💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 9 (24.10 - 30.10)

• 147 612
  • 4 367
  •   1
Отговори
# 675
  • София
Генчо с поредната топ реч. Само с 5 приказки омая Алекса.
Гената е оратор номер 1 в историята на ИВ, не може да му се отрече.
Усеща хората и знае как да подходи с всеки един от тях.

# 676
  • София
С всички сили пожелавам на възхитените от подлостта на Мани и Фейгин, в близкото им обкръжение да им се случи същото! Тогава с ножа в гърба да ги защитават пак.
Как злобно се хилеха докато Гого се мъчеше! Rage

Нали всички сме наясно, че това е игра и е по правилата Simple Smile
Великомъченик Гого Simple Smile
То и животът е игра, както твърди Шекспир, но едва ли някой от нас би предпочел подлярчета около себе си.
Не спирам да се изненадвам, когато някой тук нарича Мани, Фейгин и Илиян коректни, пък и тормозени... От самото начало, задкулисно, разбира се /те само така могат/, кроиха шапките на останалите, а насреща си имаха директна и явна съпротива. Защо ли си мисля, че всеки, който оправдава действията им, би предпочел явна атака, отколкото мазна, перфидна и задкулисна гадост. Imp
Дали Мани би била финалист, се питам аз? Дали си е заслужавало?  Струваше ли си?

# 677
  • София
Само от приятел става предател.

Защо използвате думата предател за Мани и Фейгин? Кого точно са предали?
Агресорите? Няма как да предадеш противниковия лагер, защото изначално не си част от него, не си му приятел. Хората, които им крещяха и ги номирираха и щяха да ги номинират до край, те ли са предадените?

Какво трябваше да направят? Да наведат глава? Да се оставят по течението?

Толкова злоба и епитети за ход в нагласено риалити? Сериозно ли, хора?

# 678
Кой отпада според вас утре

Със сигурност Ралица. Анонсът беше нагласен да заблуди, че може да е Елица - ама вече им научихме финтовете, винаги досега после става наопаки. Ралица е чудесен човек и много дисциплиниран и трудолюбив спортист, но не е "куче", както примерно е Мишето и в този случай Елица. Победата на арената за Рали никога не е на всяка цена. Иначе, разбира се, тя се раздава и се бори много мъжки винаги, но очаквам Елица да я метне.

И по-нататък - очаквам Михаела, останала без Рали, да завърти някоя тайна афера отново, има склонност към това.   Може би някакъв таен план с новите, да видим.

# 679
Със срам в душата го пиша, но и аз да бях на мястото на момичетата Мани и Фейгин, щях или директно да саботирам, или просто да се влача и да не си давам зор. Представям си само останеше ли това племе цяло, колко токсичен престой щяха да имат те двете… Не си струва да си тровят нерви, да бъдат изсмуквани силите им по такъв начин, за да остават в това подобие на племе… За много хора Алекса бил спасителя на племето, за мен той е този, заради когото искат саботаж и то да се разпадне…

О, да, без срам, бих саботирала.
И Генчо трябваше да съботира..

Не знам кой ми е по-анти Елица или Алекса. 🤮

# 680
Генчо с поредната топ реч. Само с 5 приказки омая Алекса.
Гената е оратор номер 1 в историята на ИВ, не може да му се отрече.
Усеща хората и знае как да подходи с всеки един от тях.
Само си представям Гената и Радостина от сезон 1 в едно племе и една коалиция какво биха постигнали.

# 681
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Oправдавам постъпката на момичетата и на тяхно място бих направила същото.

Било предателство,било подло...Ама това е една игра и специално те двете,които са на дъното в Синия отбор,единственият им шанс да останат в игрите е да се разпаднат по други племена и да опитат с нови коалиции.
Не ви ли звучи логично? На ваше място щяхте ли да си кротувате и да си чакате изгонването по ред на номерата,както са ви нарочили мутрите?

Помислете преди да ги плюете.

Искам утре Елица да се разкара,за да може Алекса да се разгърне като самостоятелен играч. В негова полза ще е.

# 682
Скрит текст:
Хора, поне 20 човека пишат за заровената от Фейгин торбичка.
Нищо не видях аз, а на ми се гледа повторно цирк.
Моля кажете в кой момент точно се показва. Кога? Минута ме интересува, за да се увековечи с ГИФ и видео. Такова нещо досега не се е случвало в ИВ, поне не си спомням.
[/quote]
Точно преди да започнат да редят пъзела. Показаха фейгин да се навежда, взима едно дълго към 40 см нещо, видя се ясно, и мина пред колелото.
[/quote]
Не, там взема микрофоните, останалото се случва на самото трасе.

# 683
Между другото си разсъждавам нещо тук. Мани е набеждавана за лоша, подмолна, нещо си от сорта. Аз не знам как може човек, който е спасявал човешки животи много пъти и е бил всеки ден пред “лицето” на смъртта, да бъде лош. Само виждам искрените и сълзи, просто си личи. А и понеже имам две дъщери, също дребнички и слаби, засега, направо си представям ако някой ден някой се държи с тях толкова лошо, нападателно, заплашително и накрая те излизат лошите, ами че аз ще трябва дя го лежа този човек (хипотетично разбира се). Колкото и да изглежда грозно саботирането, в случая не е безпочвено. В токсична среда не може да се чувства човек добре…
Е то тука някой писа, че Мани като нищо щяла да отмъсти на пациент и да го осакати. Чак ми е неприятно да ги повтарям тия думи, ама ги имаше.
Средата е била откровено токсична, колко човека го отбелязаха. Виктория е изключително властна жена, а подкрепена с обожаващия я Цветан и Алекса, на когото беше удобна, си беше повярвала до безкрай. Яд ме е, че не попадна при Жени, та да си намери майстора.

# 684
И аз одобрявам постъпката на Фейгин и Мани. Раздаваха се на макс за сините, а бяха малтретирани психически от Виктория и Алекса, с мълчаливото съгласие на Гого.
Значи тях ги малтретират психически, а да скриеш части от пъзела и да се хилиш на чужд гръб какво е?

# 685
Голям смях ще е утре , това ако не е сценарии😅 тъкмо събраха Ромео и Жулиета и сега да вземе да отпадне на капитанска, голям филм ще е 😂

# 686
  • Буркина Фасо
Хора, поне 20 човека пишат за заровената от Фейгин торбичка.
Нищо не видях аз, а на ми се гледа повторно цирк.
Моля кажете в кой момент точно се показва. Кога? Минута ме интересува, за да се увековечи с ГИФ и видео. Такова нещо досега не се е случвало в ИВ, поне не си спомням.
когато бутаха лодката преди да влезнат в трапа.
извадиха едно парче от торбата и после с крак се опита да го зарие с пясък.

# 687
Това с пациента не съм го прочела, и се радвам.
Не знам кога обществото ще разбере, че лекарите и медицинските лица също са хора, че имат право на личен живот. Мани е тук в лицето на Мани, а не на работата, която представлява. Дребнаво е да се поставя равно на едното с другото и да се осъжда като отмъстителна, злобна и пресметлива от една такава постъпка. И да, вижте Виктория как реагира, когато казаха, че Мани е най- силната жена от тях, може би няма да я оправдаете, но поне малко ще разберете защо всячески искаше да се махне от това племе.

# 688
Между другото си разсъждавам нещо тук. Мани е набеждавана за лоша, подмолна, нещо си от сорта. Аз не знам как може човек, който е спасявал човешки животи много пъти и е бил всеки ден пред “лицето” на смъртта, да бъде лош. Само виждам искрените и сълзи, просто си личи. А и понеже имам две дъщери, също дребнички и слаби, засега, направо си представям ако някой ден някой се държи с тях толкова лошо, нападателно, заплашително и накрая те излизат лошите, ами че аз ще трябва дя го лежа този човек (хипотетично разбира се). Колкото и да изглежда грозно саботирането, в случая не е безпочвено. В токсична среда не може да се чувства човек добре…
Дано вашите дъщери не срещнат моите синове.Само защото са дребнички и слаби  ще трябват да компенсират с мръсни игри!?
Предполагам, че има и други начини да се защитят срещу"викащи" пушилки дето само дим правят.

# 689
  • София
Докато напиша, валия и In4hi са написали точно това, което мисля.
Като саботаж мога да си представя да се бавиш, да не даваш всичко от себе си, да се туткаш на пъзела... Но да отрежеш всякакъв шанс за победа, да седиш и да се хилиш доволно как другите се мъчат... Не мога да разбера. Беше ми омерзително за гледане.
Стига с тоя ежедневен тормоз, откъде знаем за него? От думите на другата страна. Пълната картина надали е тази. Ето, научихме от самия Илиян, че ги е дразнел нарочно с цел да му посегнат. Кроели са планове не се знае откога, но не и след отпадането му, за разпадане на племето. Е, съжалявам, но не мога да ги възприема като жертви. Беше ми жал донякъде за Фейгин, защото се терзаеше и луташе, но след днешната постъпка вече никак.

И да, предпочитам в обкръжението си хора, които ще викат, ще се карат, но в работата ще дават душа и сърце, а не да ти забият ножа в гърба с усмивка.

Сви ми се сърцето за Гого, който искаше да не е близо до човек със задни мисли, а дели стая с ...Мани!!
Правилно съм я посочила в анкетата за антипатични участници.

Общи условия

Активация на акаунт