💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 9 (24.10 - 30.10)

• 147 579
  • 4 367
  •   1
Отговори
# 765
  • Някъде там...
И аз във фен клуба на Генчо. Все повече ми допада. Рязко ми стана симпатичен след хода му на елиминационната битка, а сега още повече. Прям е, раздава се в битките и разсъждава трезво. Логично, не харесвам трите червени кокошки.
Мисля, че утре ще отпадне Елица, с което ситуацията в червеното племе ще стане по-интересна. Вероятно Мира ще остане сама, Зори ще се лепне за Фейгин и Георги(?). И ми се струва, че Алекса ще играе с Генчо и Вики.
Постъпката на двете момичета категорично не одобрявам. Човек трябва да има достойнство, особено Фейгин, като публична личност и олимпиец.
Мани и Илиян не харесвам от самото начало. Виждат ми се дребни душици, прекалено много злопаметност и злоба, прекалено много лицемерие. За мен те също са агресори, от тихите.

# 766
  • София
Гледах лайфа на Мани, Илиян и Касим, Мирела също се включи за малко.
Това, дето уж Цецо бил изкарал Касим от стаята като не искал да излиза - нищо подобно, събирали се за вечеря, но всички подранили и Касим още се оправял. Виктория отишла да го извика и го били изкарали, че се отделял.
Георги се включи с коментар и писа, че и той на тяхно място би саботирал, ако бил с Виктория и Алекса заедно.

Много грозни думи се пишеха в коментарите, не знам какъв трябва да си, че да кълнеш някой от риалити…
Че какво да очакваме от Георги, който мазно и безсрамно се хилеше, хранейки се пред гладните си съплеменници... Rolling Eyes

# 767
Гледам, че много хора оправдават саботажа на Фейгин и Мани с това, че Алекса и Виктория са крещяли. Само, че Фейгин трябваше да решава пъзела и вместо това прати Гого и му скри парчето. Ако имаха проблем с Алекса и Виктория да го бяха решили с тях.  По тази логика Фифо трябва да лежи под чадър на всяка битка, защото го пращат на номинация.
Като гледам щом дават битка с елиминация на капитан,  значи и на продукцията не и пука за любовта на пандите. Само на Мира и е важно.

# 768
  • София
С риск да ми "сипете" доволно от първия ден харесвам и подкрепям Алекса. Предпочитам хиляди пъти да се скарам очи в очи с него и Вики, отколкото да общувам с долни хора като Илиян, Мани и Фейгин. Независимо от това, че не съм спортист, отбори има не само в спорта и когато си част от такъв се раздаваш за него. Ако те победят по-добри приемаш загубата, вадиш си поуките и продължавате напред. Не толерирам "долняшки" изпълнения. Не симпатизирам на хора, които се изкарват жертви.

# 769
Не ви ли прави впечатление, че изровиха две (2) парчета от пясъка, а Фейгин извади и зарови (толкова демонстративно, едва ли е останал човек, който не е видял) само едно (1). Пита се в задачата, кой зарови второто парче? Simple Smile
Само едно е липсващото парче.
Бяха 2 срещуположни, захванати едно в друго парчета.

# 770
1. Искам Елица да си тръгне, но е ясно, че няма така да се получи и Ралица ще е аут.
2. Подкрепях Сините, вече ще съм жълта.
3. Изборът на Безстрашните с Мани и Гого беше много правилен.
4. И Димо и Ралица харесвам като водещи. Не бих искала промяна.
5. Подкрепям  Мани и  Фейгин. Браво, момичета! Илиян липсва в играта. Не всеки може да вика срещу друг и да се отбранява. Ако сам не си помогнеш, няма кой.

# 771
  • софия
Нарочно си върнах сега епизода. Най-вече частта в която Мани реве и дава обяснение защо са постъпили така. Единственият довод беше, защото са изгонили другарчето им и тя си отмъщава.
 И сега искам да обърна малко внимание на фактите. Не на приказките в лайфове, не на това каква част от ежедневието им е показана от монтажа, а на това какво насилие се е упражнило над тях. Кой ги е насилвал,  кой ги е номинирал тях двете. Илиян го изключвам, той сам призна, че ги е дразнил всячески да му посегнат и да има изгонени поради неспазване на правилата. Та как точно са насилени малките момиченца. Всички, освен Гого и Алекса минаха през номинации. И това е част от играта. И двете коалиции изгубиха по един ценен за тях човек. Не виждам нищо различно, като резултат от действията едни срещу други. Сега вече, опитвайки се да се оправдаят рязко включиха за крясъци, за тормоз. И то не за друго, а защото самата публика им го подсказа. И от мантрата аз ще саботирам, защото ми изгониха другарчето минаха на другото. Щот сме насилени и нямахме друг избор. Сега, след свършена игра могат да си говорят каквото си искат, но за мен най-реалната ситуация се показва в синхроните веднага след битката.

# 772
  • София
Хайде сега. омърсени съфорумки, а не бяхте омърсени като две момичета бяха брутално мачкани и заплашвани, сама защото не играха по свирката на сръбския падишах.

Само че Гого е от това племе. Ако той не бе там, нямаше да го има този гейт. Гого има армия от фенове и тук и във Фейса и в Инстаграм. Гого е любимеца на хората ИВ. И с право. Уникален е. Фифо е след него, не с много, но не и с малко. Мъжете са много зад Фифо, докато зад Гого са и мъже и жени. Лудница.
И въпреки това чета сега Фейса, има доста хора, които оправдават постъпката им. Не е чак такава сеч, това идва да покаже колко много хората са против Вики и Алекса.
Общо взето така като преглеждам по диагонала е 2 към 1 срещу тях, но аз очаквах да е много, много повече. А и отделно Мани и Фейгин бяха любимки на много хора и трудно ей така ще се откажат от тях толкова лесно, за това и явно я няма тази масова сеч, каквато би станала ако да речем Джаферович бе направила такова нещо или пък ако Гого бе потърпевш, но без дразнителите Алекса и Вики в племето.
Колкото и да ми е неприятна Жени, не мисля, че би направила подобно нещо. Дори Мирела, като се включи на лайфа днес, каза, че не би (е...каза, че не би имала смелостта, ама пред тях какво друго да каже, прозвуча по съвсем друг начин).
Иначе според мен на Мани хейта й е дошъл като гръм от ясно небе, не го в очаквала грам в такива пропорции. Личеше си по поведението и начина, по който говореше. А и доста рязко прекъсна лайфа без някаква причина.

# 773
  • София
И кому са нужни тези обиди към двете? Токова ли е трудно да си изкажете мнението без да ги наричате жалкарки и подобни грозни думи?

# 774
  • Мюнхен
Много съм за Гената на корица. Това ми е играчът преобърнал мнението за себе си на 180. Както ми беше леля Гена в началото така сега ми е абсолютен фаворит от тяхното племе, да не кажа топ 5, че и 3 като се замисля.

От всички с профил горила из сезоните е най-смел, прям, обективен, че и му сече акъла на пълни обороти. Я се обадете, ако има и други фенки да си направим и ние скромно клубче. Ама не значи, че оттеглям членството от на Гого и Фифо агитките. 😁

И при мен е в топ 3. Гого, Фифо и Гената.

# 775
  • София
Не ви ли прави впечатление, че изровиха две (2) парчета от пясъка, а Фейгин извади и зарови (толкова демонстративно, едва ли е останал човек, който не е видял) само едно (1). Пита се в задачата, кой зарови второто парче? Simple Smile
Възможно е , аз едно видях на кадъра който дадоха, че вадят от пясъка. Не съм видяла да са две отделни.

# 776
С две думи - с това разпределение Алекса го направиха трудно достижим. Дори томахавката мисля, че ако Елица отпадне, ще я използва за Вики.
Да, за Вики ще я използва на 100%,  ако изгърми Елица утре. А най-лошото на тази томахавка е, че може да нивелира всички грошове, похарчени от играч за допълнителни гласове. И точно така очаквам да бъде използвана - да "убие" грошовете на играч и едновременно с това да го изпрати на битка. Защото Алексио е селски тарикат.

# 777
Аз мисля, че на всички им е ясно кой и какво направи с липсващата част, няма да открият топлата вода Димо и Ралица ако го съобщят. Всички си шушукаха и споглеждаха, и от двата отбора.
  Загрубяха нещата, няма какво да си кривим душата. Сериал, трябва да има обрати, завръзка, развръзка, осанна, раз пни го, иначе няма да е интересно.

# 778

Да, върнете и вижте, че вдигнаха 2 парчета от пясъка. Кой зарови второто - защо не Алекса?

# 779
За утрешната елиминация. Елица вече разчисти пътя на Алексата и си изпълни семейната и да речем на продукцията мисия. Да си ходи вече.

Общи условия

Активация на акаунт