💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 9 (24.10 - 30.10)

• 147 873
  • 4 367
  •   1
Отговори
# 480
Леле, Мирослава каква страхотна фигура и коремни мускули.

# 481
# 482
По кофти финал не бях гледала.Жалко!

# 483
  • София
Ужас.
голям цирк. Кажете в кой кадър се вижда изхвърлената торбичка от Фейгин, че аз не гледах много внимателно, че пиша тук.
Ако го има на кадър, това ще е брутално.
Много грозно.

# 484
Лайфовете ще са интересни днес...

# 485
Как не ги е срам тези уж крехки и лицемерни момиченца ,така гадно да саботират ? 😡 А Фейгин в синхрони твърдеше ,че са и като семейство. Дано никога някой ,който твърди ,че сме семейство не е като тях.🤮 Ако са така и зад камерите с право са им крещели Алекса и Вики. И аз да съм щях да им крещя. Крехки били...За мен са нагли и безочливи без грам възпитание и спортменство.

# 486
Грозно...много грозно, момичета....Не ви отива Mask

# 487
Нямам думи. Просто нямам. Не знам къде гледат от продукцията. Не знам друг такъв случай за 4 сезона.
И Мани и Фейгин олекнаха. Много низка постъпка

# 488
Ето, че в действителност Гого и Виктория успяха да наредят пъзела си преди Безстрашните.

Последна редакция: вт, 25 окт 2022, 01:16 от nnaa34

# 489
  • София
Отвратително разочарование от Фейгин и Мани. Супер долно.

# 490
Хайде сега защото е Гого, ако имал преднина щял да нареди. Ми като ги гледам как са изгубени с Вики и с преднина нямаше да наредят пъзела първи. Та те дори не знаят, че трябва да слагат и рамката, а навиват празни ходове. Каква преднина да имаха? Знам, че на Гоговите фенки не им е приятно, но го няма на пъзелите. В комплект с Виктория пък съвсем.
Както се видя, Виктория и Гого бяха готови преди Червените.

# 491
Ей, голяма гнус са тези момичета! Жалко за тях, дано си дават сметка колко загубиха в този момент.

Сега надявам се да е ясно защо Гого не иска да комуникира с тях.

# 492
На един от кадрите дават как Мани казва на Фейгин да скрие една част. Не съм сигурна дали в действителност се вижда кога го прави.
Ужас.
голям цирк. Кажете в кой кадър се вижда изхвърлената торбичка от Фейгин, че аз не гледах много внимателно, че пиша тук.
Ако го има на кадът, това ще е брутално.
Много грозно.

# 493
Фейгин и Мани ли го направиха това??

# 494
  • Бургас
Гадна постъпка от млади момичета. Отвратително.

Общи условия

Активация на акаунт