💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 9 (24.10 - 30.10)

• 147 547
  • 4 367
  •   1
Отговори
# 1 635
За потресените от слипчето на Алекса да припомня, че той не е единственият играч играл по гащи. То и аз бях потресена в първи сезон, но вече обръгнах. 😁
Скрит текст:

Ох, очите ми! Joy Какъв е този ужас и как е възможно изобщо да не си спомням за него? Може би шокираното ми съзнание е бързало тотално да се освободи от спомена за гледката. Но хубавото е, че щом тогава съм издържала, ще се справя и сега. Давайте го Алексата барабар със слиповете му насам!
🤣

За благото на всички е най-добре тези гащя да ги няма в екипите на играчите, но докато продукцията продължава да им ги раздава, все ще се намира и кой да ги носи. 🤪

# 1 636
  • София
Добре де, не са тръгнали по прашки мъжовете, какво се потрисате такива Grin И на мен не ми е любимият тип бански, ама не е незаконно, явно им е удобно. Grinning

# 1 637
Джаба сигурно като се освести от новините повече я хвана яд за това как не се е сетила за тази възможност да прати пак Фифича на заколение в женска битка.
Два пъти го изтърва, но на третия белким успее. Няма да се откаже.

Гогича нещо отвори глътка и не мож го запреш да говори Grinning
Обикновено така правят преди да разкарат някого Cry
И с Куков и с Илиян бяха засилили синхроните. :X

# 1 638
Мери, склонен съм да се съглася, че в играта днес може да се види ръката на продуцента, ако си много мнителен. Елица издъхна на втория кол за вадене, а вчера извади четири. Това и мен ме кара да се съмнявам.
Бен, ти много добре знаеш колко съм мнителна. Понякога може би повече отколкото трябва.
Но пък и в 99,99% от случаите е с основание. Наистина така мисля за Елица и Алекса, и в началото го писах, когато всички мислеха, че е вкарана, за да спечели. Не можеше да е ЧАК толкова прозрачно от ден първи, нещо друго имаШЕ....и цоп, Алекса първо с Веси, която “случайно“ изпрати при Елица, за да не е той при нея, после той последен, грошове...и колелото се завъртя. И тогава се убедих, че всъщност всичко се прави заради не Елица, а заради Алекса, и самата Елица е пълноправен участник в него. Ами не ѝ вярвам, просто не ѝ вярвам, че толкова може, колкото и да е уморена, контузена и прочие.
Така е.
Аз първите две седмици и половина също подозирах Елица, че е човека Х. Но вече съм убеден, че е Алекса.

И още един силен аргумент за тази вечер - никога преди в ИВ не е имало отпадане на играч преди реално да са започнали племенните битки през втора фаза. Което е абсолютен аргумент, че тази игра и тази елиминация са точно с цел да отпадне Елица.

# 1 639
Ще отпратиш твоя любимец Цецо? Не ти вярвам 🤣 Бързо забрави хубавите му крака, по които припадаше 🤣 Значи лилавите му бархетни чорапки не те дразнят, но се захващаш за единия слип🤣 Нямаш угодия🤣

Не бих го отпратила, колко често му се отдава на човек възможност да се покатери на такова дърво? Trollface
Чорапите и слиповете ще бъдат изгорени, краката на Цецо - измерени!

# 1 640
Скрит текст:
За потресените от слипчето на Алекса да припомня, че той не е единственият играч играл по гащи. То и аз бях потресена в първи сезон, но вече обръгнах. 😁
Скрит текст:

Ох, очите ми! Joy Какъв е този ужас и как е възможно изобщо да не си спомням за него? Може би шокираното ми съзнание е бързало тотално да се освободи от спомена за гледката. Но хубавото е, че щом тогава съм издържала, ще се справя и сега. Давайте го Алексата барабар със слиповете му насам!
🤣

За благото на всички е най-добре тези гащя да ги няма в екипите на играчите, но докато продукцията продължава да им ги раздава, все ще се намира и кой да ги носи. 🤪

Заглавие утре в пресата: "Форумът на БГ Мама иска играчите в Игри на волята да бъдат без гащи"

# 1 641
  • Другата България
Скрит текст:
Джаба сигурно като се освести от новините повече я хвана яд за това как не се е сетила за тази възможност да прати пак Фифича на заколение в женска битка.
Два пъти го изтърва, но на третия белким успее. Няма да се откаже.

Гогича нещо отвори глътка и не мож го запреш да говори Grinning
Обикновено така правят преди да разкарат някого Cry
И с Куков и с Илиян бяха засилили синхроните. :X
Само такива хипотези да не съм чула! Рано е за Гого, първо Мани трябва да е на пангара. Какъв Гого, та те сега се събраха, това дори и в най-смелите си хипотези не съм го предполагала.
Скрит текст:
Мери, склонен съм да се съглася, че в играта днес може да се види ръката на продуцента, ако си много мнителен. Елица издъхна на втория кол за вадене, а вчера извади четири. Това и мен ме кара да се съмнявам.
Бен, ти много добре знаеш колко съм мнителна. Понякога може би повече отколкото трябва.
Но пък и в 99,99% от случаите е с основание. Наистина така мисля за Елица и Алекса, и в началото го писах, когато всички мислеха, че е вкарана, за да спечели. Не можеше да е ЧАК толкова прозрачно от ден първи, нещо друго имаШЕ....и цоп, Алекса първо с Веси, която “случайно“ изпрати при Елица, за да не е той при нея, после той последен, грошове...и колелото се завъртя. И тогава се убедих, че всъщност всичко се прави заради не Елица, а заради Алекса, и самата Елица е пълноправен участник в него. Ами не ѝ вярвам, просто не ѝ вярвам, че толкова може, колкото и да е уморена, контузена и прочие.
Така е.
Аз първите две седмици и половина също подозирах Елица, че е човека Х. Но вече съм убеден, че е Алекса.
И още един силен аргумент за тази вечер - никога преди в ИВ не е имало отпадане на играч преди реално да са започнали племенните битки през втора фаза. Което е абсолютен аргумент, че тази игра и тази елиминация са точно с цел да отпадне Елица.
Това не съм го знаела, знаеш, че съм само с първи сезон, а там са ми позагубени някои спомени.
Ами....какво да кажа, нищо всъщност, аз го казах.

# 1 642
Браво на Ралица. Мирела се оказа голяма комплексар.. Мис център на внимание.

Брей, те можели да излъчват Гого бе Grinning

# 1 643
Някой знае ли от какво животно е костта в жезъла/копието на Алексио?
Да не си е намерил някоя челюст от чакалче в обиталището?

# 1 644
Ех, от няколко дни не се бях смяла така в тази тема! Залипсва ми доброто настроение! Laughing

# 1 645
Абе тя не беше баш женска тази битка ...

Не беше, аз три пъти заспивах, скучен епизод, като никой не вика 🙂 Две жени си премериха мускулите, тая с по-големите такива логично победи.
Най-ми е мъчно за Жорката, къде пък го лепна тоя вирус, дано бързо се оправи.
Мирела завижда, та се къса - на Мани, на Ралица

# 1 646
Половин долна челюст от крава! Извадил е зъбите.
И не е жезъл а ГЕГА, а какво е гега можеш да попиташ гугал.

# 1 647
Половин долна челюст от крава! Извадил е зъбите.
Е, не 🤣🤣🤣 Разбрахме, че е бил говедар преди, но не и че е бил зъболекар 🤣. Горките животни са спали с отворени очи 🤣

# 1 648
  • софия
Много хубав лайф имаше на Ели и Рали. Дано го запазят.

# 1 649
Мирела завижда, та се къса - на Мани, на Ралица
Не завижда според мен.
Просто красотата и я е разглезила да очаква винаги да е център на внимание. И когато не е се чувства дискомфортно.

Общи условия

Активация на акаунт