💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 9 (24.10 - 30.10)

• 147 158
  • 4 367
  •   1
Отговори
# 1 680
  • earth
Супер често чувам да се употребява думата супер, което намирам за супер дразнещо.

# 1 681
Моля гласувайте за  Епизод 39  (25-ти Октомври)

https://www.surveymonkey.com/r/HQMNCZB

Всеки може да си променя гласуването ако пожелае на по-късен етап,
както и да види резултатите след изпращане на своите гласове (бутона "Done")
Обобщена статистика за седмицата ще има всеки уикенд.

Какво оценяваме:

# 1 682
# 1 683
Снощи по нощите наш Генчо постнал ей туй нещо:

# 1 684
Мнение на Ралица за племето и в частност за Мирела

# 1 685
Това е първата по-сериозна персонална реакция на думи, казани от друг играч през сезона.

Пух го изключвам, той продължава да е извън скалата с постъпките си и реакциите си Simple Smile

Последна редакция: ср, 26 окт 2022, 08:14 от Bengun

# 1 686
  • софия
Забравих да изкоментирам тъпото изказване на Мирела относно на Ралица предимството. Беше  много неадекватно това с женската коалиция, която отдавна спря да съществува, ама явно на Мирела не й е стигнало още до сивото. Отделно ме подразниха и коментарите на Жени и постоянното "УАУ, УААУУУ не мога да повярвам" като разбраха за отпадането на Елица. А после като си говореха двете с Мирела.. Била се надула Рали, моля ви се. Сякаш Мирела не се надуваше при най-малката си победа. Добре, че си взе сабите Ралица, не й трябва да им се обяснява на тия двете пък точно.
Гледах промото - ще им го сложат на М и Ф  It's showtime 😅
Е, то на Мирелка сивото е по скоро родзаво на точки, та не ме учудва особено. Рали направи хубава и достойна игра и спечели съвсем честно. Хубава битка беше. Рязко ми дръпна това момиче в класацията. Ще гледам с интерес до къде ще успее да стигне въпреки всички сметки около нея. Само се надявам да не влязат в тази спирала с обяснения чрез социалните мрежи, не е добра идея. Няма особен смисъл, няма и да има добър завършек за когото и да е.
  Добро утро, банда! Разливам кофите с кафето за всеки, който има нужда.

Последна редакция: ср, 26 окт 2022, 08:41 от СлаБе

# 1 687
Не съм чела всичките коментари във форума, но това поведение на Мирелка на нейната младост или хубост се дължи? Защото за второто може да се поспори много.

# 1 688
Мирела явно си има своите моменти на емоционална нестабилност като цяло - неадекватната реакция на победата на Рали е просто част от това и няма нужда да се анализира много дълбоко. Тя е сериозно дестабилизирана от идването на Мани, защото Лефтеров си има приказка с нея (което сигурно е изцяло по стратегически причини от страна на Мани, но Мирелка се стряска). Не е свикнала толкова много внимание да има за други жени около нея и грандиозната победа на Рали я довърши психически. Това е. Всеки трябва да се опитва да мисли за ситуацията в малко по-широк план от този, който е свързан само и единствено с него самия, включително и Рали, която пък се е засегнала сега. Не е нужно, причините са такива, че по-скоро Мирела заслужава съжаление за слабостта си, отколкото гняв. Тя не печели нищо особено с изнервената си реакция за победата на Рали, само губи.

# 1 689
Браво на Ралица за играта снощи.
Само се надявам тези саби да не ги ползва за гласове срещу Гого.

# 1 690
Браво на Ралица! Изключително чиста победа 🙌🙂 Водеше във всеки етап от играта. Аз не намирам никаква конспирация за вчерашната битка. Просто Ралица беше по-добрата и заслуженото от нея е редно да се отчете.
Елица се бори докрай, но не й стигнаха силите.
Изгледах им лайфа. Много свястно и чисто момиче е Ралица. Страхотно се радвам, че взе сабите и Евгения не можа да се докопа до тях.
Това са моите топ 6 играчи - Фифо, Гого, Генчо, Алекса, Ралица и Виктория.
За никой от другите няма да съжалявам, ако си тръгнат.

Последна редакция: ср, 26 окт 2022, 08:26 от KatyaS

# 1 691
Хубав коментар на Рали за Мирела. Право в целта. Гледах част от лайфа на Рали и Елица. Разговор между две шампионки и двете бяха на ниво. А Рали има много хубаво коте, което искаше да участва в лайфа също Heart EyesJoy

# 1 692
Ралица на финал!

# 1 693
  • софия
Снощи ви четох по диагонал, та не се сещам коментирахте ли реакциите на Алекса, когато започна да се съмнява, че Ели ще се върне. До сега никога не съм изпитвала толкова смесени чувства към играч. Или ми харесва или не. А той успява хем да ме дразни, хем да му симпатизирам.  Много шарен персонаж. Та исках да кажа, че снощи много ми хареса реакцията му, как веднага започна да търси начин да я спасява, да мисли как да намери информация какво се случва с нея в момента.

# 1 694
Интересно, очаквах епизода, в който отпадна един от участниците когото не харесвам особено да бъде по-високо оценен от мен, но не.

Score: 63.3%
38/60 points

Общи условия

Активация на акаунт