💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 9 (24.10 - 30.10)

• 147 887
  • 4 367
  •   1
Отговори
# 450
  • София
Някаква част ли липсва при сините?
Мъж ми е видял, че Фейгин е скрила част от пъзела.

# 451
За неразбралите - Фейгин скри част от руля на Супергероите, след като Мани така ѝ каза. И в момента седят отстрани и се хилят. За мен независимо от всичко, това е изключително грозна постъпка. А аз си мислех, че Фейгин се е почувствала тъпо. То просто Мани ѝ е казала да натресат Гого като идиот там, да се чуди какво се случва и защо няма част.

# 452
Може би Фейгин тайно е успяла да изхвърли една част, както Мани ѝ пошушна, и затова вече не е имало смисъл дори да участва. Да видим.

# 453
Горкият Гого, та Горкият Гого…
Като един от знаете най- големите фенове на Гого ще го кажа- а къде беше Гого, когато и Мани, и Фейгин имаха нужда от него и неговата подкрепа срещу зверилниците? Колко да те? 2? Колко са Алекса, Виктория и Гого- макар и Гого да не ги тормози. Всички тук, които гледаме на Гого като на изключителен играч, сме за него, момичетата все пак играят за себе си. Те в това племе бъдеще нямат. Съгласна съм с мнението, че поне като саботират, не е нужно да утежняват положението, с другите- не. Оправдавам ги- напълно, и те игра играят. А за Гого не берете грижа, всяко по- трудно нещо за него, само ни кара повече и повече да оценим потенциала му и колко невероятен играч е - психика и физика.

# 454
Как мазно се подхилкват Мани и Фейгин.

# 455
Скрит текст:
А, последствията тепърва предстоят.
Тогава с кеф ще чета тези, които сега смятат случващото се за нещо “нормално“.
Хипотеза е моето, нищо конкретно не знам освен това кой в кое племе попада.
Спасението на Гого е в ръцете на Гого. И на Виктория.
Абсолютно вярно.
Не мисля.
И времето е важно, ако имаха повече време, можеше и да се справят, да не говорим, че на Гого Фейгин му казва в 93та минута какво е решила. Иди ми, дойди ми.
Част ли са скрили на Вики и Гого???

Мери, това са го редили доста време.
Няколко минути повече или по-малко нямат особено значение за Гого и Вики. Защото видно нямат идея какво правят и двамата.

# 456
Фейгин открадна една част, видя се. Позор...

# 457
  • София
Жълтите поставиха рекорд по най-бързо нареден рул.
Браво шампиони!

# 458
Гого ако не знае какво се случва в това племе, наистина е горкия...

# 459
  • Другата България
Мери, това са го редили доста време.
Няколко минути повече или по-малко нямат особено значение за Гого и Вики. Защото видно нямат идея какво правят и двамата.
А скритата част от Фейгин?
Която се хили с Мани отстрани?

# 460
На Мани и Фейгин им е толкова смешно сега... Сеир.

# 461
Джаферович беше по цялото трасе, обясни им как да се нареди пъзела, но не мже да върти, заради което нямаше смисъл тя да участва в пъзела. Плува и бута.

# 462
  • София
Може и да не харесва на някои, но не искам в обкръжението ми такива "лоялни" хора като Мани и Фейгин. Гнусни са ми, съжалявам но това е мое мнение.

# 463
Отвратителна постъпка от Мани и Фейгин. Най грозното нещо от началото на формата.Мисля че трябва да има санкции от продукцията. Явно си мислят че ще са заедно в едно племе

# 464
Мани и Фейгин са най-крехките, въпреки това сините са втори на пъзела. Няма що, голяма сила са в бутането...
Съдбата на племето е в ръцете на Вики и Гого. Ако евентуално се провалят там, вината няма да е в Мани и Фейгин. Фейгин прояви доблест и се отказа да участва на руля, просто защото не иска да саботира явно.
Михаела е редила доста пъзели и е добра. Жени и даде и насока как да реди руля.
Много буря в чаша вода според мен. Не виждам и Генчо да саботира.

Ох, стига с тая мантра, че са крехки. Бодибилдърка крехка няма, за втори път ти го пиша. А Мани е толкова неприятна,колкото Илиян. Ама краставите магарета, нали ...

Общи условия

Активация на акаунт