💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 9 (24.10 - 30.10)

• 147 714
  • 4 367
  •   1
Отговори
# 720
Постъпката на мани и фейгин е отвратителна. Досега толкова мерзавско поведение не е имало. Може да се обясняват колкото си искат, но факт е, че се изложиха. И за какво?  Раздели се с уж приятелката, ще е номинирана... Къде И е по-сигурното? От трън та на глог, та и по-зле даже. Хем подло и злобно хем и неспортменско и тъпо парче се оказаха мани и фейгин.

# 721
Хора, тази тема ще бие рекорда на предната!
За лека нощ пожелавам на всички да реагират като Генчо - всичко се обърква, номинират те, оставаш сам срещу играчи и продукция обаче лягаш на слънце и почваш да си се забавляваш - от лимоните, лимонада прави. И аз понякога много се паля и се ядосвам и ви разбирам, ама не си заслужава особено за фикшън, който не се случва на нас.
Дяволо, много моля другата корица с Гената нахилен! Joy

# 722
Айде стига с тая Мани и Фейгин, много се вживявате това е игра !!! А дългия като разклати въжето и Илиян падна , не изпадахте в такива задълбочени спорове 🤦♀ голяма драма вече

# 723
  • София
На анкетата - искам Елица да отпадне, ще подкрепям Безстрашните, харесвам само Димо, одобрявам избора на жълтите и разбирам саботажа на девойките.

# 724
Айде стига с тая Мани и Фейгин, много се вживявате това е игра !!! А дългия като разклати въжето и Илиян падна , не изпадахте в такива задълбочени спорове 🤦♀ голяма драма вече

Какво предлагате да обсъдим в темата? Времето?

# 725
И аз искам Гена на корицата, ако има и други желаещи! Представяте ли си Чакала да каже на Гената, че има фенове в БГ- Мама и Генчо ,,сексистът” , да почне да чете тук. 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣Е това вече ще е вицът на сезона.

# 726
  • София
Не искаш да коментираш - недей! Някои искат/ме - нека коментират/ме... Stuck Out Tongue Winking Eye

# 727
Надявам се(но надали) на следващата номинационна битка,"продукцията да им отвори очите".
Ще е интересно, как племената ще приемат 2от новите си попълнения!?

# 728
ВИКАЩИ ??Те само да викаха с мед да ги намажеш. Цецо клоуна- в прощалната си реч- обиди на тема външен вид жена . Позволяват си да се държат с тези хора , като с подчинени. Това не е викане , викаше онази мацка с бретона , и на нея изобщо никой не и се дразнеше. Да изиграеш агресивния противник, който не ти е противник само игрово а и социално те мачка, и то не с бездействие а с ход, за мен е страхотна постъпка, за разлика от празнословията и на Алекса и на Генча , девойките стоят зад думите си. (ролите си хайде)

# 729
Много крайни думи - подли, зли, мръсни души.
Аз се радвам, че двете отмъстиха за целия психически тормоз, на който бяха подложени. Те избраха да не са жертви, а да имат шанс. На злото понякога трябва да се отговори със эло.
Гого изведъж му стана мила Мани, защото осъзна, че е сред непознати. Къде беше когато ги мачкаха?

Последна редакция: пн, 24 окт 2022, 23:38 от bonbonka6

# 730
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Ха-ха, добре че им дойде оправданието на тези двете с викащата Виктория.
Естествено, че така ще кажат, нали иначе съвсем ще лъсне що за стока са и тримцата.
На бас, че ако не бяха на пангара Виктория и Алекса щяха да си намерят друга мишена
и да се оправдават с нея. Винаги такива предатели никога за нищо не са виновни и си имат
приготвената торба с оправдания. Подмолен ли си, такъв си и в реалния живот и в играта,
а оправдания за гадостите, които да направиш винаги ще се намерят.

# 731
Мани в момента разказва как няколко пъти е подхващала темата пред другите ако се разпаднат другите две племена, какво ще правят. Тотално са я отрязали.
И тя, и Илиян казват, че заден ход е имало. Можело е с приказки да се оправят нещата. Но тях не са ги считали за фактор и са ги изолирали.

# 732
  • София
Искам Елица да отпадне, ще е интересно при червените после.
За водещите не отговорих, не са ми любими, ама съм им свикнала вече.
Категорично не одобрявам какво направиха Мани и Фейгин. Можеше да се бавят, можеше Фейгин да се мотае и на пъзела, но това беше отвратителна постъпка. Поведението им след това също. Влезнах за малко в лайфа...ами на Мани и личи, че осъзнава какво са направили. Като на***но дете гледа. А Илиян само се мъчи да замаже положението.
#edit Забравих за другите въпроси, че съм още възмутена...
Ще стискам палци за Безстрашните вече, въпреки Жени.
И смятам, че това им беше най-правилния избор. Нито Алекса с грошовете им трябваше, нито Виктория да се карат със Жени. А Фейгин си е безлична явно, изобщо не са я мислили в схемата според мен

# 733
  • София
Надявам се(но надали) на следващата номинационна битка,"продукцията да им отговори очите".
Ще е интересно, как племената ще приемат 2от новите си попълнения!?
И аз искрено се надявам да го направят!

# 734
  • София
Цецо като за последно се изложи с обидите към Мани (и всички ниски хора). Няма как да ми се реабилитира в очите този човек. Не особено интелигентен, примитивен и злобен, когато нещо не му изнася. Сори, ама това ми е мнението за него.

Евала на Мани и Фейгин. Не може да мачкаш някого и да искаш единство. Не знам дали се одобрява постъпката им тук (не съм ви чела още), но от мен имат пълна подкрепа. Забелязахте ли как Виктория орева орталъка за Цецо, но Мани и Фейгин нямаха право да скърбят за Илиан?

Генчо си остава невестулка. Метна се да се мазни на Алекса. Не мога да го харесам този човек, въпреки, че всички, които не харесвам, са му в племето. Събраха се двамата селяци с Алекса и веднага си кликнаха. Не съм учудена.

Жълтите умно избираха. Надявам се Рали да победи утре, но не си правя илюзии, че ще отпадне Елица. Жълтите ще се справят и без нея, даже може по-силни да станат. Чудя се дали ще пробват да дръпнат Мани в женска коалиция?

При червените ще е интересно. Там ще е яка сеч. Чакам с интерес.

Общи условия

Активация на акаунт