💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 9 (24.10 - 30.10)

• 147 732
  • 4 367
  •   1
Отговори
# 1 605
  • Варна
Горните снимки ме правят безмълвна. Close

Радвам се за победата на Ралица. Много мило и слънчево момиче ми се струва. Simple Smile

# 1 606
  • SF
Не гледах промото. Как Ралица ще издъни Мани и Фейгин. И пред кого.

Ралица-водещата ще каже пред всички, че на вчерашната битка е имало саботьори.
Скрили са парче от пъзела и т.н.
След дъжд-качулка.
И Алекса, и Гого са си добре в новите племена. Виктория също.
Новите племена ще знаят, че в редиците им има саботьори - много добър аргумент при номинации. Ще го повтарят като папагали.

# 1 607
След като Елица се отказва от спорта (поне така разбрах аз), може да започне работа в Горското. Ще изкоренява дървета и ще изнася трупи като... куцо пиле домат 😁

# 1 608
Група, Елица имаше ли някакви грошове? И ако да, защо не отидоха при Ралица?
Също така, не ви ли се струват твърде малко 50 гроша за победа над олимпийски шампион?
Никой не е бил олимпийски шампион днес.
Елица нямаше грошове.
Но има паста за зъби и стъргало за пети 🤣 Можеше тях да вземе 🤣

# 1 609
  • Другата България
Преш, сърце нямаш, къде ме върна.....

# 1 610
Ралица грабна двете знамена, гегата, сабите, 50 гроша и една трупа и се прибра при племето!
Това ли ви е смешния сценарий, това ли успяхте да измислите, големи армисти сте ей! Поне да бяхте направили повече снимки че много гадно се издават актьорите Алекса и Зори като се подсмихват ехидно!!!

Неделчо в един от надкастовете също спомена, че има подозрения за къртица във всеки сезон, която е вкарана от продукцията, за да могат да си изпълняват по-лесно сценариите. Зорито е идеална за тази роля. Прави се на глупава и никой не може да я заподозре.

Последна редакция: вт, 25 окт 2022, 23:02 от elgogo

# 1 611
С кого "плете интриги" Жени, след като обсъждаше разпадането на въпросната коалиция с Мирела, която многократно е заявявала, че е на същото мнение?
Е как с кого, с илюминатите. В крайна сметка да планираш какво да правиш след като бившият ти коалиционен партньор е с предимство, което не си сигурен какво е, си е престъпление втора степен.

Макар че няма да лъжа, не мисля, че Жени сама си вярва, че у Ралица има достатъчно хитрост. Всички виждат, че е не с един, ами с пет чифта розови очила. А и Жени много добре знае, че саби, секири и прочие са тайна.

# 1 612
Ако, Ралица не издаде напълно кои са саботирали, Генчо да не вземе да си помисли, че е Алекса след вчерашния им разговор. Grinning

Неделчо в един от надкастовете също спомена, че има подозрения за къртица във всеки сезон, която е вкарана от продукцията, за да могат да си изпълняват по-лесно сценариите. Зорито е идеална за тази роля. Прави се на глупава и никой не може да я заподзре.
Още повече че е и добра в игрите. Не е някоя тип Мани от миналия сезон.

# 1 613
Мери, склонен съм да се съглася, че в играта днес може да се види ръката на продуцента, ако си много мнителен. Елица издъхна на втория кол за вадене, а вчера извади четири. Това и мен ме кара да се съмнявам.

# 1 614
Група, Елица имаше ли някакви грошове? И ако да, защо не отидоха при Ралица?
Също така, не ви ли се струват твърде малко 50 гроша за победа над олимпийски шампион?
Никой не е бил олимпийски шампион днес.
Елица нямаше грошове.
Но има паста за зъби и стъргало за пети 🤣 Можеше тях да вземе 🤣
Значи, не знам кой пореден коментар Ви чета Алия, но на всеки се пръскам от смях с вашите изказвания 🤣🤣 Личи си, че сте забавен човек 🤣

# 1 615
  • SF
Ами още по-интересно ще стане!
Но Алекса ще знае, че не е той и с Вики ще успеят да им посочат кой е.
Алекса се усети още по време на играта и каза: Ей, морате мало да ми помагате. Не могу сам све да извучим!

# 1 616
  • Другата България
Мери, склонен съм да се съглася, че в играта днес може да се види ръката на продуцента, ако си много мнителен. Елица издъхна на втория кол за вадене, а вчера извади четири. Това и мен ме кара да се съмнявам.
Бен, ти много добре знаеш колко съм мнителна. Понякога може би повече отколкото трябва.
Но пък и в 99,99% от случаите е с основание. Наистина така мисля за Елица и Алекса, и в началото го писах, когато всички мислеха, че е вкарана, за да спечели. Не можеше да е ЧАК толкова прозрачно от ден първи, нещо друго имаШЕ....и цоп, Алекса първо с Веси, която “случайно“ изпрати при Елица, за да не е той при нея, после той последен, грошове...и колелото се завъртя. И тогава се убедих, че всъщност всичко се прави заради не Елица, а заради Алекса, и самата Елица е пълноправен участник в него. Ами не ѝ вярвам, просто не ѝ вярвам, че толкова може, колкото и да е уморена, контузена и прочие.

# 1 617
Джаба сигурно като се освести от новините повече я хвана яд за това как не се е сетила за тази възможност да прати пак Фифича на заколение в женска битка.

# 1 618
Може просто да ги питат не дали са саботирали, а дали са давали всичко от себе си, добре приети ли се чувстват в новите племена и тем подобните простотии, които обикновено плещят.

Защо не дадоха на Рали стоте гроша, които Алекса спечели за Елица? Или щедрата награда да наследи четката и пастата за зъби.

А относно темата за слиповете, на мен са ми много грозни и смешни, никак не правят комплимент на което и да е тяло. Радвам се, че не видях Цецо в слипове, какъвто е голям щяха да му седят като прашки. Ако се стигне дотам да събличам някой сладур и видя, че носи слипове - обличам го обратно и го пращам да си заминава. Trollface

# 1 619
Участници от предишни сезони разказваха в подкастите, че плуването до понтоните буквално ги е изцеждало до край и оставали без сили. Елица доста усилия хвърли във водата, може  и това да е причина за умората, ако приемем, че не е сценарий.

Общи условия

Активация на акаунт