💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 9 (24.10 - 30.10)

• 147 873
  • 4 367
  •   1
Отговори
# 690
Божкеее, Елица е по-неприятна и от джафката. С нано са ми топ три отврат участници. Фифо и Гого в племе ще е супер. Горкия Генчо в змиярника. Кефи ме.

# 691
Всъщност по гадното дори не беше "саботажа" на отбора,  а това, че се хилеха гадно отстрани.  А пък като прочета, че и тормозени били. Ама горките, толкова изплашени изглеждаха.

# 692
И аз одобрявам постъпката на Фейгин и Мани. Раздаваха се на макс за сините, а бяха малтретирани психически от Виктория и Алекса, с мълчаливото съгласие на Гого.
Значи тях ги малтретират психически, а да скриеш части от пъзела и да се хилиш на чужд гръб какво е?

Каквото повикало, такова се обадило. Който сее вятър, жъне буря. Да продължавам ли с поговорките?

# 693
Най-интересен, за мен, беше разговорът на Генчо с Алекса. Опита се да го обвини в саботаж, а Алекса каза, че ако е знаел за липсваща част, щял да я потърси. Защо не се усетиха, че им липсва част?

# 694
Между другото си разсъждавам нещо тук. Мани е набеждавана за лоша, подмолна, нещо си от сорта. Аз не знам как може човек, който е спасявал човешки животи много пъти и е бил всеки ден пред “лицето” на смъртта, да бъде лош. Само виждам искрените и сълзи, просто си личи. А и понеже имам две дъщери, също дребнички и слаби, засега, направо си представям ако някой ден някой се държи с тях толкова лошо, нападателно, заплашително и накрая те излизат лошите, ами че аз ще трябва дя го лежа този човек (хипотетично разбира се). Колкото и да изглежда грозно саботирането, в случая не е безпочвено. В токсична среда не може да се чувства човек добре…
Дано вашите дъщери не срещнат моите синове.Само защото са дребнички и слаби  ще трябват да компенсират с мръсни игри!?
Предполагам, че има и други начини да се защитят срещу"викащи" пушилки дето само дим правят.
Изобщо не казвам, че моите дъщери биха правили мръсни игри на когото и да било. А и срещу тези “мръсни игри”, за които говорите, може без заплахи и стъпкване да се отвърне, не мислите ли? Нужно ли е с крясъци и заплахи?

# 695
Не знам, но на мен пак ми е мъчно за някого Sweat Smile Не одобрявам грам това, което направи Фейгин, но дано няма много хейт коментари,  защото мисля, че наистина е чувствителна. Сега и нея да я мисля.

# 696
  • София
Пуснах новата анкета! 😊

# 697
  • София
Егати двойните стандарти имате . Значи Цецо може да саботира Илиян,Виктория може да прецаква племето и да губят, да ги пресират постоянно, защото не оценявали с достойство височината на Цецо и Виктория,а точно последните няколко пъти дърпат племето назад и сега изведнъж Фегин и Мани били подли и гадни.Оцеляват момичетата, това е тяхната стратегия,след като останаха само двете в коалиция. Аз нямам търпение големия въздух Виктория да си ходи,само на думи става,на действия нула.

# 698
Не знам, но на мен пак ми е мъчно за някого Sweat Smile Не одобрявам грам това, което направи Фейгин, но дано няма много хейт коментари,  защото мисля, че наистина е чувствителна. Сега и нея да я мисля.
Споко, следващата седмица или още тая Джаферович ако почне дори и малко агитация срещу Гого, тогава ще се види що значи хейт. 🤣🤣🤣🤣🤣

# 699
  • София
Има ли някакъв лайф сега от участници?

# 700
  • Варна
Епизода беше страхотен!
Включих го по късно на запис, но много ми беше забавно.
Елица най- после получи Алекса след толкова седмици раздяла.
Мира  миличката само дето една свирка не врътна на Алекса: "Жените те чакахме"- патка!Леля Гена омая Алекса с три- четири изречения.
Фейгин и Мани голям номер им врътнаха на сините. Гената колкото и да саботира играта не можа да мине😁

# 701
Знам, че мнението ми ще ядоса много хора ама. Цялото това величаене по тоя Гоги супер много ме дразни, да топ играч е но категорично не е непобедим например аз се ссщам за поне 4 ма души плуващи по добрв от него. Цял сезон си седя необезпокояван, нека се докаже на арената.

# 702
Искам утре Елица да се разкара,за да може Алекса да се разгърне като самостоятелен играч. В негова полза ще е.
Реално погледнато и в нейна.

# 703
Мани на лайфа си каза, че не са се смеели на племето, а са им се срещнали погледите с Генчо и Георги, но са го монитрали все едно са се смеели на племето.

Като цяло мисля, че трябва с малко повече нюанс да се коментира и да се разбира, че може да разбираш дадена позиция и пак да не я одобряваш. Аз не бих могла да го направя, но и аз не съм човек, на когото Виктория ще говори по този начин.

И накрая - това е игра и толкоз.

# 704
Споко, следващата седмица или още тая Джаферович ако почне дори и малко агитация срещу Гого, тогава ще се види що значи хейт. 🤣🤣🤣🤣🤣
А, тогава и аз сигурно ще кажа някоя лоша дума. Smile Smile

Общи условия

Активация на акаунт