💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 9 (24.10 - 30.10)

• 147 579
  • 4 367
  •   1
Отговори
# 615
  • София
Оле колко ще е яко да отпадне Елица. Обаче като й гледам самодоволната усмивка, по-скоро Рали си тръгва.

# 616

ТушеВ!
Само те могат да измислят такъв екшън и сценарий.
Някой остана ли, който да не разбра от промото коя си тръгва?
Тези дето не разбраха от снимката преди това! Smile

# 617
И кое е и гадното на постъпката? 2 месеца им крещят и ги унижават .. печелят блага за племето, докато сърбина си реди играта и трупа грошове. Аз не виждам защо трябва да са коректни с хора, които не са били коректни с тях
Точно изразът “каквото почукало, такова се обадило”. Моята мания за справедливост, или както се вика “око за око”, просто мисля също като вас.

# 618
Съжалявам такива хора като Мани и Фейгин. Не знам и не искам да знам какво може да накара човек публично сам да се унизи толкова и то  за евентуално някакви пари, които между другото са малко за това на което са подложени участниците в това шоу и за кастинга през който са преминали. Мъчно ми стана за Гого, дано в реалния живот такива подли хора да нямат достъп до него.
Ежедневния тормоз примерно

Сценария?!

Не видяхте ли как се смееха Алекса и компания, като си говореха за изчезналото парче. Всички знаят, че е сценарий, само тук толкова хора обиждат непознати за филма, в който участват.

# 619
Елица out !!!

# 620
  • София
Гого поне се сети, че е пръв номиниран. Ще му е адски трудно.

Успех, машина. Дано мачкаш на битките. Не заслужаваш тая гавра да се раздаваш, а останалите да те цакат. Фул респект.

# 621
Дами, не ви вярвах за Гого и Мани, но след тези кадри в стаята и как я гледа - разбирате ги нещата.

# 622
Море от любов, Биг Брадър и спойлер промотата. Продукцията не оставят нищо на въображението.... всичко трябва да издадат предварително.

# 623
Ох, какъв интересен епизод на сериала!
Елемент латино с подлите жени, които съсипаха цяло племе.
Джаферович доволно потрива ръце - всичко върви по мед и масло.
Пандите се събират и почти пускат песента от Титаник. А може би утре ще ударят айсберга и Елица ще потъне.
За Гената и Гого пък всичко тръгва надолу. Гената обаче подхожда стратегически. Сяда до най-големия си враг.
Генчо: Аз не исках да идваш в нашето племе и се карах с жена ти.
Алекса: Харесвам го! Joy

# 624
Обаче определено това е най-добрия сезон на сериала до момента. С много превъзхожда първите три сезона.

# 625
Утре съм за Ралица. След това гледам докато участват Гого, Филип и Генчо. Дано да гледам и финала заради поне един от тях.

# 626
Фейгин с Жоро, Гената се разбра с Алекса, а най-близкият човек на Елица сега ще си бъде Алекса, а не Мира... Нещо ми се струва, че Мира може да се окаже изолирана повече от Генчо сега. Вики също ще е по-близка на Алекса, а някак си той диктува сега нещата, не Елица.

# 627
  • Другата България

ТушеВ!
Само те могат да измислят такъв екшън и сценарий.
Някой остана ли, който да не разбра от промото коя си тръгва?
Тези дето не разбраха от снимката преди това! Smile
Снимката можеше да означава всичко останало, но не и това, което сега се видя на промото.
На нея не се вижда и един от останалите червени в момента.
Море от любов, Биг Брадър и спойлер промотата. Продукцията не оставят нищо на въображението.... всичко трябва да издадат предварително.
Именно.

# 628
Генчо в началото не го харесвах изобщо, но с течение на играта все повече ми харесва и то точно тази негова черта, че е справедлив и си казва всичко! Мислех го за тъп, но реално от червеното племе мисля, че той влага най-много мисъл в играта!
Много се радвам, че повече хора намират у него това, което виждам и аз. Доказателство, че бързо слагаме хората в стереотипна рамка, а може и да са доста по- готини, отколкото си мислим, че им е *позволено*з

# 629
  • София
Промото винаги е подвеждащо!

Общи условия

Активация на акаунт