💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 9 (24.10 - 30.10)

• 147 304
  • 4 367
  •   1
Отговори
# 3 630
  • София
Виктория следва сляпо избора на Алекса.

# 3 631
Залогът е всичко или нищо. Оцеляване или отпадане. Хотел - триваго Grinning

Генчо видял, че таковат Жоро Joy

# 3 632
Не ме изненада Алекса с двата гласа за Георги.
Генчо успя да си отложи излизането на арената с омагьосването на Алекса. Проработи му идеята, браво!
Генчо ме изумява с всеки изминал ден!

# 3 633
Ауууу, пореден фал в моята прогноза.
х2

# 3 634
Имам някакво чувство, че Виктория и Алекса се опитват да отцепят Генчо от Георги, за по- силна коалиция.

# 3 635
  • SF
Не ме изненада Алекса с двата гласа за Георги.
Генчо успя да си отложи излизането на арената с омагьосването на Алекса. Проработи му идеята, браво!

Казах ли ви!!
Генчо обича да четка, а Алекса да го четкат. Честита ни нова коалиция!

# 3 636
  • София
Хора, вчера Георги на лайфа обясняваше, че още се чуди колко зле е бил след боледуването и колко дълго се е чувствал без никаква сила. Май ще отпадне! Confused

# 3 637
Познах, че Георги ще е номиниран.

# 3 638
Лесно му е на Алекса с толкова много предимства и коалиция осигурена от жена му 😀

# 3 639
  • София
Учудва ме защо тогава си е подготвил гневен IG Live след епизода? Защото Зори му каза, че не го харесвала като човек, смятам, че прекалява с личните нападки към нея, така че дано не е на това посветено включването му.

# 3 640
  • Другата България
Хора, вчера Георги на лайфа обясняваше, че още се чуди колко зле е бил след боледуването и колко дълго се е чувствал без никаква сила. Май ще отпадне! Confused
Точно заради това не очаквах, и заради това.
Ами, труден избор за мен.
Обаче, Бен, последна прогноза - Генчо отива като съюзник и печели предимство на Гошо.

# 3 641
Защо искат мнението на Виктория от няколко дни  насам?
Рядко някой от екран ми става толкова непоносим.
Изключително напряга що и дразнещо поведение.
Алеко е без коментар.

Най-голямата грешка на Троицита е, че не отстреляха Виктория. Безполезна на арената, голямо самочувствие на атлет, а само вряка като кречетало на панаир.
Тегаво става гледането.

# 3 642
  • SF
Познах, че Георги ще е номиниран.

Не, аз познах! Simple Smile

# 3 643
Прочетох и мнението на Ралица за това дали Жени е стратег, и знам, че то ще бъде одобрено от многото нехаресващи Жени, но изречено от Ралица, и то точно в този момент, звучи смешно и субективно, ситуацията напомня на лисициата и киселото грозде. Може би самата Ралица иска да се отърси от имиджа на наивен играч, но дори реакциите ѝ извън предаването, потвърждават, че тя е била изненадана от ниминацията на Михаела, както и двете демонстрират в предаването, колкото и да искат да ни заблудят, те (и само те) очевидно вярваха в съществуването на женската коалиция, нека Жени не е добър стратег, но това, че Ралица и разгадала плановете за пет минути, очевидно не е истина. Добре, че фактите прпдължават да съществуват, независимо дали им вярваме или не. На Зоран голяма част от стратегията му я изгради Борислава, така че това само още веднъж показва какво Ралица смята за "добра стратегия".

Това, което визираш са думи на Илина, не на Ралица. Trollface

# 3 644
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Жорката на пангара, Генчо за момента оттърва кожичката. Мира е крайно, ама крайно време да си ходи. Имаше си хас Виктория да гласува различно от дон Алексио. Кътка си курника яко. Зори да не се сърди като я хранят, има резон за доста от нещата.

Общи условия

Активация на акаунт