💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 9 (24.10 - 30.10)

• 147 706
  • 4 367
  •   1
Отговори
# 585
  • Другата България
Дотук с “чистото“ дете Александра.
Сега, аз вероятно ще прозвуча нереално, но за мен в момента Мани е на прицел в антипатиите ми повече от Евгения. Сравнявам стратегиите и на двете, Джаферката не вярвам да е способна ЧАК на такъв ход. Колкото по-бързо отпадне Мани, толкова по-добре. Фейгин също. Нея я интересуваше само да е заедно с Георги.

Харесаха ми отношенията между Генчо и Алекса. Засега.

# 586
Ух, тегава история.Мен тая тайна ще ме яде отвътре, няма да спя спокойно. Не знам тези момичета... Въпреки, че разбирам причините за действията им, съм разочарована от тях.

От тук нататък моя отбор са червените и Гого. Жълтите са ми антипатични без конкретна причина, нещо прекалено стерилно и сметкаджийско има при тях, като Барбита и Кен-човци са ми всичките, кукли 🙂

# 587
Евала правя на Генчо! Човекът без абсолютно никакъв проблем застана и каза на Алекса в очите, че не го е искал и не му е харесало. Харесвам такива хора.

# 588
Генчо превъртя социалната игра. Чак няма да се изненадам Алекса да му скочи в коалицията Grinning

# 589
Едно му признавам на Генчо - разбра що за човек е Алехандро и как да го изработи за да не са в конфликт Simple Smile
Има интуиция за хората и умение да говори Гената.

# 590
Едно му признавам на Генчо - разбра що за човек е Алехандро и как да го изработи за да не са в конфликт Simple Smile
а Елица гледа и мига как мачото хареса врага й Генчо, вместо да я защити Joy

# 591
  • Пловдив
Алекса и Генчо ще си пият ракията, усещам.
И се чудя дали към днешна дата още са двойка с Елица.
А тая заварка между Фейгин и Георги спестиха ли ни я или аз не гледам внимателно.

# 592
Добре де, саботажа позволен ли е в играта, че толкова драматично се приема?
Нали е игра, нали се опитват да оцелеят Мани и Фейгин?!
Много мило, че Гого пусна сълза.Но когато другите плачеха от мутренското поведение на Цецо, Виктория и Алекса всичко беше в реда на нещата, а Гого си кюташе и беше неутрален.

# 593
За мен развоя на събитията е абсолютно доказателство, че независимо колко сте силни на арената - социалната игра е точно толкова важна.

Мани и Фейгин като капитани си дадоха абсолютно всичко за това племе, носиха, висяха, кървяха и вземаха решение за доброто на това племе, след което бяха разкъсани и обиждани. Нормално е да нямат никаква милост към тези хора, които дори в момента им на искрена тъга не ги оставиха. За Касим им дуднаха, за Илиян им викаха, за номинациите не ги оставиха намира... Да, не е страхотно, но пък не е безпочвено или неочаквано. Да мачкаш по-слабите не може да продължава до безкрай и да няма отпор до безкрай. Не е красиво, но и в крайна сметка и тяхното поведение не беше красиво.

Алекса що си мисли, че никой не смее да го гледа в очите?

# 594
  • Пловдив
Съжалявам такива хора като Мани и Фейгин. Не знам и не искам да знам какво може да накара човек публично сам да се унизи толкова и то  за евентуално някакви пари, които между другото са малко за това на което са подложени участниците в това шоу и за кастинга през който са преминали. Мъчно ми стана за Гого, дано в реалния живот такива подли хора да нямат достъп до него.

# 595
Предполагам ,че до седмица две ще намразя жълтите...Особено Джаф...Успокоява ме само това засега ,че Гого си знае че е на пангара. Стискам палци на ръце  и крака ,заешко краче ще сложа, кандило ще запаля ...Гого да се пребори и да стигне до финал.🙏🙏🙏

# 596
За мен гадното от страна на Мани и Алекс бе не това, че скриха парчето, а това как се хилеха, докато Вики и Гого редяха, а знаеха, че няма да успеят, някак си прекалено подигравателно беше. Затова и Фейгин се е отказала от пъзела, защото са затрили парчето и без някоя от двете там, той няма да бъде нареден.

На Гого виждам как вече му е нарисувана мишена на гърба.

# 597
Очаквам много интересни лайфове след малко в ИГ.

# 598
Гого и Мани 😍🥰😍🥰😚🥰

# 599
А Гого си мисли, че спи с “приятел” в стая 😅

Общи условия

Активация на акаунт