💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 9 (24.10 - 30.10)

• 147 633
  • 4 367
  •   1
Отговори
# 630
С всички сили пожелавам на възхитените от подлостта на Мани и Фейгин, в близкото им обкръжение да им се случи същото! Тогава с ножа в гърба да ги защитават пак.
Как злобно се хилеха докато Гого се мъчеше! Rage

Нали всички сме наясно, че това е игра и е по правилата Simple Smile
Великомъченик Гого Simple Smile

# 631

ТушеВ! и на Тупарев, и на Вито.
Само те могат да измислят такъв екшън и сценарий.
Някой остана ли, който да не разбра от промото коя си тръгва?
Да нали, само преди няма и час казах, че ги употребиха долно от продукцията и ще ги прецакат.

# 632
Получи си го Алекса Мирослава. Да си го ползва със здраве! Simple Smile

# 633
  • Варна
Дами, не ви вярвах за Гого и Мани, но след тези кадри в стаята и как я гледа - разбирате ги нещата.
Далиии, аз все още не ги забелязвам нещата, или може би не искам да ги забелязвам??😂😂😂

# 634
  • Стара Загора
За мен развоя на събитията е абсолютно доказателство, че независимо колко сте силни на арената - социалната игра е точно толкова важна.

Мани и Фейгин като капитани си дадоха абсолютно всичко за това племе, носиха, висяха, кървяха и вземаха решение за доброто на това племе, след което бяха разкъсани и обиждани. Нормално е да нямат никаква милост към тези хора, които дори в момента им на искрена тъга не ги оставиха. За Касим им дуднаха, за Илиян им викаха, за номинациите не ги оставиха намира... Да, не е страхотно, но пък не е безпочвено или неочаквано. Да мачкаш по-слабите не може да продължава до безкрай и да няма отпор до безкрай. Не е красиво, но и в крайна сметка и тяхното поведение не беше красиво.

Алекса що си мисли, че никой не смее да го гледа в очите?
Като чета тези редове, честно, много се радвам, че има и други хора виждащи като мен, мислещи като мен. Голям кеф е. Определено сме гледали едно предаване.

И аз гледам във вашия тИлевозор.

# 635
Дами, не ви вярвах за Гого и Мани, но след тези кадри в стаята и как я гледа - разбирате ги нещата.
Какво? Какви неща за Гого и Мани?

# 636
Чак ми се повръща от това ,че Мани и Гого са заедно в стая.🤮 Особено ,че Гого си мисли че може да и вярва. Стой далече Гогич от такива хора ,като нея! Не заслужават да си им приятел, дори не заслужават да са в твоето обкръжение. Изключително много ме е яд.😡😡😡

# 637
  • София
Димо Падалски да има късмет утре да думне Рали и да я изхвърли от играта. Без елиминация на капитан моля Grinning

# 638
Ох, какъв интересен епизод на сериала!
Елемент латино с подлите жени, които съсипаха цяло племе.
Джаферович доволно потрива ръце - всичко върви по мед и масло.
Пандите се събират и почти пускат песента от Титаник. А може би утре ще ударят айсберга и Елица ще потъне.
За Гената и Гого пък всичко тръгва надолу. Гената обаче подхожда стратегически. Сяда до най-големия си враг.
Генчо: Аз не исках да идваш в нашето племе и се карах с жена ти.
Алекса: Харесвам го! Joy
Тука почнах на всеки, който ме изкефи с коментар, да отговарям, ама не се сдържам. Хем иронично, хем ми стана смешно. Браво!

# 639
  • София
Гого и Фифо в един отбор. На практика стават непобедими.
Гого и Мани в една стая, ухааа, ех, щеше да е хубаво ама, уви.
Защо пишете, че избора на Жълтите е лош? Да не са луди да взимат човек с една торба грошове. А и Гого е много по-добър от Алекса като играч, изобщо са несравними. И да не са луди да взимат кречеталото Вики. Взеха двамата най-добри. Гого и Мани. Само някой луд би сторил друго.

# 640
Добре де, саботажа позволен ли е в играта, че толкова драматично се приема?
Нали е игра, нали се опитват да оцелеят Мани и Фейгин?!
Много мило, че Гого пусна сълза.Но когато другите плачеха от мутренското поведение на Цецо, Виктория и Алекса всичко беше в реда на нещата, а Гого си кюташе и беше неутрален.

Да не забравяме, че който сее вятър жъне буря. Двечките момиченца или трябваше да си сложат главите на дръвника доброволно, или да направят това, за което им стигат силите. при това в техните очи и в този момент (след време може и да размислят и да погледнат нещата от друг ъгъл) май доминираше желанието за отмъщение, а не за оцеляване. И отмъстиха си, сега могат и да си отидат от играта спокойно. Фейгин и без това не може да си позволи още дълго да си съсипва здравето. И се радвам, че не се е повредила, щом вчера е спечелила състезание.

# 641
Далиии, аз все още не ги забелязвам нещата, или може би не искам да ги забелязвам??😂😂😂

Е как, той само дето не легна по корем на леглото с ръце на бузите и да мята с крака от кеф, че е с нея в стая.

Ghost Quartz,

дамите тук доста казваха, че Гого е имал симпатии към Мани.

# 642
  • Другата България
Единственото, което ме “успокоява“ донякъде е това, че знам за манипулациите на продуцентите.
Въпреки това така, както 99% от публиката бълваше хейт по Цветан дни наред, заради видяно, така и аз не мога да си изкривя душата, че Мани и Фейгин още повече ме отвратиха от себе си. И ако при първата имаше последователност, то при втората....изненадах се, наистина.

# 643

ТушеВ! и на Тупарев, и на Вито.
Само те могат да измислят такъв екшън и сценарий.
Някой остана ли, който да не разбра от промото коя си тръгва?
Моля те тихУ, разлях си виното докато се спускам за дистанционното ,за да изключа телевизора Joy Но май не бях достатъчно бърза, и сега си внушавам, че ми се е сторило

# 644
Как ли се чувства Гого днес след като е гледал Мани как злорадо му се присмива, докато прави пъзела... Той се гърчи, тя му натиска лодката в пясъка. А сега в стаята му се мазни и пърха мигли... Отвратителна.

Общи условия

Активация на акаунт