💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 9 (24.10 - 30.10)

• 147 202
  • 4 367
  •   1
Отговори
# 2 370
  • София
И Виктория и Мани са ми много антипатични, и двете по различен начин. Мани има нещо много лицемерно и подмолно злобно във физиономията си. А Виктория е типичен емоционален насилник, не знам как играе в отбор и как я търпят.
Мани си била признала сама, друг път, ако искаше да си признае щеше да е веднага след  играта, а не когато беше почти принудена.

# 2 371
Да, Гого точно се беше снижил. Кротуваше си тихичко с компанията на Алекса, Виктория и Цветан, играеше си с тях, без да се налага да поема негативи или да обяснява и отстоява позицията си. Показателна беше и реакцията му на съвета - ядът към Мани, че го оставя той да вземе решение. Да заяви позиция и да понесе последиците от нея, независимо какви са те. Поведението му не е нито мъжко, нито достойно.

# 2 372
Сега на Виктория, Цецо и  Алекса, а и на Гого, който нищо не направи, дали ще им светне, че с такива заплахи, натиск и грубости, няма как да постигнат друго поведение от Мани и Фейгин? Дали четат тук?
Били отбор, честта на отбора и бля , бля ,бля. Аз не видях един отбор. Видях насилници, които искаха да подчинят останалите и да ги ползват като изтривалки, да ги раззчистват тях, а да запазят своите, независимо, че своите ( Цецо и Виктория) са много по-слаби играчи от Мани, Фейгин и Илиян.
А Викторийка веднага взе да командери и в новото племе.

ПС На Джаферка май не й пука, че с тази контузия, дърпа племето назад. Вместо да излезе от играта, продължава да се напъва. Остави, че си вреди на заздравяването.
И не разбрали защо от червените никой не пуснал, а те изкапали. Ми като поеха тежестта на дънера на Джаферович, всичко се разбалансира.

Да точно така.

Разочарована съм от поведението на Фейгин сега, ама пуст детски акъл.
Ще им мълчи, реве, гласува за тоя селски бек..
Кажи им, вие ни тормозихте, затова го направихме!!

# 2 373
Аз не виждам никакъв проблем с поведението на Гого. Реакцията му беше естествена и бих казала оправдана. Няма как да каже на Мани "Евала, топ ход, много ми хареса". Не е бил излишно груб, просто дълбоко разочарован. Мани трябваше да му е подкрепата в новото племе, а се оказа причината да бъде на пангара. Няма как да се зарадва.

# 2 374
За тези, които хулят Гого и Виктория за реакцията им към предателството е добре да са обективни и да видят как те имаха доблестта и им казаха всичко в очите на двете и накрая Виктория прегърна девойката, въпреки яда си.
А как няма да се чувстват предадени и разочаровани 3-мата, които извлякоха играта и дори можеха да победят. Напълно ги разбирам, защото те не биха постъпили така. Виктория го каза на Фейгин: Не знаете какво е отборна игра или нещо такова. Малката поне има някаква съвест, но основната интригантка е мноооого нагла.

# 2 375
Ще ме прощавате, ама Гого какъв им е на Мани и Фейгин да ходи да ги защитава. Защо да е длъжен да ги защитава. Нали половете са равни. Защо на тези двете им трябват спасители. И аз да съм в играта, няма да ги защитавам. Това са ми непознати хора, дето не знам що за стока са. Думите ви нямат логика. Това е игра.
Защото безразличието убива - и някой до теб, а най -  вече , теб самия.

# 2 376
Ще ме прощавате, ама Гого какъв им е на Мани и Фейгин да ходи да ги защитава. Защо да е длъжен да ги защитава. .

Трябва ли някой да ти е някакъв да защитиш човек, още повече момичета, от тормоз. Смятам за мъж с главно М е задължително.

Последна редакция: чт, 27 окт 2022, 09:57 от araselia

# 2 377
Аз пак се връщам към Гого, може ли да кажете отново по- точно, който е гледал лайфове твърдял е, че от телевизора ли научава за всичко това? При положение, че дадоха сега, че са им разкрили? За мен е от значение, той е любимият ми играч.
Предполагам, че вечера са си помислили, че Гого разбира от епизода, но най-вероятно неговата реакция е била за начина, по който са го направили и самите коментари с подробности, от Фейгин, как на синхрон обяснява, че са натискали надолу лодката напеимер, или как се наговарят двете тайно. Той е знаел за скритата част, благодарение на Ралица, но самият епизод си е...

# 2 378
Все нещо ме спираше да харесам  Гого така, както множеството тук го боготвореше. Тази вечер си затвърдих мнението за него. Може да е силен в игрите, но липсата на гръбнак му изигра лоша шега.
     Покрай другарският съд на Фейгин получих дежа вю. Очаквах онова култово " Извини се бе, извини се!". Въпреки, че се огъна под натиска на агресорите ѝ симпатизирам.
подкрепям

# 2 379
  • София
Гого се сети да е мъж, чак когато стана дума за саботажа. Той много добре трябва да разбира защо Мани и Фейгин са действали по този начин. Ама не, развалиха му удобството в племето, сега вече няма да е достатъчно да седи и да си мълчи, ще трябва да поиграе. Вече го бях отписала, ама ново дъно удари за мен. Показа си и той злобното лице.
🤣🤣🤣🤣 Какво злобно лице за бога 🤣🤣🤣Виж ехидната усмивка на Мани и пак помисли от кой извира злобата.

Не виждам ехидност в усмивката на Мани - тя много добре знае, че няма да бъде разбрана, но се опитва да се сдържи, да застане зад действията си и да не поддаде на реакциите. Което намирам за достойно. Първобитния строй, който първо съди, после мисли, не го намирам за такъв. Това ми е мнението и си стоя зад него, колкото и голям любимец да е Гого на масата.

# 2 380
  • SF
Виктория изолзва ситуацията, за да покаже на Червените колко е важна за капитана им, как тя самата е капитан, как може да нарежда, да критикува, да се възмущава от неспортсментски прояви. Демонстрира позиция. Нека чуят тези, които не я познават, коя е тя!
А Фейгин реве ли, реве.
И пак да попитам - Къде е Георги?
Той много не обича да си рискува собственото удобство за чуждо неудобство.
И той е от тези, с които коалиция "веднъж завинаги" не може да се прави.
А и ми се струва толкова луд, че като нищо би участвал в саботаж.

# 2 381
  • Другата България
Да, видях и току що редактирах моя пост. Не съм визирала теб, в твои постове никога не е имало обиди и груби изрази. Не съм по изопачаването и лъжите, знаеш.
Да, аз просто си видях името - и като bat signal. Bowtie
Мери-ан, Викинда, съжалявам че така се получи с поста. Най-малкото съм искала такова недоразумения. Отговорих на Викинда, макар да имаше и други, именно защото тя никога не използва обиди.
Няма проблем, всичко е точно. Hug
Аз наистина не успявам да изчета винаги всичко, тук сега чета, че Мирела и била ок с постъпката на Мани и Фейгин вчера. Или там когато и да е. Изразила била подкрепа. Обаче, сега видяхме друго. Което ме кара отново да мисля, че седмицата аванс, която продукцията даде на Мани ще направи така, че тя умело да успее отново да се представи в ролята на жертва, и да промени мнението не само на Мирела, но и на Джаферович. И като нищо следващата мишена на Женя ще е Гого, а не Мани. Да видим.
Ето сега ще се върна да намеря едно мнение, което напълно отъждествява моето мислене за Мани - Илиян - Фейгин, ама бързах да отговора на теб.

# 2 382
Скрит текст:
Гого също е нагаждач. Когато тормозеха девойките къде му беше достойнството,  морала и честта? Трайкаше си при болшинството.
А сега въпрос с повишена трудност: след като в началото на реденето на пъзела Виктория и Гого установиха, че има липсваща част, защо не накараха другите да я търсят, докато редят пъзела - рул?
Защо?
И накрая ореваха орталъка - ние се измъчихме, ние герой, вие - саботьори...
Вина имат и те двамата. Толкова време редяха със знанието за липсваща част и не предприеха нищо. Това също може да се приеме за саботаж.
Много двуличие се разкрива вече...
Алекса си е баш "сръбски тарикат". С думи ги омайва, но той си играе неговата си игра от самото начало. Не искам той да спечели.
Започнах да харесвам Ралица.

Защото не са го разбрали в началото, а чак накрая, когато сглобиха другите части. Чак тогава взеха да вдяват, че им липсва една част.
Гледайте отново видеото от започването на руля, че доста рано разбират, че нямат парче. След като наредиха всички налични части, Димо им каза, че им липсва парче и няма как да нямат, а Гого му отговаря "Аз питах." и Алексиев вдига ръце в знак, "не знам, ама не е цял пъзелът ви". Тълкувам точно тези думи на Гого, че е питал някой от хората, които са около тях на терен и те са казали, че всички части са в торбичките им, мисля че дори от продукцията не са забелязали действията на момичетата веднага.

# 2 383
  • София
Защото не са го разбрали в началото, а чак накрая, когато сглобиха другите части. Чак тогава взеха да вдяват, че им липсва една част.
Не е вярно. Още в началото на пъзела разбраха, че има липсваща част и Виктория го каза.

# 2 384
200 пъти написах, че харесвам Гого, когато си сложи перката на гащите и литне по терена.
Днес разкри нещо, което не ми хареса. Чувствам се ограбена от него. Отне ми нещо, което ми беше дал.
Пак си остава силен, но вече ще го подкрепям по-равно.

+1, озъби се, направо не знам Мани как устоя на тоя поглед, все едно гледаше хлебарка.
Спокойно, едва ли вижда такъв поглед за първи път. Претръпнала е.

Общи условия

Активация на акаунт