💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 9 (24.10 - 30.10)

• 147 287
  • 4 367
  •   1
Отговори
# 1 665
  • Другата България
Ох, нямам търпение утре да видим психоатаките му срещу Жълтите с "Кукавицата". Joy
И аз. Blush
Една от любимите ми сръбски песни, Цеца съм я гледала и слушала на живо поне....абе много пъти.
Ама знае ли човек, Алекса може да излезе по-добър певачец от нея, затова чакам с нетърпение.

# 1 666
Ох, нямам търпение утре да видим психоатаките му срещу Жълтите с "Кукавицата". Joy
И аз. Blush
Една от любимите ми сръбски песни, Цеца съм я гледала и слушала на живо поне....абе много пъти.
Ама знае ли човек, Алекса може да излезе по-добър певачец от нея, затова чакам с нетърпение.
Аз пък се радвам, че ще съм на вълните на лигата утре и спокойно ще мога да я превъртя след това при гледането на епизода Simple Smile

# 1 667
Пее той..все разни сръбски раги. Елица да го научи на някой български поп-фолк хит.
А тя защо не копа по-усилено около дънерите. Съсипа се да ги блъска, па се сети да поразкопае. Не знам нарочно ли го направи или наистина нямаше сили, но от вчерашната игра би трябвало да беше разбрала каква им е цаката.

# 1 668
  • София
Скрит текст:
Алекса не може да преживее ,че е смятан за по-слаб.Еми слаб си Алекс и сега като се гледаш по Тв пак е същото.И хората от вън също го виждат.Смешник заедно с жена му ревлата.
Всъщност Алекса винаги е казвал, че Филип и Гого са по добри играчи
И за Валери го каза, Алекса знае, че има по-силни участници от него, има правилна преценка, това не може да му се отрече.

Последна редакция: ср, 26 окт 2022, 00:53 от La Vikinga

# 1 669
Все повече се разбира, че това е една игра която е снимана по сценарий за Нова Телевизия.
Така са им казали да играят, така са играли.
Помните ли Мани миналата година, и тя беше контузена също като Джаферович само че на крака и малко остана да спечели. Тази година Джаферович си одраска пръста и миналия епизод се изказа, че ако си свие пръстите можело да си скъса сухожилията??????????? Как се къса сухожилие и какво общо има със повърхносната раничка която има?
Аз си мисля, че не и се играе в игрите и затова е този сценарий, колкото и да се крият че всичко предварително е написано по сценарий не им се получава. Май няма никакви игри и всичко е за пред зрителите, всеки си получава хонорара и кой от където е се прибира. Предварително се договарят кой ще е първи кой втори .... пети десети. Месец и половина снимат епизодите на морето, изкарват си почивката и си тръгват.

# 1 670
Това ако не е сценарий...Най-комплексната жена да загуби такава битка,въпреки че е минавала най-трудните елементи с лекота!Ами другия път да изправят Аспарух срещу Мани на състезание по мъкнене на 200 кила дънери и да видим кой ще победи!Не че омаловажавам успеха на Ралица,добро представяне,въпреки че и за нея си имам едно наум,но не мисля,че трябва да се отрича и че битката не беше в полза на Елица.Аз никога не съм крила,че ми е любимка и стисках палци за нея(тя и водеше),но културистката спечели достойно,за което поздравления.За жалост не е само Елица ощетената,колко още има...Тези,които все ги дразни,че е с Алекса и все това повтарят - Вие влюбвали ли сте се изобщо някога?!?Аз само мога да я поздравя за страстните им чувства,още са млади и искат да са заедно.Наблюдавам силни чувства и при двамата,но Елица като жена е по-емоционална.Елица се натъжи от тази загуба,но не мисля,че й е повлияло.Тя е над тези неща,предвид това,че е спортист.И е печелила,и е губила.Аз съжалявам,че с Алекса се разделят толкова набързо във формата и няма да ги гледам заедно,но и извън формата качват доста снимки и лайфове заедно,та съм доволна.Не е моят тип човек Алекса,но е симпатично момче и много си отиват с Елица.Поздравления и на Ралица за победата,и на Елица за страхотното представяне в игрите!

# 1 671
Много хубава битка от двете момичета. Адски ме е яд, че Елица отпадна, но...такива са правилата. Няма да търся конспирации дали е играла на 100%, в крайна сметка това си е нейна работа, но Рали си спечели честно. Поздравления за което. Хубави думи и от двете. Единственото не ми хареса Рали като каза "смачках я", но мисля че не беше от лошо чувство, а от адреналина.

Мирелчето нещо много докачлива го дава.

Понеже от вчера рязко станах фен на Алексата и Вики, вече стискам палци за тях, ако Гогича и Фифото отпаднат. И понеже Елица същ я няма, втората жена мисля да е Рали. И Мира мнооого харесвам, но съм реалист все пак. Ама то с тази продукция, знае ли човек.

# 1 672
  • earth
За теб пророчество, за мен отговор на зададен от съфорумец въпрос.
Съфорумец, който има нужда да му/и се обясни промото? Не бях забелязал, че има такива сред нас.

# 1 673
  • Sunshine state
Яд ме е много за Елица, харесвах я!
Георги се натрови от ядене. Мани ми става все по противна с това мазно подхилкване на всеки неин синхрон. Айде дано някой й изтрие усмивчицата и да излиза. Да вземе и Фейгин с нея, може и Джафа.
И аз симпатизирам на Алекса и Вики, те са ми след Филип и Гого, разбира се.

Последна редакция: ср, 26 окт 2022, 01:32 от Pupitka

# 1 674
  • earth
“Читатели по социални форуми като бг мама са забелязали екзотични свойства на телевизионното предаване ИВ - способност да индуцира високи нива на гняв и омраза към непознати сред зрителите.”

# 1 675
  • София
Само да кажа, че някои хора тук явно знаят някои неща от изтекли спойлери и за това са толкова силно възмутени.
Скрит текст:
Ами никой не ви кара да се спойлирате. То и аз разбрах едно нещо, не съм го желал, но не роптая, какво да направя. А и не е 100% сигурно, докато не го видя, няма да повярвам.
Други неща слава богу не знам!

Та, много лесно е да коментират някои като знаят какво се случва.

Така и не разбрахте, че има хора като мен и още десетки, десетки тук, които не знаят нищо и гледат ден за ден. Треперил съм над Фифо, винаги се е връщал. Сега ще се трепери и над Гого, вярвам, че и той ще се върне, защото е нинджа.

А тези, които уж знаят всичко и после се възмущават ще ги помоля поне веднъж да си спестят спойлерите и да гледат на сляпо, гарантирам ви, че тръпката от неизвестността е 100 пъти по-силна от знанието, което само ви гложде отвътре, защото липсва надеждата в добрия край.
Това е все едно да кажете на малко дете, докато се радва на подаръка под елхата, че дядо Коледа е измислица и онзи ден сте му купили играчката от магазина.
Който разбрал - разбрал!
Който не, живи и здрави!
Това въобще не го разбирам. Да знаеш какво се случва и да се възмущаваш на това, че другите не се възмущават на нещо, което не знаят. Откакто спойлърите са в нова тема, не се чувствам никак изкушена да отварям скрит текст в тази, защото той рязко намаля. А ако хората съдиха ходовете на участниците като на хора, които играят за себе си, а не за зрителите и за техните любимци - о, щяхме да живее в утопия. Има ли значение дали участникът саботира или номинира - едното е "неспортсменска постъпка", а другото е задължителна част от играта и основно правило, но са съдени еднакво и в двата случая, когато това засяга някого, когото зрителите харесват.

Последна редакция: ср, 26 окт 2022, 11:28 от La Vikinga

# 1 676
Сторед мен продукцията не са искали Елица да отпадне, нито пък тя да го иска.

При вълненето на водната пързалка, Ралица натълни всичките 4 резервоара:

Елица напълни само първите 3 и взе топчетата:

Като обясняваше правилата Димо не стана ясно дали 4тия резервоар трябва да се напълни, защото Димо каза че топчетата трябва да изплуват, а те бяха в 1вия и 3тия, тоест правилата не бяха ясни.

Добре че Ралица би защото щеше да стане страшно по форумите . Laughing Laughing

# 1 677
  • Sunshine state
Забравих да изкоментирам тъпото изказване на Мирела относно на Ралица предимството. Беше  много неадекватно това с женската коалиция, която отдавна спря да съществува, ама явно на Мирела не й е стигнало още до сивото. Отделно ме подразниха и коментарите на Жени и постоянното "УАУ, УААУУУ не мога да повярвам" като разбраха за отпадането на Елица. А после като си говореха двете с Мирела.. Била се надула Рали, моля ви се. Сякаш Мирела не се надуваше при най-малката си победа. Добре, че си взе сабите Ралица, не й трябва да им се обяснява на тия двете пък точно.
Гледах промото - ще им го сложат на М и Ф  It's showtime 😅

Последна редакция: ср, 26 окт 2022, 02:44 от Pupitka

# 1 678
  • София
Нова порция миймс от Георги Блажев в Instagram:

Скрит текст:

Последна редакция: ср, 26 окт 2022, 11:46 от La Vikinga

# 1 679
  • Sunshine state
Последната снимка е перманентното изражение на въпросната. Или е кахърна, или е зачудена. 😅

Общи условия

Активация на акаунт