💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 9 (24.10 - 30.10)

• 148 279
  • 4 367
  •   1
Отговори
# 705
Много съм доволна от сериала. И как се разпределиха племената и всичко, имам чувството, че Тупарев работи за мен..пък дори не му плащам Joy
Генчо баш хитрягата, веднага се присламчи и сега ми е интересно с две алфи , коя ще победи. И двамата не са ми любимци, така, че ще гледам битката безпристрастно и нека по-добрият победи.
 Надявам се Мани да налее малко акъл на Гогича, който се носи по течението и е на принципа каквото стане . Нейната практичност и хитринка, и неговите способности могат да направят железен тандем. Това са ми двамата най-любими персонажа през цялото време, надявам се да придърпат и Фифо .
Съвсем категорично съм за жълтия отбор ,
На предните игри си спомням спорихме, по точно всички бяхме единодушни, че никой никога не може да оцелее сингъл в това предаване..колкото и да е добър. В момента, ако Гого спечели - значи всичко е възможно..ако загуби дори той..значи наистина е невъзможно и не вярвам някога друг да успее

# 706
  • софия
Гого и Фифо в един отбор. На практика стават непобедими.
Гого и Мани в една стая, ухааа, ех, щеше да е хубаво ама, уви.
Защо пишете, че избора на Жълтите е лош? Да не са луди да взимат човек с една торба грошове. А и Гого е много по-добър от Алекса като играч, изобщо са несравними. И да не са луди да взимат кречеталото Вики. Взеха двамата най-добри. Гого и Мани. Само някой луд би сторил друго.
 Е тук вече не сме на едно мнение. На теория са непобедими. На практика Джаферович е също в този отбор...

# 707
Гадното за мен е, че го направиха тайно. Като са толкова обидени и оскърбени да бяха си го казали открито - саботираме и толкова. А не да се крият като някакви жалки мизерни мишки. И да лъжат и да се хилят. Кажи си открито мнението бе, нали уж ти е важно...

# 708
Знам, че мнението ми ще ядоса много хора ама. Цялото това величаене по тоя Гоги супер много ме дразни, да топ играч е но категорично не е непобедим например аз се ссщам за поне 4 ма души плуващи по добрв от него. Цял сезон си седя необезпокояван, нека се докаже на арената.
Не е само защото е топ играч - като човек също е хубав човек,  а и изглежда добре. Та оттам се получава така, иначе се съгласявам, че е дразнещо. Аз гледам да редувам понякога например с Гената, той е съвсем друг тип, който е готин, ама не се получава много Гого като все е УАУ. Иначе да, съгласна съм, че е дразнещо, даже самият ми този пост е такъв. 🤣🤣🤣🤣🤣🤣

# 709
  • София
Имам лошо предчувствие за петък - Гого vs Генчо на елиминация. Генчо отпада.

Утре по всяка вероятност Ралица е аут. Тежко ще приема тази загуба баш срещу Елица. Семейството ще се напълни с много грошове и нямат бутане.

# 710
Виктория още в началото каза "липсва парче", няколко пъти го каза докато сглобяваха. Но тъй като те са отваряли торбите, които са били затворени, не са заподозрели защо нямат част, вероятно, мое мнение, са си помислили, че просто не съм им дали и е грешка от продукцията.

Аз отново казвам, за мен, не самото криене, а поведението им по време на реденето бе кофти на Мани и Алекс.

Няма непобедими, в това число и Гого, винаги може да ти скроят шапката с някоя игра.

# 711
  • София
Не съм съгласен, че толкова грозно саботираха М и Ф. Аз лично бих се заканвал и фучал и в хода на битката да кажа майната му и да се раздам за племето си, ама сигурно за това и няма да имам шанс в подобен формат, защото съм малко наивен и честолюбив... Не оправдавам постъпката им, но ги разбирам...
За тази тяхна постъпка, Вики и Алекса са главните виновници след психологическия тормоз наложен над тях. Крясъци, заплахи... Не става така. След като дойде Алекса разделението стана още по-голямо, въпреки победите на терена. Двата лагера така и не протегнаха ръка и всичко това заради фиксацията на Вики върху Цецо. От там тръгна целия проблем и никой не се усети за точно тази ябълка на раздора. Така че монетата има две страни.
Аз лично не бих направил това което направиха Мани и Фейгин, но ги разбирам защо го направиха.

# 712
На лайф в ИГ са в момента Мани, Илиян и Фейгин. Казаха, че са давали много малко от скандалите и виковете по тях и не ми е трудно да вярвам от малкото видяно. Виктория нон стоп е крещяла.

И едно много непопулярно мнение, но ще си кажа. Евала на Илиян, докрай им остана верен на тези момичета и си ги защитава. Едно, което направи в петък, но и сега продължава да се застъпва за тях. Негова и била идеята за саботажа, но като отпадна можеше да се покрие и да ги остави да си обират хейта сами днес. Сега е в лайфа заедно с тях, обеснява за плана си и се опитва да насочи вината към себе си, оправдавайки ги. Ей това е приятел. Алекса излъга своите хора и не му се откъснаха 50 гроша за Цецо. Виктория знаем колко точно чувства е имала към Цветан към днешен ден.

Последна редакция: вт, 25 окт 2022, 00:00 от dakota14

# 713
О, не я мислете изобщо Фейгин. Такива хора с маската на невинността и вечно някой друг го накарал да направи нещо гадно много добре се нагаждат и оправят в живота.

# 714
Не оправдавам постъпката им, но ги разбирам...

Мисля, че това е разковничето. Да има нюанс.

# 715
Генчо все повече ме кефи и хич не е глупав. Браво.
Мишки не понасям.

# 716
Между другото си разсъждавам нещо тук. Мани е набеждавана за лоша, подмолна, нещо си от сорта. Аз не знам как може човек, който е спасявал човешки животи много пъти и е бил всеки ден пред “лицето” на смъртта, да бъде лош. Само виждам искрените и сълзи, просто си личи. А и понеже имам две дъщери, също дребнички и слаби, засега, направо си представям ако някой ден някой се държи с тях толкова лошо, нападателно, заплашително и накрая те излизат лошите, ами че аз ще трябва дя го лежа този човек (хипотетично разбира се). Колкото и да изглежда грозно саботирането, в случая не е безпочвено. В токсична среда не може да се чувства човек добре…
Дано вашите дъщери не срещнат моите синове.Само защото са дребнички и слаби  ще трябват да компенсират с мръсни игри!?
Предполагам, че има и други начини да се защитят срещу"викащи" пушилки дето само дим правят.
Изобщо не казвам, че моите дъщери биха правили мръсни игри на когото и да било. А и срещу тези “мръсни игри”, за които говорите, може без заплахи и стъпкване да се отвърне, не мислите ли? Нужно ли е с крясъци и заплахи?
Смятам!
Но от поста Ви прочитам, че ще/ и оправдавате подобно поведение като ответен удар ,само защото някой Ви/Им е повишил тон.
В другата тема писах, че с "викащи "мога да се справя, но с мръсни душици не.
Така че спирам дебата, нямам повече аргументи.

# 717
Мда, представям си как би минал разговора, ако Мани и Фейгин съобщят, че не смятат да играят на битката и че искат племето да се разпадне. Виктория и Алекса щяха да ги вдигнат в небето. Защо да си го причиняват?
Оправдавам постъпката на момичетата, а и смятам, че им беше неприятно да го направят това, но бяха в безизходица. Така поне си осигуряват последните дни/седмици (докъдето и да стигнат) в нова, по-малко токсична среда, сред нови хора, а и с някакъв, дори и минимален шанс, да стигнат по-напред.

# 718
  • София
Не съм съгласен, че толкова грозно саботираха М и Ф. Аз лично бих се заканвал и фучал и в хода на битката да кажа майната му и да се раздам за племето си, ама сигурно за това и няма да имам шанс в подобен формат, защото съм малко наивен и честолюбив... Не оправдавам постъпката им, но ги разбирам...
За тази тяхна постъпка, Вики и Алекса са главните виновници след психологическия тормоз наложен над тях. Крясъци, заплахи... Не става така. След като дойде Алекса разделението стана още по-голямо, въпреки победите на терена. Двата лагера така и не протегнаха ръка и всичко това заради фиксацията на Вики върху Цецо. От там тръгна целия проблем и никой не се усети за точно тази ябълка на раздора. Така че монетата има две страни.
Аз лично не бих направил това което направиха Мани и Фейгин, но ги разбирам защо го направиха.
И защо го направиха? Кого саботираха? Кой от тях има полза и в чия вреда е?

# 719
В анкетата от мен.

1. Искам Елица да си тръгне. Загуби много от ореола, който и даваше олимпийския медал, нека запази каквото е останало за запазване.
2. Жълт бях, Жълт оставам до края на формата.
3. Гого и Мани са страхотни попълнения в отбора на Жълтите. Топ драфт.
4. От двамата харесвам повече Димо. Бих сменил Ралица, него бих оставил, защото от време на време има страхотни попадения като коментатор.
5. Да, одобрявам саботажа на Мани и Фейгин. Каквото повикало - такова се обадило.

Общи условия

Активация на акаунт