💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 9 (24.10 - 30.10)

• 148 131
  • 4 367
  •   1
Отговори
# 735
Ама какво племе са непобедимите в момента - шарено като един клас ученици. Вики - бунтарката, която не слуша и редовно получава забележки, Алекса - тарикатът - когато може ще препише и всички му се кефят, Елица - с тежък пубертет и първа любов, Зори - изоставащото дете, което лятото трябва да ходи на поправка, Мира - кифлата красавица, Георги - весел лек характер, гледа да си хапва хубаво, че да порасне и Гената - знаменосец на откриването на учебната година, редовно държи речи, социално активен и в учкома и малко го мразят заради това
Простете лиричните ми отклонения, обаче са ми много забавни в този състав Joy

# 736
  • Варна
А забелязахте ли , че всеки път щом даваха откъсии от масата в стопанството при червените, Георги постоянно беше с чинията и бучкаше нещо, поне три пъти го видях 🤣

Последна редакция: пн, 24 окт 2022, 23:45 от don domat

# 737
Хора, тази тема ще бие рекорда на предната!
За лека нощ пожелавам на всички да реагират като Генчо - всичко се обърква, номинират те, оставаш сам срещу играчи и продукция обаче лягаш на слънце и почваш да си се забавляваш - от лимоните, лимонада прави. И аз понякога много се паля и се ядосвам и ви разбирам, ама не си заслужава особено за фикшън, който не се случва на нас.
Дяволо, много моля другата корица с Гената нахилен! Joy
Много си права. И за Гената, и за всичко.
Ама за Гената да кажа - всичките му планове се объркаха, коалиция няма, сигурни хора зад гърба си няма, обаче човекът продължава напред без отчаяние.

Иначе монетата винаги има две страни, затова нека запазим добрия тон и един към друг, и към участниците.

# 738
Чувството ми за хумор умря, а душата ми е омърсена от двете подли момичета. Дори няма да им споменавам имената. Не ми се вирее в такъв свят.

# 739
  • Стара Загора
В анкетата от мен.

1. Искам Елица да си тръгне. Загуби много от ореола, който и даваше олимпийския медал, нека запази каквото е останало за запазване.
2. Жълт бях, Жълт оставам до края на формата.
3. Гого и Мани са страхотни попълнения в отбора на Жълтите. Топ драфт.
4. От двамата харесвам повече Димо. Бих сменил Ралица, него бих оставил, защото от време на време има страхотни попадения като коментатор.
5. Да, одобрявам саботажа на Мани и Фейгин. Каквото повикало - такова се обадило.
  Спестявам си писането и на 100% се присъединявам към всеки отговор.

# 740
Е аз не се дразня много на постъпката на Мани и Фейгин, защото останалите не само не им бяха близки, но си бяха в открита война с тях. Не е като някой, на който нищо не си му направил, да те прецака. А четворката се раздаде на макс, защото искаха да се запазят като група и да продължават да командват. Със сигурност няма да тръгнат да се раздават за Мани и Фейгин. Също така доста рано видяха, че им няма едното парче, да бяха почнали да го търсят ..

# 741
Нека да не се хвърлят обиди към Мани и Фейгин, дори без такива пак може да се изрази възмущение от действията им. И за всеки друг от участниците важи.

Оууу, ако Ралица ги издъни по този начин, са пътници и двете, не че като нови в племената не са, защото като цяло новите ги пускат по пързалката, но мишените ще ги имат в момента щом информират отборите за действията им.

EdelV, сега след разпада на сините червените са ми любими, - толкова са шаренки като играчи и характери Grinning

# 742
Въпреки хейта, Виктория за мен си остава силен играч. Типичен лъв. Вика, пали се, обяснява се, но когато отиде на битка се раздава докрай и защитава племето с цената на всичко. Не е имала пестене там. Предпочитам такива хора.
Цецо отнесе много хейт, но беше изключително провокиран от интригантите, които не са никакви жертви, а тихи агресори.
Между другото волейболистите винаги викат на мач. Така се надъхва отборът.
Не натрапвам мнение на инакомислещите, но 100 пъти бих предпочела искреността пред лицемерието.

# 743
  • Другата България
Аз съм изненадана как хора, които само преди дни тук сипеха огън и жупел по Цветан и въжето ИМ с Илиян, сега намират постъпката на Мани и Фейгин за най-правилното нещо в играта. Всъщност, не съм изненадана, отново ще стигна до баналния сигурно вече субективизъм, но поне нека сме последователни. Аз поне се опитвам да съм, затова и отново ще кажа - и онова беше в реда на играта, и това е в реда на играта. Всеки си пази кожата и иска да се спаси. Само че, за мен тънката, или не толкова разлика е, че онова на Цветан беше индивидуално, докато тук беше отборно. Двете “малки момиченца“ прецакаха не само Алекса и Вики, но и Гого, когото не спираха да твърдят, че харесват, и който сега е “единствената опора на Мани“ в новото племе. Да, знам, че всичко е сценарий, затова и се ограничавам в чувствата си, или поне се опитвам, въпреки първоначалния ми афект. Знам и че е монтаж, както знам, че и всичко, или почти с Виктория и Алекса, дори и Цветан, също не е точно това, което ни се показа. Но за Мани от ден първи пиша, че не ми допада, при нея съм последователна. И наистина искам да отпада колкото се може по-скоро. Да не говорим колко дразнещо ми идва вече това :“Направихме го заради Илиян“, “това е заради Илиян“, “следвахме плана на Илиян“. Все едно е умрял тоя Илиян, същото и с Вики с Цветан. Доста преекспонирано. Отново обаче ще кажа, че Илиян дори и да е искал, да не е постигнал такъв ефект, какъвто постигна. Няма да чета във ФБ, защото вероятно е грозно, нито ще гледам лайфове. Не мога да си ги причиня.

# 744
ВИКАЩИ ??Те само да викаха с мед да ги намажеш. Цецо клоуна- в прощалната си реч- обиди на тема външен вид жена . Позволяват си да се държат с тези хора , като с подчинени. Това не е викане , викаше онази мацка с бретона , и на нея изобщо никой не и се дразнеше. Да изиграеш агресивния противник, който не ти е противник само игрово а и социално те мачка, и то не с бездействие а с ход, за мен е страхотна постъпка, за разлика от празнословията и на Алекса и на Генча , девойките стоят зад думите си. (ролите си хайде)
За съжаление малко хора ще разберат думите ви. Добри прозрения имате. Даже бас ловя, че повечето, които казват, колко долна е постъпката им, биха направили ако не същото, то подобно нещо. Явно не знаят какво е да си толкова време сред агресори. Понеже аз имам опит с такъв тип хора, подкрепям написаното от вас, а и постъпката на момичетата.

# 745
  • София
За малко надникнах във fb:

Добре го хранят Илиян... Stuck Out Tongue Winking Eye

# 746
Хайде сега. омърсени съфорумки, а не бяхте омърсени като две момичета бяха брутално мачкани и заплашвани, сама защото не играха по свирката на сръбския падишах.

# 747
  • София
1. Много искам Елица да си тръгне, но е ясно, че няма така да се получи и Рали е аут.
2. Синя бях, вече жълта.
3. Супер избор на Безстрашните с Мани и Гого.
4. И Димо и Ралица харесвам като водещи, свикнала съм им и не бих искала промяна.
5. Браво на Мани, браво на Фейгин, страхотни сте, момичета! Илияне, липсваш!

# 748

Merri_An

Гого сам се прецака, никой не го е прецаквал!

# 749
Въпреки хейта, Виктория за мен си остава силен играч. Типичен лъв. Вика, пали се, обяснява се, но когато отиде на битка се раздава докрай и защитава племето с цената на всичко. Не е имала пестене там. Предпочитам такива хора.
Цецо отнесе много хейт, но беше изключително провокиран от интригантите, които не са никакви жертви, а тихи агресори.
Между другото волейболистите винаги викат на мач. Така се надъхва отборът.
Не натрапвам мнение на инакомислещите, но 100 пъти бих предпочела искреността пред лицемерието.

Всеки човек предпочита искреността пред лицемерието, хватката е да го разпознаеш ..Yum
За мен лицемерни са и Цецо и Виктория, на няколко пъти подлъгаха и измамиха другата коалиция. Крещят "истини" само към хора които считат за по-слаби (не физически , а коалиционно ) едва когато взеха властта с помоща на Алекса

Общи условия

Активация на акаунт