💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 9 (24.10 - 30.10)

• 147 714
  • 4 367
  •   1
Отговори
# 645
Чета и мигам, верно ли наричате тази низост стратегия?
Аз я наричам възмездие.
Любимото ми племе беше унищожено в петък, заради Алекса, Виктория и Цецо. С мълчаливото съгласие на Гого. Аз тогава страдах за него и сега това е възмездието.

# 646
Кой отпада според вас утре

# 647
  • До сърцето...
Алексио ще играе с Гената и Вики и без пандата в алианс след битката на капитаните утре мисля.
А дано! Иска ми се да видя физиономията на мамчето, дето все дондуркаше Елица. Хак да и бъде!
Това всичко ако отпадне "правилния" капитан де. И ако Bengun се окаже пророк Mr. Green
Много "ако"-та...

# 648
Май Елица ще изхвърчи утре, тя е по-изморената от двете и пак ще им се наложи да ги вадят тия дънери.

Чудя се дали Мани и/или Фейгин са признали на някой за тази игра и че те са изхвърлили парчето. Или играчите сега като гледат, разбират как е станала загубата

# 649
  • София
Милата Фейгин така е подведена от Мани да саботира играта.Сега си мисли, че се е спасила, а не само, че не е, ами не даде шансове и на изгората си.

# 650
Имам да чета 41 стр., но искам първо да кажа:имам малки деца и току-що установих, че им липсват първите седем.И не защото не съм им ги дала, а защото съм ги направила непригодни за този свят.Защото съм ги направила  мишени в ръцете на разни малки пикли и пикльовци( Не се втрисайте, тук и по-грозни епитети има), които ще ги мачкат и тъпчат, а те няма да разберат откъде им идва.
Ама им крещяли ,викали и т.н и това ги оправдава в очите на тези правещи същото и в живота!   Жалко, че въобще такова поведение е разбираемо!
Адмирации за Гого, Алекса и Виктория, които днес се бориха срещу всички останали! И дори Гената им издуха... На тези двете... На тези двете.... Ох , няма да го напиша!
Желая само да се изправят в битка ,в която си тръгват и двете, а отвън МодЪла да им бърше...

# 651
Кой отпада според вас утре
Димо и Ралица!

# 652
  • Варна
Ами...каквото сам си направиш...Фейгин, Фейгин, защо? Струваше ли си това? Доволна ли си от себе си?
Колкото и да ревеш, предстои ти от утре трудно да излизаш сред хора. ,,Всяко чудо за 3 дни" е казал народа, но ще са ти трудни тези дни, повярвай!
Ако анкетата от вчера беше тук, бих сложила точно Фейгин.

# 653
Искам само да кажа, че след пожълтяването на Гого, той буквално стана позлатен. Ще обясня какво имам предвид- първо- емоциите, които изпитваше, тъгата, че напуска нещо, от което е бил част с цялото си сърце и душа. Искрената радост, когато го извикаха първи- Ей, хора, много са Алексовци, дето ще се бият в гърдите от този факт, малко мъже са като Гого - да ти се стопли душата, че те оценяват, да го оцениш и ти. С размислите си за новото племе елиминира всякакви наши мрънкания относно това дава ли си сметка какво става или не, не само е наясно, сигурно се досеща за повече и от нас. Просто е почтен, точен, човек на място. Та да, повечето постове са леко преувеличени в стил Гого, този е сериозен от-до. Благодаря на продукцията за това момче!

# 654
С всички сили пожелавам на възхитените от подлостта на Мани и Фейгин, в близкото им обкръжение да им се случи същото! Тогава с ножа в гърба да ги защитават пак.
Как злобно се хилеха докато Гого се мъчеше! Rage

Каква подлост?
Какво обкръжение?
Това е игра.
Браво на момичетата за смелостта.
Аз се надявам момичета на техните години никога да не бъде подлагана на ежедневен психо тормоз като този в играта

# 655
  • София
С всички сили пожелавам на възхитените от подлостта на Мани и Фейгин, в близкото им обкръжение да им се случи същото! Тогава с ножа в гърба да ги защитават пак.
Как злобно се хилеха докато Гого се мъчеше! Rage
Що с тези клетви?  😁
Това е игра и битка за оцеляване.
Интересно ми е да разбера, ти би ли се жертвала в името на хора, които те тормозят, обиждат, номинират и искат да те изгонят?
Въпросът е реторичен.

# 656
Хора какво го жалите Гого все едно е невръстно пеленаче. И аз съм от фенките, но го искам повече уморен, потен и изтощен излизащ от прахта на битката сломил враговете. 😂Гладиатор не сте ли гледали? Къф ще е тоя воин да си лежичка на спокойно или да суети в кухнята.

# 657
Получи си го Алекса Мирослава. Да си го ползва със здраве! Simple Smile

За да е пълен филма, Генчо ще стане дясната ръка на новия крал, а Мира без царицата си ще плаче на рамото на Зори, която пък ще извърти платната за петнадесети пъп по посока на вятъра. Жорката и Фейгин ще се чудят как да оцелеят в племето Титаник.

# 658
  • София
Хора, поне 20 човека пишат за заровената от Фейгин торбичка.
Нищо не видях аз, а на ми се гледа повторно цирк.
Моля кажете в кой момент точно се показва. Кога? Минута ме интересува, за да се увековечи с ГИФ и видео. Такова нещо досега не се е случвало в ИВ, поне не си спомням.

# 659
Отвратена, погнусена съм от играта на тези двете. Не искам да им споменавам имената. Няма да стигнат далече. Докато 3-мата сини, които се бореха със зъби и нокти срещу 2 отбора и 2-ма предатели си оставиха сърцето и душата в битката, ехидните лицемерки злорадстваха. Каквито са там, такива ще са и в живота. Бррр, да няма човек допир до такива. Гнус ме е.

Общи условия

Активация на акаунт