите незнам. Алекса е толкова хлъзгав и с цялото си държание ( да се чудиш ще ти кресне или ще те хвали ) и това пеене … брр .

Дяволо , много ти се кефя как подържаш темата и коментарите към нея !!! Адмираций.
На всички във форума - купона тук е винаги. Simple Smile

Приятно гледане на епизода по - късно.

#Гого 😇

# 3 566
Престраших се и аз да напиша една част от мнението си относно формата Simple Smile .. нооо Виктория и Алекса вече са нетърпими за мен .. хора който викат ме натоварват - а единствено крясъци от Виктория виждам 😂 как е издържат другите незнам. Алекса е толкова хлъзгав и с цялото си държание ( да се чудиш ще ти кресне или ще те хвали ) и това пеене … брр .

Дяволо , много ти се кефя как подържаш темата и коментарите към нея !!! Адмираций.
На всички във форума - купона тук е винаги. Simple Smile

Приятно гледане на епизода по - късно.

#Гого 😇
Ох, сигурно нещо ми има 🤣 Мен крясъците на Вики и Алекса ми действат разхлаждащо 🤣 Грам не ме напрягат, скъсвам се да се смея 🤣 Обичам шумни хора просто, това е 🤣 Джангър да има 🤣

# 3 567
Фейгин и Мани също са спортисти.
Но и големи, дългогодишни спортисти може да саботират при определени условия. Понякога букмейкърите решават.

Играех в един отбор, известен с черното тото. Мъжете редовно продаваха мачове, но женския отбор не беше получавал предложение. Та свързват се капитанката и казват: трябват ни 3 да саботират. Във волейбола за да продадеш мач ти трябват, разпределител, либеро и само един нападател. Тогава бедни години ама наистина бедни, някои момичета деца имаха. Айде ще се даваме. Излизаме преди мача да загряваме ама и трите едни омърлушени…все едно до сега са ни били. Дойде капитанката и вика: момичета, май не е нащо тва… дайте да играем!
Та единствения ми саботаж в живота пропадна.
Разказвам го за да се види, че винаги има две страни монетата. Има спортисти, които могат и такива, които не могат. Едните не са по-малко от другите в никакъв случай!
А, точно за това става въпрос. Точно за това и съм потресена от дъното на душата си от саботажа. Close За мен, като бивш спортист това е недопустимо и по никакъв начин не мога да го оправдая.
Гледала съм всички сезони на Игрите и вече се смятах за обръгнала, но казвам ви, от първи сезон не бях изтрещявала така. Close

Последна редакция: пт, 28 окт 2022, 20:03 от precious*

# 3 568
  • SF
Виктория покрай Алекса ще се дотътри до финала. (из предаването На Кафе - Ю. Константинов). 
Чакалов: Зори в реалния живот е много готина. В играта беше доста неприятна личност. Имаше коалиция срещу Алекса, но не знам защо Алекса толкова навътре го приема.
Според Чакалов може да се преобразиш в играта и да си различен от това, което са навън.
Чакалов за саботажа: Всичко, което не е забранено, е позволено. Щом така са го почувствали, така са го направили.
През цялото време си има интриги. Колкото повече напредва играта, толкова повече стават. Ако ме бяха саботирали мене, нямаше да ми е приятно, но за тях това е най-доброто. От 4 сезона някой се заканва да го направи и не го прави. Те успяха.

Валери за Джаферович: Тя ясно каза, че ако усети, че човек не е играл с нея, нормално е тя да се обърне срещу него.

Дали Чакалов е имал планове, стратегии, имал е. Не би саботирал, но със сигурност би участвал в явни коалиции.

# 3 569
Саботажът на Мани и Фейгин е много по-близко до съпротивата през Втората световна война, и на светлинни години от кой да е спорт. Те нали голям спортен дух и ценности показват с липсата на отборна игра и дух Георги, Зори и Елица. Ако това е морал в спорта, спукана ни е работата! От друга страна отборен дух имат Цецо и Виктория и това няма как да отричаме 🙏😊 На фона на цялата помия ми направи добро впечатление при вчераштата загуба “ Хора, дайте да се поздравим, ние така правим”

Последна редакция: пт, 28 окт 2022, 20:08 от Radi_fit

Общи условия

Активация на акаунт