💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 9 (24.10 - 30.10)

• 147 566
  • 4 367
  •   1
Отговори
# 1 875
  • Другата България
Аз стигнах до кафето на Гала /която органически не понасям/, и изгледах Елица.
Въпреки, че е преразказано гостуването, и аз да си кажа. Приятно впечатление ми направи, забелязва се проблема с говора, но вече си мисля, че е от сръбския, на който е говорила дълго време и продължава, това и малко от личен опит го знам, комуникирам доста със сръбскоговорящи българи и го има и при тях. Но това не е важно, млада жена, която отнесе толкова хейт, повечето незаслужен според мен, но пък и не е единствената, писах вече, че Тупарев не прощава, докрай изстисква колкото и каквото може. Много ласкави думи за Мира, което още веднъж ме води на мисълта, че Алекса ще пази Мира до последно. Каза, че е имало дни, в които навсякъде е била без кожа, и двете ѝ ръце са били бинтовани, не е можела да се къпе, да се храни, през това време Мира се е грижила за нея, хранила я е, изобщо - била ѝ е като майка. Не е разбирала играта, обяснил ѝ я е...Георги. Но вече е било късно, с Генчо вече са били в конфликт, и двамата не са отстъпили до последно. Когато Гала я попита кой е нейния фаворит, и отговорът ѝ беше :“Филип“, на Гала едва не ѝ изскочиха...очите. “Филип“???? Вероятно очакваше да чуе друго име, толкова да си личи когато са пристрастни. Много ласкави думи каза Елица за Филип - силен играч на арената, раздавал се е много, разбира го от гледна точка на това, че и на нея са ѝ казвали - “иди и се върни“, в смисъл - да носиш отговорност за цялото племе. Ама....дърво, пълно дърво в социалната игра /това си е от мен де/. Това, че Алекса е искал да участва много, ама наистина много вече го обсъдихме, записал/И/ са я заради него. Плакала е много, защото си е такава, и в реала плаче, а и спортът я е научил така да си изкарва емоциите, а не с агресия. Алекса е инициатор да се върнат тук, дори го е разбрала от Вики, не от самия него. Имат приятели от предаването, имат и планове да се виждат с тях и след него.

# 1 876
Мира е много красива, определено. Всичките и корекции са абсолютно незабележими с просто око, според мен тя нищо не е хиперболизирала, просто поддържа и запазва това, което има.

Илиян се сещам за една единствена игра, в която взе не толкова "достойното", но за сметка на това разумно решение да не се контузва и това беше на дънерите. С Валери са се дъпрали 15 мин и са се изтощили. В двубой с пресен пресен Фифо няма шанс, защо да се наранява за загубена кауза? Като цяло ми е много противно това раздаване на всяка цена за сметка на здравето и  Неделчо може да ми се сърди, но Стоян беше прав миналата година. Защо да съсипеш ръцете на играчите си в една обречена битка?

Иначе Илиян и всичките му "злодейски" изказвания са ми много смешни на мен. Той е едно по-високо дете, което се опитва да влезе в образ, но не му идва отвътре. Раздваше се, радваше се и се оказа лоялен, все геройски черти, но просто се опитваше да се покаже като злодей и той не знае пред кого. Детски истории. Като цяло по-ниската възраст на каста тази година определено повлиява и на нивото на емоционална зрялост.

# 1 877
Фаворитите на Мис Ели (учителката от сезон 3, дето тръгна с Вальо ама май вече не са заедно):
Мани ; Фифо ; Георги

Заедно са си. Много ясно, че няма да посочи Гого, все пак Валентин (за който се радвам, че продукцията го прецака) е първа дружка с онова злобно човече Мануела.
В този ред на мисли има нещо, което се е случило между Мануела и Гого при Жълтите и което предстои да излъчат, иначе не виждам Валентин защо на сторита в ИГ е толкова злъчен, относно някой коментари.

П.с Според мен с най-големи дивиденти от предаването ще излезе Гого, както и да прецака продукцията, защото лично за мен, него на финал няма да го видим. ТЪпарев и Со не харесват играчи, който във визитките си казват, че искат да има честна и почтенна игра и да я играят с много добри атлети. Лично смятам, че ще го прецакат в битка с компоненти, в които е най-слаб, а опонента му силен. Те много обичат така.

Относно Илиян. След саботажа, точно 12 човека, включително и играчи от различни сезони ги подкрепиха. Всички други си замълчаха, а Злата Троица се скри в миша дупка.

# 1 878

В този ред на мисли има нещо, което се е случило между Мануела и Гого при Жълтите и което предстои да излъчат, иначе не виждам Валентин защо на сторита в ИГ е толкова злъчен, относно някой коментари.

Мен Вальо в игрите ми беше много по-симпатичен отколкото извън.

А какво имаш предвид нещо да се е случило? Отговорите на Вальо ми се струват типични?

# 1 879
След саботажа, точно 12 човека, включително и играчи от различни сезони ги подкрепиха. Всички други си замълчаха, а Злата Троица се скри в миша дупка.
Грешиш. Илиян, Мани и Фейгин половин час след епизода бяха с лайф в ИГ. Не са се покрили, напротив Simple Smile

# 1 880
  • Другата България
Какъв драматичен......плакет в официалната страница на ИВ, намекващ за големите разкрития тази вечер.
Продължавам да не очаквам нещо кой знае какво, ще се зарадвам само ако ги номинират служебно, което не вярвам. Но пък много точно поставен Гого на снимката, той е най-прецакания, определено.

# 1 881
Bengun Аз лайфа успях да го гледам. Даже зададох лично въпрос към Мануела и Александра, на който ми отговори Илиан, който не участваше в играта за разпадането. Толкоз. Оправдаваха се. После в стори се оправдаваха и накрая се скриха. Нищо няма от тях. Даже като гледам какво става и интересът към тях след случката е вече почти нулев.
Освен това Илиан в ено интервю каза, че Него като го няма, и Супергероите няма да ги има. Нагъл, нагъл до безобразие.
Интересно ми е, след разкритието тази вечер какво ще стане.

# 1 882
Скрит текст:
Проблемът на коалицията на т.нар "умни" беше, че и Илиян и Касим бяха слаби играчи физически. Шансът беше да идат от двата лагера и някой от двамата да изгърми Цецо и после да имат числено предимство, но това не се случи, защото каквото и да си говорим Касим беше най-слабият в цялото предаване, макар да показа силна воля. Нещо, което се случи и с Генчовата коалиция - Пух и Звезди изгърмяха веднага като бяха номинирани. И язък, че той успя да изгони Куков и беше поел контрола.
Не че с този формат има гаранция, че силен ще се върне, обаче тези бяха очеизвадно слаби.
Изобщо племето на супергероите беше пълно с вицове - кралят на пъзелите беше един от най-слабите пъзелисти, грубата сила Цецо издишаше доста на този компонент, а големият им стратег Илиян какво постигна точно? Беше се обградил от жени да има техните гласове и да го пазят, успяха да дръпнат Касим след като Цецо и Вики буквално го изгониха и в крайна сметка отпадна безславно. Не виждам и с какво помогна на момичетата с думите си към Генчо. Вместо това трябваше да си държи на капитанството и да ходи да спечели някоя лична награда, с която да обърне играта.
Самият Валери каза, че извън битките с Гого най-тегав му е бил Илиян. На два пъти поне видя много зор с него и едвам го победи в силови двубои.

# 1 883
Бенгън, понеже много ти уважавам мненията, според теб от кой точно е по-добър Илиян, че прекалено ниско го класирам?
Не смятам, че е на нивото на Касим. За мен Касим е най-слабото звено. Писах, че по-слаби от Илиян са само Касим, Пух и Цецо.
Но тук такъв ореол му се създаде на това момче, все едно е обърнал играта със стратегия или се скатавал отборно, но индивидуално избухнал. Не видях такова нещо.
Даже Мани от миналия сезон имаше битки, в които беше много добра - с топчета, редене на плочки Joy
А Илиян съм го запомнила само как в единоборство победи Лефтеров май?
Иначе никъде го нямаше - като мъкнеха не беше неговото, че не е як, на баланс никакъв го нямаше, като трябваше да висят на кръста пак го нямаше, на пъзели го нямаше, на плуване не беше нещо особено, на точност също не ми е направил впечатление. Ами то един Неделчо беше супер на пъзели и плуване и доста по-добър в социалната игра и пак не минаваше за силен играч в сезона си на фона на Морунов, Андрей, Тими, Симеон

# 1 884
  • софия
Скрит текст:
Скрит текст:
Проблемът на коалицията на т.нар "умни" беше, че и Илиян и Касим бяха слаби играчи физически. Шансът беше да идат от двата лагера и някой от двамата да изгърми Цецо и после да имат числено предимство, но това не се случи, защото каквото и да си говорим Касим беше най-слабият в цялото предаване, макар да показа силна воля. Нещо, което се случи и с Генчовата коалиция - Пух и Звезди изгърмяха веднага като бяха номинирани. И язък, че той успя да изгони Куков и беше поел контрола.
Не че с този формат има гаранция, че силен ще се върне, обаче тези бяха очеизвадно слаби.
Изобщо племето на супергероите беше пълно с вицове - кралят на пъзелите беше един от най-слабите пъзелисти, грубата сила Цецо издишаше доста на този компонент, а големият им стратег Илиян какво постигна точно? Беше се обградил от жени да има техните гласове и да го пазят, успяха да дръпнат Касим след като Цецо и Вики буквално го изгониха и в крайна сметка отпадна безславно. Не виждам и с какво помогна на момичетата с думите си към Генчо. Вместо това трябваше да си държи на капитанството и да ходи да спечели някоя лична награда, с която да обърне играта.
Самият Валери каза, че извън битките с Гого най-тегав му е бил Илиян. На два пъти поне видя много зор с него и едвам го победи в силови двубои.
Ами, Валери дефакто имаше двубои само със сините. Червените обикновено си почиваха. Та освен с Гого и с Илиян с друг не е е излизал на пряк двубой. То оставаше да каже, че с Касим му е било тегаво или с Цецо.
 За епизода довечера, не очаквам нищо да се случи. Просто ще ги издънят какво са спретнали и останалите играчи да си имат едно на ум. И нещо в което ви подведох.  Бях убедена, че сините не са знаели до този понеделник какво е станало. Явно са разбрали за скритата част. Но Гого в сторито беше искрено изненадан на думите на Фейгин, че са натискали лодката за да им е по-трудно. От там и аз си направих грешните заключения. Извинявам се за което.

# 1 885
-

Последна редакция: ср, 26 окт 2022, 17:41 от DebSs

# 1 886
Хахаха, благодаря ти за клипчето, определено се посмях, не съм предполагала за тези му умения 😂

# 1 887
СлаБе,
и аз се подведох,  но очевидно сините са разбрали само общата картина,  в частност скритата част от пъзела, а от излъчения епизод са видели, че саботажът е започнал още в самото начало на битката.
Не искам да си представям какви усилия са коствали на Алекса и Виктория да бутат/дърпат тая пуста лодка, нечовешко е било. Фактът, че сменяха позицията си толкова често за мен означава, че са се опитвали да пробват варианти за да подобрят скоростта си. Как да стане, братче, като двете девойки нарочно са натискали надолу...

# 1 888
Елица си каза при Гала, че не е искала да участва. Записала е Алекса и явно от продукцията са искали и нея, така аз лично разтълкувах думите ѝ.
"Той искаше много да участва.... аз го записвам, следователно правим всичко той да влезе... " и тн. Плакала е, че той го иска много, а е в резервите, а тя не е чак толкова надъхана, а е в племе. За мен това момиче го използваха и Алекса и продукцията.
Изобщо не искам Пандьо победител!
Елица каза това и в самото риалити, след идването на Веселина в племето на "Непобедимите".

Това го писахме няколко, човека, когато всички я хейтиха за истериите. Дори още от визитките беше станало ясно, че това е играта на Алекса, а тя влиза колкото да му угоди. Не се разбра, обаче, че тя дори не е искала да играе , а са я принудили от продукцията (не буквално)

# 1 889
Явно така са я навили и нея да участва. Като обещаят да  подарят победата на Алекса .Дано греша

Общи условия

Активация на акаунт