💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 9 (24.10 - 30.10)

• 147 530
  • 4 367
  •   1
Отговори
# 750
  • София
Странно е наистина, подлост и предателство са нещо нормално.

# 751
Много съм за Гената на корица. Това ми е играчът преобърнал мнението за себе си на 180. Както ми беше леля Гена в началото така сега ми е абсолютен фаворит от тяхното племе, да не кажа топ 5, че и 3 като се замисля.

От всички с профил горила из сезоните е най-смел, прям, обективен, че и му сече акъла на пълни обороти. Я се обадете, ако има и други фенки да си направим и ние скромно клубче. Ама не значи, че оттеглям членството от на Гого и Фифо агитките. 😁

# 752
  • София
Не натрапвам мнение на инакомислещите, но 100 пъти бих предпочела искреността пред лицемерието.
Коя искреност предпочиташ? Тази на Виктория или на Алекса? На тях лицемерието им е неприсъщо… Голям смях 😂
Май гледаме различни предавания.

# 753
Рядко гледам реалити предавания, понякога само тези с битки, защото се възхищавам на силата, уменията и волята на участниците. Почти не следя взаимоотношенията между различните участници, защото знам /предимно от някои американски подобни/, че това е игра, стратегия, тактика. Освен това има и монтаж - определят се някакви линии на поведение в зависимост от характерите на участниците, взаимоотношенията им, колкото повече "сеир" или любов, по-добре, нагласите на зрителите се насочват чрез монтажите на излъчваните ситуации. И сега не съм убедена, че всичко, което ни е показано като агресия от страна на Виктория, Цецо, двойната игра на Алекса, е на 100 % истина - да, имало е, но какво и колко точно - не съм сигурна.

Дали са прави Мани и Фейгин за саботажа - за мен не, защото мразя предателството, винаги съм предпочитала дискусията, отстояването на мнения, особено когато става въпрос за "племе", за хора, с които седмици наред си споделя и воли и неволи.

Само се чудя на Фейгин, вярно че е младо момиче, но все пак тя е шампионка в различни състезания, публична спортна личност е, предполагам че ще продължи да се състезава и дано да е успешна. Е, ако това, което направи е нейната представа за fair play, какво ли би било мнението за това на другите спортисти от нейната общност?

# 754
Гледах лайфа на Мани, Илиян и Касим, Мирела също се включи за малко.
Това, дето уж Цецо бил изкарал Касим от стаята като не искал да излиза - нищо подобно, събирали се за вечеря, но всички подранили и Касим още се оправял. Виктория отишла да го извика и го били изкарали, че се отделял.
Георги се включи с коментар и писа, че и той на тяхно място би саботирал, ако бил с Виктория и Алекса заедно.

Много грозни думи се пишеха в коментарите, не знам какъв трябва да си, че да кълнеш някой от риалити…

# 755
Чак пък брутално мачкани не видях да са били. Приемам другите за по-емоционални и невъздържани, но не допускам някой да постъпи чак толкова долно.
И е различно да не се раздават докрай от това съзнателно да обрекат играта избачално на загуба. И какво толкова им е направил Гого например, че и той да го отнесе? При това е ясно, че ще е първият на пангара.
Но е факт, че останалите са ги подценили. Ключово е било след отпадането на Илиян да ги привлекат и прикоткат по някакъв начин.

# 756
Не ви ли прави впечатление, че изровиха две (2) парчета от пясъка, а Фейгин извади и зарови (толкова демонстративно, едва ли е останал човек, който не е видял) само едно (1). Пита се в задачата, кой зарови второто парче? Simple Smile

# 757
Ама как може да сравнявате играта на Цецо с тази на Мани и Фейгин. Цецо игра стратегически и опонента му виждаше това и можеше да противодейства. Тука бе 'надежда" всяка оставете". Без да съм адвокат на  викащите от сините, ми се ще да чуя една заплаха към Мани и Фейгин. Ама наистина заплаха. Обаче "Ще те номинирам" не е заплаха, а в реда на играта. Интересно ми е Илиянчо дали каза нещо за провокациите да им посегнат физически. Пък нека ми говорят после за психически тормоз. Накрая ще се окаже, че май те са играли мръсната повече. Което също е стратегия все пак.

Zaedno, може би дадоха само едното, ама явно са се подсигурили момичетата

# 758
  • Другата България
Забравих още нещо, което вече може да напиша, след като стана ясно разпределението в племената. Много отдавна дадох една прогноза /когато Алекса влезе при сините/, че ако има някой, който би могъл да отстрани Фифо, с помощта на продукцията, то ще е именно Алекса. Сега с това, че са в различни племена, си я затвърждавам. Освен това, вече писах, че според мен Гого ще “падне“ жертва много по-рано заради естествено, дружинната и нейните стратегии. Като гледам съперниците, залагам на Алекса отново, в най-лошия случай Генчо със силова игра, многокомпонентна. Освен това, отново на база състав на племената, предвиждам ако утре Елица отпадне, което смятам, че ще се случи, Вики и Алекса да станат силен съюз, и да отстрелят Фейгин на първо място, не знам само как ще станат нещата с Гошо. И после, ако Генчо се присъедини към тях, което мисля че ще стане, да продължат със Зорница и Мира. Тъй че “малките момиченца“ направиха услуга на най-големите си врагове, ще направят, ако разбира се това стане. Но пък ще бъде отстрелян Гого. Дано греша за него, но ако Евгения остане вярна на това, което последно каза тази вечер, то следва да започне именно с новите. Силно се надявам първа да е Мани. И да греша за Гого.
С две думи - с това разпределение Алекса го направиха трудно достижим. Дори томахавката мисля, че ако Елица отпадне, ще я използва за Вики.

# 759
Знам, че мнението ми ще ядоса много хора ама. Цялото това величаене по тоя Гоги супер много ме дразни, да топ играч е но категорично не е непобедим например аз се ссщам за поне 4 ма души плуващи по добрв от него. Цял сезон си седя необезпокояван, нека се докаже на арената.

Никой не е казвал, че е непобедим, нито пък че е най-добър плувец. А на арената се е доказал повече от повечето други, да не кажа всички. И най-накрая, не става въпрос за величаене, а за симпатии.

# 760
  • София
Не ви ли прави впечатление, че изровиха две (2) парчета от пясъка, а Фейгин извади и зарови (толкова демонстративно, едва ли е останал човек, който не е видял) само едно (1). Пита се в задачата, кой зарови второто парче? Simple Smile
Само едно е липсващото парче.

# 761
  • Където морето целува небето...
Хайде да си го кажем като Генчо в очите, че ако Гого (Свети Мъченик) не беше в това племе, то нямаше така да се скача срещу момичетата.
Този култ вече става страшен. На Гого му е време да се разходи до арената все пак. А и ще оплакнете очи.

# 762
Ама как може да сравнявате играта на Цецо с тази на Мани и Фейгин. Цецо игра стратегически и опонента му виждаше това и можеше да противодейства. Тука бе 'надежда" всяка оставете". Без да съм адвокат на  викащите от сините, ми се ще да чуя една заплаха към Мани и Фейгин. Ама наистина заплаха. Обаче "Ще те номинирам" не е заплаха, а в реда на играта. Интересно ми е Илиянчо дали каза нещо за провокациите да им посегнат физически. Пък нека ми говорят после за психически тормоз. Накрая ще се окаже, че май те са играли мръсната повече. Което също е стратегия все пак.
"Ще ви съсипя", "Ако се върна няма да ви оставя нито ден", "Всеки ще си получи заслуженото", "Не си ме чул да ти викам още", "Ти да мълчиш"...

Когато Цецо беше номиниран и Вики крещеше за не знам кой път Мани се опита да обясни, да й отговори и Виктория си метна ръцете и каза "Няма какво да говорим" и категорично отказа да води диалог като само до преди секунди викаше и нареждаше човека срещу себе си.

# 763
Въпреки хейта, Виктория за мен си остава силен играч. Типичен лъв. Вика, пали се, обяснява се, но когато отиде на битка се раздава докрай и защитава племето с цената на всичко. Не е имала пестене там. Предпочитам такива хора.
Цецо отнесе много хейт, но беше изключително провокиран от интригантите, които не са никакви жертви, а тихи агресори.
Между другото волейболистите винаги викат на мач. Така се надъхва отборът.
Не натрапвам мнение на инакомислещите, но 100 пъти бих предпочела искреността пред лицемерието.

Всеки човек предпочита искреността пред лицемерието, хватката е да го разпознаеш ..Yum
За мен лицемерни са и Цецо и Виктория, на няколко пъти подлъгаха и измамиха другата коалиция. Крещят "истини" само към хора които считат за по-слаби (не физически , а коалиционно ) едва когато взеха властта с помоща на Алекса
Смятам, че лицемерен в коалицията може да се нарече Алекса (което не му пречи да се раздава в игрите), а не Виктория и Цецо, но това си е моето усещане за хората. Всеки има право на такова.

# 764
  • София
Хайде сега. омърсени съфорумки, а не бяхте омърсени като две момичета бяха брутално мачкани и заплашвани, сама защото не играха по свирката на сръбския падишах.

Само че Гого е от това племе. Ако той не бе там, нямаше да го има този хейт. Гого има армия от фенове и тук и във Фейса и в Инстаграм. Гого е любимеца на хората ИВ. И с право. Уникален е. Фифо е след него, не с много, но не и с малко. Мъжете са много зад Фифо, докато зад Гого са и мъже и жени. Лудница.
И въпреки това чета сега Фейса, има доста хора, които оправдават постъпката им. Не е чак такава сеч, това идва да покаже колко много хората са против Вики и Алекса.
Общо взето така като преглеждам по диагонала е 2 към 1 срещу тях, но аз очаквах да е много, много повече. А и отделно Мани и Фейгин бяха любимки на много хора и трудно ей така ще се откажат от тях толкова лесно, за това и явно я няма тази масова сеч, каквато би станала ако да речем Джаферович бе направила такова нещо или пък ако Гого бе потърпевш, но без дразнителите Алекса и Вики в племето.

Последна редакция: вт, 25 окт 2022, 00:09 от Diavolo

Общи условия

Активация на акаунт