💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 9 (24.10 - 30.10)

• 147 732
  • 4 367
  •   1
Отговори
# 1 755
Ако Елица беше саботирала в тази битка, нямаше саботажът да е на дънерите. Това просто е унизително за един борец, олимпийски медалист. В никакъв случай не вярвам да е гушнала дънера и да се прави, че го вади.
Най-лесно отказването става на стрелбата по кубчетата. Щеше да си цели наляво, надясно и в небето до следващия ден. Но унизителната поза да рови дънер и да не може да го извади нямаше да предпочете. Елица си падна съвсем истински.

# 1 756
  • София
Елица не спечели ли грошове, когато беше на елиминация с Касим, Вели и Георги? Имам такива спомени.

# 1 757
Елица не спечели ли грошове, когато беше на елиминация с Касим, Вели и Георги? Имам такива спомени.
Не. Паста за зъби и четка. Предложиха и да ги размени за 50 гроша, но тя отказа.
Единствената, получила награда за победа в такава игра.

# 1 758
Момичетата казаха, че играта е била много тежка и на дънерите са откарали май около час. Ели сподели, че втория буквално я е изтощил и е нямало да се справи. Каза, че Рали е била много по добра. Иначе са се зарадвали като са видели каква ще е, защото са били наясно че имат равни шансове и никоя не е превилегирована с определени компоненти.

# 1 759
Ралица много добре е написала това за Мирела. И ето - казали са, че съжаляват, че не са взели Виктория, а Мани. Може би си има причина, за да мислят така.

# 1 760
Докъде ме докара ТЪпарев, да се съмнявам във всичко и всеки в този шООл.

# 1 761
Ралица много добре е написала това за Мирела. И ето - казали са, че съжаляват, че не са взели Виктория, а Мани. Може би си има причина, за да мислят така.

Какво е написала за Мирела?

# 1 762
Не знам, но чак е плашещо как някои познаха, че Елица приключва играта с идването на Алекса. Случайност ли е това? Grinning

Ще разберем на финала. Всяка реклама си има цена.

# 1 763
Отговарям и аз на анкетата:
1. Не
2. Да. Поздравления за Ралица, страхотно представяне.
3. Безстрашни, заради численото предимство.
4. Ако има имунитети, предполагам Михаела и Мирослава

В някои от преразказаните лайфове има индиректни спойлери. Ралица вече е свалила розовите очила и се чувства неприятно изненадана от реалността.
Абсолютно против съм, продукцията да се намесва в играта, като издава действия на участниците, които не са забранени/ саботажи, скрити предимства и т.н./ и то избирателно.

# 1 764
  • София
Бенгън и Сони:
Аз пък чукнах 91% Това бе най-високо оценения епизод до момента в сезона, защото няма за какво да се хвана, за да ги критикувам.

# 1 765

Какво е написала за Мирела?
Виж на 113 страница, поста на romanti4ka

Бенгън и Сони:
Аз пък чукнах 91% Това бе най-високо оценения епизод до момента в сезона, защото няма за какво да се хвана, за да ги критикувам.
Любопитно много Simple Smile
Аз лично оцених много ниско избора на игра спрямо пола на състезателите, както и възможностите за стратегия в самата игра.
Жалко само, че продължава да има нулева оценка всеки епизод, което сваля общата оценка за епизодите. Но пък от друга страна е хубаво, че е за всеки епизод, така че се запазва добра консистентност на резултатите.

Последна редакция: ср, 26 окт 2022, 11:19 от Bengun

# 1 766
Вижте, аз лично под саботаж разбирам да спъваш играта като се мотаеш, не дърпаш, не копаеш както трябва, падаш, врщаше се отначало и така. Но да скриеш парче от пъзел, все едно продукцията е допуснала пропуск, ами не е добре. Ами ако не го бяха видели парчето. Това си е гавра и с продукцията

Точно пък продукцията хич не я жаля ако я гаврят. Тя толкова се гаври с участниците, че те каквото и да направят срещу нея, все ще е малко.

# 1 767
Гледах Елица при Гала.Хареса ми.Каза ,че неин фаворит за спечелване освен Алекса ,бил Фифо.Разказа как са се гаджосали с Алекса и как бил романтичен,пеел и ,изненадвал я.Тя искала да живеят в Сърбия ,но той иска тук.

# 1 768
Не съм догледала епизода, но съм повече от доволна. Ако ще и 50 медала да има, пак не мога да я харесам. Тотален егоист. Дори успя да ми измести Джаферович от 1 място по непоносимост.
Искам да си отидат всички жени и Алекса. Другите мъже са ми все симпатични. Искам финал Гого, Фифо и Генчо.

# 1 769
  • София
Не мога да се отърва от усещането за подпиране на Елица и Алекса във формата.
1. Само те влизат като официална двойка. Дори само това е крайно несправедливо към всички останали.
2. Никой друг не получи индивидуална  награда, както Елица.
3. Единствен Алекса получи невижданото нововъведение - томахавка, което не бе предложено на никой друг!

Не мога да ги харесам и това е.
Вчера пак ми направи впечатление овикването на Фейгин за това, че Жоро се бил разболял. Алекса, в комплект с Виктория, която веднага взе да му приглася, карайки се. Уж на шега, но границата е тънка. Фейгин почна да се оправдава, сякаш не схванала шегата. За мен това си е ясен сигнал, че това крещене изключително я напряга.

Има хора, които не могат да понесат такъв начин на общуване, как не го разбирате? Също толкова непоносимо им е, колкото за другиго гласа на Мани или гримасите на Илиян.

И не съм убедена, че Алекса и Виктория не схващат защо не е ок да го правят. Защо не опитат да крещят на Генчо? Или на Жени? Това искам да го видя.

Последна редакция: ср, 26 окт 2022, 11:22 от Илит

Общи условия

Активация на акаунт