💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 9 (24.10 - 30.10)

• 147 758
  • 4 367
  •   1
Отговори
# 600
И кое е и гадното на постъпката? 2 месеца им крещят и ги унижават .. печелят блага за племето, докато сърбина си реди играта и трупа грошове. Аз не виждам защо трябва да са коректни с хора, които не са били коректни с тях

# 601
Чета и мигам, верно ли наричате тази низост стратегия?

# 602
    https://[/list]
    Гого и Мани 😍🥰😍🥰😚🥰

Абе нека да гледаме положително, я тия сладури, в една стая ще са си компания ☺️

# 603
    Битка между две момичета - вадене на колове, вадене на душите
    Битка между четири момчета в петък - висимЕ на въженце

# 604
    За мен развоя на събитията е абсолютно доказателство, че независимо колко сте силни на арената - социалната игра е точно толкова важна.

Мани и Фейгин като капитани си дадоха абсолютно всичко за това племе, носиха, висяха, кървяха и вземаха решение за доброто на това племе, след което бяха разкъсани и обиждани. Нормално е да нямат никаква милост към тези хора, които дори в момента им на искрена тъга не ги оставиха. За Касим им дуднаха, за Илиян им викаха, за номинациите не ги оставиха намира... Да, не е страхотно, но пък не е безпочвено или неочаквано. Да мачкаш по-слабите не може да продължава до безкрай и да няма отпор до безкрай. Не е красиво, но и в крайна сметка и тяхното поведение не беше красиво.

Алекса що си мисли, че никой не смее да го гледа в очите?
    Като чета тези редове, честно, много се радвам, че има и други хора виждащи като мен, мислещи като мен. Голям кеф е. Определено сме гледали едно предаване.

# 605
    Постъпката е отвратителна, стига оправдания. Те знаят, че няма да спечелят формата, затова искаха да отмъстят на другите-от чисто човешка злоба и лошотия. Иначе можеше да се борят да останат двете и да привлекат новодошлите в коалиция-ако идеята беше да се съхранят.

# 606
    Аууу, Гого и Мани в една стая. Много съм досадна знам, но са ми много сладки. 🥰 Малко обърнати роли - лошото момиче и доброто момче, класически романс. Той ще и покаже пътя към доброто , аз знам 😄. (Хич не ме интересува реалния живот).

Моля ви Елица вън утре!!!😭

# 607
    Добре де, саботажа позволен ли е в играта, че толкова драматично се приема?
    Нали е игра, нали се опитват да оцелеят Мани и Фейгин?!
    Много мило, че Гого пусна сълза.Но когато другите плачеха от мутренското поведение на Цецо, Виктория и Алекса всичко беше в реда на нещата, а Гого си кюташе и беше неутрален.

Много правилно го каза.

Утре усещам, че всички ще викаме за Ралица Grinning

# 608
    Съжалявам такива хора като Мани и Фейгин. Не знам и не искам да знам какво може да накара човек публично сам да се унизи толкова и то  за евентуално някакви пари, които между другото са малко за това на което са подложени участниците в това шоу и за кастинга през който са преминали. Мъчно ми стана за Гого, дано в реалния живот такива подли хора да нямат достъп до него.
    Ежедневния тормоз примерно

# 609
    ООООО
    Елиминация утре Simple Smile
    Алексио ще играе с Гената и Вики и без пандата в алианс след битката на капитаните утре мисля.

# 610
    И аз мисля, че Гого и Мани са много сладки заедно Blush

# 611
    Браво на Мани и Фейгин. Мъжки момичета, казаха и изпълниха. Не да чакат секирата да падне върху главите им с примирение. Така се действа срещу паразити и манипулатори като Виктория и Алекса. Ще отнесат хейта на "праведния" зрител , но постъпиха храбро. А Гого не го мисля, да се беше намесил преди това, сега да се спасява . И той ще се спаси де

# 612
    • Другата България

ТушеВ! и на Тупарев, и на Вито.
    Само те могат да измислят такъв екшън и сценарий.
    Някой остана ли, който да не разбра от промото коя си тръгва?

# 613
    • София
    В началото на играта мислех, че Алекса е много по- глуповатичък от Елица. Тя и пъзели редеше, той се затрудняваше. Обаче сега толкова по- стратегически от нея играе   Играта.
    От сега виждам спор между Алекса и Елица за номинацията на Генчо. Трудно ще я убеди, че имат нужда от силата му и трябва да махат жени преди него.

# 614
    И кое е и гадното на постъпката? 2 месеца им крещят и ги унижават .. печелят блага за племето, докато сърбина си реди играта и трупа грошове. Аз не виждам защо трябва да са коректни с хора, които не са били коректни с тях

Аз мисля същото!
    Голямо ожалване на Гого, за съжаление никакъв го няма в социалната игра, не се показа като лидер и загуби много при представянето си.

Общи условия

Активация на акаунт