💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 9 (24.10 - 30.10)

• 147 866
  • 4 367
  •   1
Отговори
# 1 590
За потресените от слипчето на Алекса да припомня, че той не е единственият играч играл по гащи. То и аз бях потресена в първи сезон, но вече обръгнах. 😁

# 1 591
Зори по -добре да замълчи.Като заговори това момиче още по -тъпо изглежда.

Заболял я врата да се обръща, ами седни отсреща.
За това действие ще й трябва около минутка да го осмисли 🤣 Вие да не мислите, че всичко й идва на готово в мозъка🤣

# 1 592
Продукцията пак ще се меси грозно в играта с тия разкрития утре. Кому е нужно?
Е, как! Трябва да има възмездие за пъкленото дело на двете саботьорки!
Аз пък си мислех, че Гого научава за извършеното от тв екрана вчера..... Между другото Гого рязко се отвори на приказки! Даже бъбрица ще излезе! О, чудеса!

# 1 593
Страшен сценарий тази година, но нещо актьорите не са на ниво. Много издайнически го играят този сценарий!

# 1 594
Браво на Рали, страхотно представяне! Толкова мила и добра душа, много ми е сладка. За Ели честно казано ми стана жал, накрая направо се беше предала. Sleepy
Мирела и Джаф Джаф са си злобарки и това е. Вместо да се зарадват те...
Утре ще има ред сълзи, ред сополи и малко Цеца за разкоЖ. Satisfied
Интересно ми е дали след като Ралица разкрие какви ги свършиха крехките момиченца, ще им стане поне малко неудобно и дали Гого ще си се държи с Мани?

# 1 595
  • София
С кого "плете интриги" Жени, след като обсъждаше разпадането на въпросната коалиция с Мирела, която многократно е заявявала, че е на същото мнение?

# 1 596
Аз друго се чудя.
При условие, че утре Ралица им разкрива действията на Мани и Фейгин защо беше нужно вчера в ИГ да се правят на изненадани ?

Да ти отговоря с цитат от същия автор- нали знаеш как , човек може да се научи да лети. Може би това са опитвали

# 1 597
Не знам защо всички вярвате, че Алекса ще играе с Генчо. Това не е Цецо. Генчо е силен играч, а помним как Алекса изхвърли Гайтанов.

# 1 598
Тази игра е попроменена от предните сезони и сега вместо в кръг са един до друг. Мисля, че жълтите ще паднат утре.

# 1 599
Интересно ще е да се види резултата от новините на Продукцията утре. Въпреки, че е след дъжд качулка от една страна, но от друга ТЪпарев никога не пропуска момент да изпорти участник пред племената Simple Smile

# 1 600
Група, Елица имаше ли някакви грошове? И ако да, защо не отидоха при Ралица?
Също така, не ви ли се струват твърде малко 50 гроша за победа над олимпийски шампион?

# 1 601
Генчо е признал на стори, че леко е подценил Ралица.
Нещо не мога да пусна снимката.

# 1 602
  • Другата България
Аз с непопулярно /вероятно/ мнение, но не мисля, че Ралица ще издаде “двете малки момиченца“, или поне не докрай. Така смятам. И още нещо смятам. Когато казах, че Елица сама се би. Буквално. И преносно. Показа хъс, показа воля, показа качества, показа....1/3 от това, което поне аз съм свикнала да виждам от нея и смятам, че може. Това, че е изморена може да хване дикиш на друго място. Респект за наистина волята с контузии да играе и тази, и снощната игра, докато други с два ранени пръста се подпират кой ден поред, но за мен Елица просто не даде всичко от себе си. Беше се предала, беше решила, че си тръгва. Вероятно съм наистина много предубедена, но и тук виждам дългата Тупарева ръка, която леко, или не съвсем, я е побутнала да го направи. С оглед и на другото - че изигра това, за което е влязла - Алекса е тук, и “мачка“, нейната мисия в предаването приключи успешно за самата нея. Нещо, което писах още когато Алекса влезе и всички смятаха Елица за победител, дори когато “Елица“ влезе една вечер в темата да пише, че Гайтанов е победител....Joy

# 1 603
  • софия
На никой не му е ясно какво е взела Ралица. По простата причина, че според мен всички знаят вече, че Алекса е взел предимство на капитанската битка. Сега всеки ще се чуди кой какво предимство е намазал.  Та в крайна сметка тая секирка на спасението ще свърши добра работа, като второ, ново предимство.

# 1 604
Група, Елица имаше ли някакви грошове? И ако да, защо не отидоха при Ралица?
Също така, не ви ли се струват твърде малко 50 гроша за победа над олимпийски шампион?
Никой не е бил олимпийски шампион днес.
Елица нямаше грошове.

Общи условия

Активация на акаунт