💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 9 (24.10 - 30.10)

• 147 401
  • 4 367
  •   1
Отговори
# 555
Алекса не може да преживее ,че е смятан за по-слаб.Еми слаб си Алекс и сега като се гледаш по Тв пак е същото.И хората от вън също го виждат.Смешник заедно с жена му ревлата.

# 556
Аз мисля, че продукцията не е видяла по време на самата игра за скритите парчета, това е видяно чак в пост продукция, заради което и нищо не са казали.

# 557
Георги и Генчо горките… трябва да си вземат Фейгин и евентуално някак си Зорница и пак няма да имат шанс.

# 558
Интересно, ако отрицателната анкета беше още на линия каква промяна във вота щеше да предизвика постъпката на Мани и Фейгин.

Иначе аз и преди съм казвал, че саботаж в игра е ок за мен. Днес получихме саботаж от най-висока класа,  без възможност за връщане в играта след тази постъпка. Без шансове, независимо кои играчи са на последния пост от Сините.

Оценям действието такова каквото е - саботаж. И то класически, мръсен такъв. Не ми се връзва с характера на Александра, но разбирам какво го предизвика.

Последна редакция: пн, 24 окт 2022, 22:37 от Bengun

# 559
Форума започна да се движи със скоростта на Цветан по време на елиминацията.

Жалко, че взеха Гого,а не Алексио Жълтите. Сега за Алексио и Елица става много наредена играта.

Съгласна съм, Бен.
Елица и Алекса, с всички грошове взети заедно, и с предимството - стават почти непобедими.

Да видим как ще се развие играта оттук-насетне.

Последна редакция: вт, 25 окт 2022, 00:00 от Tahiti

# 560
  • София
Хора, мъж ми объркал Мани и Фейгин.Извинявам се. Той толкова и гледа...
Съжалявам, че ви поведоха.

# 561
Аз пък съм доволна. Щом Цецо играе мръсно, значи и другата част го могат. И без това само им крещяха "съотборниците " им. Жалко, че Фейгин остана при крясъците. Пък Вики голям рев, да не би на Мани да не и е мъчно и тя е загубила близък човек.

# 562
Аз мисля, че продукцията не е видяла по време на самата игра за скритите парчета, това е видяно чак в пост продукция, заради което и нищо не са казали.
Димо де чудеше, случайно, дали няма да зависи само от една част...

Гого проговори, брей

# 563
  • Пловдив
Фейгин наистина ли е вярвала, че се е спасила в онзи момент?!
За Гого ми е най-криво. Прав е - сам е.

# 564
  • Другата България
Ето на, призна си.

Как ѝ е удобно на Мани да прегръща Гого, не знам.

Вече ми е мъчно и за Гого.
Много искам да видя някаква реакция от негова страна СЕГА.

# 565
Гоги усеща, че с ласките идва и мишената на гърба.

# 566
Алекса не може да преживее ,че е смятан за по-слаб.Еми слаб си Алекс и сега като се гледаш по Тв пак е същото.И хората от вън също го виждат.Смешник заедно с жена му ревлата.
Всъщност Алекса винаги е казвал, че Филип и Гого са по добри играчи

# 567
Добре де, само аз ли видях едно малко плюсче тук в тази кофти ситуация. Извинете ме върли фенки на Гого (и аз съм фен, но на качествата му като цяло), сега с Мани са ми още по сладки заедно един до друг. Имат някакви сходства чисто визуално един до друг. Подхождат си и смятам, понеже са си само двамата от сини, ще се сближат там доста, поне докато не ги изгонят хитрите лисици де…

# 568
Ама много искам Гого да разбере какво е направила Мани. Simple Smile

# 569
Ще умра от смях, ако следващата капитанска е елиминационна и Елица отпадне XDDD
А дано!!

Изобщо не съм възмутена от момичетата. Другата коалиция с изключение Гого не е е показала нищо по-различно. Цветан оня ден съботира СЪотборник в директна елиминация, отслабвайки племето си само да го бие. Алекса излъга не само противниковата коалиция, а и собствената си коалиция за непредложено предимство. Виктория пази котвата да ги бави цял сезон, защото я слуша мирно и послушно. Всички са доказали се егоисти, каквото повикало такова се обадило казвам аз.

Ааа, всички двойки ги събраха. Мани и Гого гушнати излязоха от арената. 😍

Последна редакция: вт, 25 окт 2022, 00:04 от dakota14

Общи условия

Активация на акаунт