💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 9 (24.10 - 30.10)

• 147 530
  • 4 367
  •   1
Отговори
# 540
Аз все още не съм сигурен, че Фейгин е "изгубила" парчето.
Мани е моя заподозрян, това ми прилича на повече в нейн стил.

Докато не го видим не се знае. Чудно къде е бляла камерата? Май само търсят да снимат задниците на момичетата, а не всичко ставащо.
Иначе ми е странно възмущението - няма нарушение на правилата. От друга страна аз съм една от малкото, която иска и харесва честни битки, но ми беше начукано канчето, че тук не било олимпиада, а по-важно било кой какви козни плете. Ми ей ви на козни, а пак сте недоволни.

# 541
  • Варна
Кофти номер от Мани и Фейгин, но пък си мисля колко трябва да са били обезверени и притиснати до стената, че да постъпят чак толкова низко. Млади момичета са, ще понатрупат житейски опит, животът ще ги научи. Simple Smile

# 542
Форума започна да се движи със скоростта на Цветан по време на елиминацията.

Жалко, че взеха Гого,а не Алексио Жълтите. Сега за Алексио и Елица става много наредена играта.

# 543
  • Буркина Фасо
Виктория показа, че истинска злоба в нея няма с последните си думи към племето. Спортна злоба - да, бързо палене и викове - да, но истинската отровна злоба я няма.
няма я защото не знае какво и сториха колежките Smiley

# 544
Фейгин с тези увиснали бузки на 20 години не я виждам каква ще е леличка като стане на 30 ... И преди съм казвала, че ще се олелчи рано, но сега като я дават как рони крокодилски сълзи пак ми се наби в очите.
Формата на лицето й е такава, с какво е виновна,  повечето рускини са с кръгло лице. Слаба е като вейка, очевидно не е от излишни килограми.

# 545
Ще умра от смях, ако следващата капитанска е елиминационна и Елица отпадне XDDD

# 546
Аз казах, че съм за са саботажа, но това не беше такъв. Чист, да не казвам какъв, номер е. И на фона на това, пак се оплюва Елица че плаче. Човек явно не може да плаче от съпричастност. На мен ми се че случва понякога.

# 547
  • Сред мелниците
Гого,  
Не си за този свят, момче.
Колко ли пъти още ще те предават във и извън Игрите.
Мани винаги ми е била  антипатична физически и емоционално. Но не мога да отрека че Мутренското поведение на сърбина и на крещящата Виктория могат да им служат сега за оправдание. Само формално. При всякакво развитие щеше да е същата отврат.

# 548
  • София
Ако Фейгин е скрила частта ,от продукцията и екипа трябва да са видели и да не допускат това!

Защо? Нито по правилник, нито по замисъл следва да се намесват. По правилник това си е вътрешна отборна работа, а по замисъл колкото повече скандали и подлости, толкова повече екшън, страсти и рейтинг.
Не съм съгласна. При всички случаи биха го "докладвали" на останалите и то пред всички племена. Не биха изпуснали такъв сеир. А на зрителите биха пуснали кадрите със случилото се. Фактът, че си замълчаха говори много...

# 549
Каква романтична музика пуснаха на Алекса и Елица. Писала съм заедно с Аня.

# 550
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Оттук нататък Гого при жълтите значи едно. Нонстоп номинации, докато не се успокоят накрая да го изгонят, това е. Браво Фейгин и Мануела, дано сте първите тръгнали си.

# 551
  • Буркина Фасо
събраха се. Smiley

# 552
  • Другата България
Знаех си, че има защо да не харесвам Мани.
Нямаше конкретна причина, силна на арената, комплексна, бърза, пластична, обаче.....“червива“.
Лично мнение.

# 553
Форума започна да се движи със скоростта на Цветан по време на елиминацията.

Жалко, че взеха Гого,а не Алексио Жълтите. Сега за Алексио и Елица става много наредена играта.

А, на бас се хващам,че ще ги прецакат. Употребиха ги долно и мисля, че няма да им трябват повече

# 554
Моето мнение със сигурност се различава от това на мнозинството, но аз ако бях на мястото на Мани и Фейгин, нямаше да мога да се погледна в огледалото. Разбирам, че отношението към тях не беше коректно през повечето време, но можеше да стане по коректен начин, без криене на части, без натискане надолу, без дърпане в обратната посока. Абе, грозно ми стана на душата. При свалянето на знамето и сълзите на Гого, Виктория и Алекса чак ме хвана жал. Гого даде душата си за тая битка, за да ги върне в играта. И успя. С Виктория им гарантираха второто място, щяха да си останат. Разбирам до някъде саботажа, но за мен беше изключително грозна постъпка и неоправдана. При сълзите на Гого, толкова искрени, толкова чисти, а те да седят и да се хилят отстрани. Е, грозно беше. Лично мое мнение, ама много гадно. А Гого как прегръща Мани като тръгват, чак тъпо ми стана, като знам че тя беше инициаторката на това той да бъде прецакан.

Общи условия

Активация на акаунт