💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 9 (24.10 - 30.10)

• 147 401
  • 4 367
  •   1
Отговори
# 1 650
Някой знае ли от какво животно е костта в жезъла/копието на Алексио?
Да не си е намерил някоя челюст от чакалче в обиталището?
Половин долна челюст от крава! Извадил е зъбите.
И не е жезъл а ГЕГА, а какво е гега можеш да попиташ гугал.
Вярно, че беше говедар. Логично е да е от кравичка. Доста голяма изглежда, за да е от малко чакалче. Laughing

# 1 651
Много хубав лайф имаше на Ели и Рали. Дано го запазят.
Хванах само  края, беше много приятно, феърплей така да се каже, но съм изтървала основното. Ако някой може да преразкаже...

# 1 652
Мирела завижда, та се къса - на Мани, на Ралица
Не завижда според мен.
Просто красотата и я е разглезила да очаква винаги да е център на внимание. И когато не е се чувства дискомфортно.
Да де, завижда, че са успешни в дадения момент в нещо си, погледа и много я издава. Е не може все тя да е

# 1 653
Много хубави реакции на племето на "Безстрашните". Жал ми стана и когато Елица каза, че това е последното спортно предизвикателство, в което ще участва, може би ще размисли, прекалено е млада, още адреналин и състезания я чакат.
До колкото разбрах, е спряла да се състезава заради контузия, вече е треньор Sad

# 1 654
Не знам за вас, но на мен много ми хареса епизода. Тази година сценария е доста по комичен от миналата, имат напредък. Рали спечели знамето, гегата, 50 гроша и сабите, сигурно и една трупа и дадоха бонус. Георги като вида Фейгин от близо и започна да повръща, а Алекса като го попитаха къде е Елица и започна да се подсмихва ехидно, за малко да се изпусне и да каже че много добре знаят в сценария какво е написано. Гената едва задържа радоста си от елеминирането на Елица а Зори се прави че не знае дали ще се върне Елица от битката. Големи актьори ей.

# 1 655
  • Sofia
Тъкмо изгледах епизода. Интересен обрат – мислех, че пандичките ще ни занимават още известно време, но не. По-добре, тъкмо ще се отвори леко играта при червените. Генчо е голяма работа, страшно е находчив и ме забавляват ходовете му Smile  Дано обаче Георги се върне, да не изгърми по болест...
И малко извън темата – кого толкова засегнах с двете си мнения, че чак са ме трили?! Струваше ми се, че тук се толерират различни гледни точки и коментари, и всеки може свободно да изрази мислите си. Нейсе.

# 1 656
  • earth
Ралица-водещата ще каже пред всички, че на вчерашната битка е имало саботьори.
Това спойлер ли е или информация от звездите?

# 1 657
  • софия
Ралица-водещата ще каже пред всички, че на вчерашната битка е имало саботьори.
Това спойлер ли е или информация от звездите?
Промото на утрешния епизод.

https://www.instagram.com/tv/CkJmhRIqVoo/?igshid=YmMyMTA2M2Y=
 Ето лайфът на Рали и Ели.

# 1 658
Оф, стига с тия слипове! Във всички сезони досега е имало мъже да ги носят, особено като има плуване.

# 1 659
  • earth
Тогава защо ни се преразказва като пророчество?

# 1 660
  • софия
Тогава защо ни се преразказва като пророчество?
Ами, то зависи от всеки как ще го погледне. За теб пророчество, за мен отговор на зададен от съфорумец въпрос.
 Ето лайфът на Ели и Рали
https://www.instagram.com/tv/CkJmhRIqVoo/?igshid=YmMyMTA2M2Y=

# 1 661
Генчо още 20 пъти ще повтори, че Ралица не може да бие Елица.
Ооо, той просто гали ушите на Алекса. 😉 Умее ги тези работи Гената. 🤭

А Елица толкова щастлива след битка не съм я виждала. Trollface

# 1 662
Тая година слиповете са по-изрязани.

# 1 663
  • София
Докато наваксвам със страниците, съм си пуснала отделно епизода от вчера, и идвам да констатирам, че почти няма епизод, в който Алекса да не пее. Bowtie Душата му пее.

# 1 664
Ох, нямам търпение утре да видим психоатаките му срещу Жълтите с "Кукавицата". Joy

Общи условия

Активация на акаунт