💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 9 (24.10 - 30.10)

• 147 356
  • 4 367
  •   1
Отговори
# 2 085
  • София
Виктория, че си е крещяща истеричка е, но си помислете колко от вас няма да си развикат, ако се борят със зъби и нокти за някакъв  успех, а то изначално не е можело да бъде постигнат, защото някой нещо е блокирал. Изначално. Не просто да ме забавиш, а да ме блокираш. И аз да стигна върха, обаче да се окаже, че нямам "знаме" например да развея, което е финалът?
Няма ли да си изпуснете нервите? И аз бих побесняла.
Факт е, че това стана, заради Цецо, Алекса и Виктория, но  още тогава казах: най-важното е достойнството. Аз лично съм толкова честолюбива, че бих казала  аз искам разпад на племемето и няма да играя. Дори бих поела наказание изгонване. Но,  не така.

# 2 086
  • София
Червените не трепват обаче. Мани е на пангара.
"Кой каквото сам си направи, никой друг не може да му го направи" или ако перифразирам: Каквото Илиан ти направи, никой друг не може да ти направи... Stuck Out Tongue Winking Eye

# 2 087
Големите егота Виктория, Алекса и Евгения бяха изключително шокирани, че двете малките точно са действали стратегически, а не са стояли свряни в ъгъла, докато понасят агресията.
Точно Виктория с мутренското си поведение сори, ама да не ми говори за чест, досройнство и морал.
Евгения, съм сигурна, щеше да направи същото, ако имаше за цел да разцепи племето си.
А, Гого, съжалявам, много е добър физически, но за пореден път се убеждавам, че още не осъзнава в какво шоу е. Има и стратегия, има и социална игра, това е. Още една причина да харесвам повече Фифо. Той мисли и извън терена.
Яд ме е, че Фейгин отново омекна и под агресията на Виктория поддаде и обясняваше колко я е срам. Като правиш нещо, за ставаш с вдигната глава и казваш - да, направих го, имах моята причина. Хубавото е, че Мани се опита да я покрие. Това е съюз.

# 2 088
Рали, дето първа щеше да пусне…. 😊
Мисля, че е време тия две жълти страхотни момичета, да почнем да им обръщаме внимание както на Филип и Гого, преди да са ги прецакали от продукцията. 🤣🤣🤣 Искам Рали на финал.

# 2 089
Виктория не мога да и повярвам, че не е знаела.
Тя дето е толкова врещяща забеляза още в самото начало, че им липсва част и остави всичко така.

# 2 090
  • София
Хаха, Мирела и Ралица най-здрави от жълтите.

Следва набиване на канчета. Grinning

# 2 091
  • SF
Георги трябва да се намеси.

# 2 092
Ами нали беше " Каквото си надробиш , такова си сърбаш ." " На каквото си постелеш на това ще легнеш . "  и тем подобни. А пък сега ,защо Вики крещяла. Айде без двоен стандарт !!! 😁

Последна редакция: чт, 27 окт 2022, 03:41 от Joy 05

# 2 093
В тази група винаги е виновна Виктория. А нормално щеше да е да се усмихне на Фейгин ли?

# 2 094
Сега на Виктория, Цецо и  Алекса, а и на Гого, който нищо не направи, дали ще им светне, че с такива заплахи, натиск и грубости, няма как да постигнат друго поведение от Мани и Фейгин? Дали четат тук?
Били отбор, честта на отбора и бля , бля ,бля. Аз не видях един отбор. Видях насилници, които искаха да подчинят останалите и да ги ползват като изтривалки, да ги раззчистват тях, а да запазят своите, независимо, че своите ( Цецо и Виктория) са много по-слаби играчи от Мани, Фейгин и Илиян.
А Викторийка веднага взе да командери и в новото племе.

ПС На Джаферка май не й пука, че с тази контузия, дърпа племето назад. Вместо да излезе от играта, продължава да се напъва. Остави, че си вреди на заздравяването.
И не разбрали защо от червените никой не пуснал, а те изкапали. Ми като поеха тежестта на дънера на Джаферович, всичко се разбалансира.

# 2 095
Внасяне на храна на реката е абсолютно забранено. Няма нищо общо със сегашната ситуация. Виктория толкова време не разбра, че и липсват части на пъзела, друг и е виновен.
Е, как да не е разбрала, като поначало каза, че им липсва парче.

Аз също бих била афектирана, ако някой е плюл на целите ми усилия и на всичкото отгоре като пълен идиот съм редила пъзел ,който е нямал нареждане. И аз бих търсила сметка защо и как са прецакали трима човека и не са дали шанс да спечелят.

# 2 096
Виктория голяма мутра. Повръщам. Мирела защо подценява Фейгин, тя е по-силна от нея.

# 2 097
Виктория е рядко  противна.Минава даже Евгения  по противност.

# 2 098
Спомням си каква бях аз на 19. И как се лутах и се съмнявах в себе си. Никого не мога да съдя.

# 2 099
Виктория и Алекса са си лика прилика с тези лекции, които изнасят пред племето. 😄

Общи условия

Активация на акаунт